b28jmp Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Ambreajul este umed , iar sunetul este normal (atata timp cat nu este exagerat ) . Intrebarile de genul asta se pun , in general , inainte de achizitionarea obiectului . O seara buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Uitati poze cu bicicleta...cadrul e de 18 monsteristule....mai greseste olteanu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 am gasit o poza cu son la 40 de anisori. el e, nu? daca nu, cine e oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigikent Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Ambreajul este umed , iar sunetul este normal (atata timp cat nu este exagerat ) . Intrebarile de genul asta se pun , in general , inainte de achizitionarea obiectului . O seara buna ! mersi mult. sunetul nu e exagerat si pe masura ce se incalzeste motoru,scade sunetul. P.S. dak am gandi si ne-am documenta tot timpul de 2 ori inainte sa luam ceva cred ca nu am mai vea nimik,mai ales motociclete sau masini. in plus nu am dt mult pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am gasit o poza cu son la 40 de anisori. el e, nu? daca nu, cine e oare? يمكنك أقسم لي..... ط امتصاص ديك.... ضع تحذير المشرفين على ذلك. ) Te pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am gasit o poza cu son la 40 de anisori. el e, nu? daca nu, cine e oare? E o pasarica, e un fulgeras, e SPERMAN!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 traducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 traducere الترجمة Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 scrie bah pe limba lu taftu, ca altfel, altfel, nu stiu ce iti fac, iti dau o castana de nu te vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Bestia si baietii veseli.. p.s:liviu, esti de belea in poze =)) Editat Februarie 8, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Mooammaa ce garaj ai tu bei sonate, cu gresie auzi... Nicule... iti lasi plete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 recunoaste mototule, te roade invidia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Nicule... iti lasi plete? Ce e acelea "plete" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Ce e acelea "plete" ? "ce sunt acelea". pac pac, te-am ciuruit. 4-4. on topic: pletele se găsesc pe indivizii fără chelie Âşi se manifestă în formă capilară lățoasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 (editat) "ce sunt acelea". pac pac, te-am ciuruit. 4-4. Iti bati p*la de mine? Scorul era (si inca mai este) 5-3 pentru mine. ... se manifestă în formă capilară lățoasă. Esti sigur? Nu ai niciun dubiu? edit1 : PLEĂTĂ, plete, s.f. 1. (Mai ales la pl.) Părul capului lăsat să crească până pe umeri sau să atârne pe spate (împletit în cozi); p. ext. păr (nearanjat, necoafat). 2. (Reg.) Mănunchi de fuior. ? Din sl. plet?. edit2: hai la tigara. edit3: bag p*la in ele de diacritice! Editat Februarie 9, 2010 de niculae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 tovăraÂşe niculae, dragă doamnă maria de la guerrilla, măi tamango, la dvs se aplică varianta ultimă, adică aia de mănunchi de fuior, care fuior este un gogoloi de lână pus pe furca de tors. explic aÂşa în detaliu pentru mototul Âşi cei ca el, care nu numai că nu au văzut cum arată o furcă de tors, dar e posibil să nici nu Âştie că lâna provine de pe ovine, adică de pe oi, animale ce trăiesc paÂşnic Âşi practică păscutul, dau lapte Âşi miei. apropo nicule, Âştii bancul cu mieii? pe un deal erau trei iezi, dar miei cucu, adică deloc. Âşi hai fie 5-4, evident pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 (editat) Adevar graiesti, nu prea imi place partea cu "tovăraÂşe", chiar, ce inseamna "tovăraÂşe"? Nu te taxez pentru asta, ai fost foarte convingator in ultimul post. Editat Februarie 9, 2010 de niculae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Ia luați de vă mai calmați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 femeie, esti offtopic. ti-as da uărn, dar n-am cheia de la dulapul cu scule. ia uite ceva ontopic aiciÂşa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Mada: Bravos! Sonatu: HUOOO!!!!!(vezi poate gasesti ceva mai in sange) Nicalai: miei cucu pan la urma? Booga: Cine-i sexosu' ala in "plovar" langa cocalaru' ala de monsteristu' si rockerwannabe nicalai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Na că sunt ontopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Mada: Bravos!Sonatu: HUOOO!!!!!(vezi poate gasesti ceva mai in sange) Nicalai: miei cucu pan la urma? Booga: Cine-i sexosu' ala in "plovar" langa cocalaru' ala de monsteristu' si rockerwannabe nicalai? 1. Corect! 2. Poate nu... 3. Ba tu chiar esti ghei? Da-o in piXda lu' mama ei de treaba, in 4 din 5 posturi faci referire la bulangeala. 4. Wannabe , poate, rocker , niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 eu nu Âştiu cine e ăla din dreapta lu doamna maria. ce Âştiu e ca sigur nu e sexos, e mai mult os decât sexos. da' chiar uă, cine e ăla Âşi ce caută la garajul sonatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 1. Corect!2. Poate nu... 3. Ba tu chiar esti ghei? Da-o in piXda lu' mama ei de treaba, in 4 din 5 posturi faci referire la bulangeala. 4. Wannabe , poate, rocker , niciodata! Esti un ghei, esti ochei, esti maro la chilotei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 E copilu' durerii ma, fiul ploii, fratele lu' mototul. Cine-i mototul? Habar n-am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate