-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu pot sa spun, ca se tripleaza instant ... iti zic pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Baaaaa..... Da si tu fetepeu sa iau si io pozele!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 diseara, ora 20.00, academie jos. diseara prezent asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Baaaaa..... Da si tu fetepeu sa iau si io pozele!!!!!! gata sefu .. dorinta dv porunca pt mine .. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu pot sa spun, ca se tripleaza instant ... Cea mai tare replica citita pe un forum vreodata!!! Mai stau acasa o luna, o luna jumate si apoi vin si eu cu voi, numa' sa ma luati! Asta-i primu' meu post, Monster Rosu din August anu' trecut. Lumea imi spune ca o sa-l vand si o sa-mi iau ceva tare (sau nou), eu nu-i inteleg. Ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Apoi ma simt fantastic daca postul meu unic si inimitabil te-a convins sa te inscrii aici, sa te alaturi ducatistilor. eu inca nu-s dar.... imi permit sa-ti urez bine ai venit! Si multi kiometri cu evenimente neplacute cat mai putine, ca deloc... nu se poate, esti totusi in Romania! Best wishes dom'le! Later edit: Eu beau bere (da, sunt la birou) de vreo 2 ore... deci am voie sa ma corectez.. am vazut ca de fapt esti membru de mult. Sa inteleg ca postul meu te-a scos din tacere? Doamne ce buna e berea rece... vaaaaaiii .... Si ma, nu-l schimba, tine piticu' de 600 ca e demential, dar daca totusi ai de gand sa-l vinzi, zi-mi si mie.... sa beau si eu o bere! Editat Iulie 9, 2008 de -Sir Daniel- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Cea mai tare replica citita pe un forum vreodata!!! ............. Asta-i primu' meu post, ............ doar cateva fragmente din postu de mai sus... nu cumva e singura replica citita pe forum avand in vedere ca esti la inceput te asteptam diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Mo Weed ... lasa omu' in pace. Te bagi peste mine? Porcule, magarule, ghita bucatarule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Mo Weed ... lasa omu' in pace.Te bagi peste mine? Porcule, magarule, ghita bucatarule! luati-va o camera ma ... sau macar luati-va forumu vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 luati-va o camera ma ... sau macar luati-va forumu vostru de ce sa imi iau altu? asta al cui crezi ca e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 de ce sa imi iau altu? asta al cui crezi ca e? dnu krupp scoate actele de proprietate ca se ridica neavenitii cu pretentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 dnu krupp scoate actele de proprietate ca se ridica neavenitii cu pretentii cu tot respectu cuvenit...topicu il are ca initiator pe domnu krupp io vorbem de forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 vine careva mai devreme de 8 ? .. ca io ma plictisesc la servici pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 vine careva mai devreme de 8 ? .. ca io ma plictisesc la servici pana atunci hai sa ma iei pe mine de acasa...de la gara pe la 7 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 hai sa ma iei pe mine de acasa...de la gara pe la 7 jumate nu am ajuns inca la punctul asta in relatia noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ma baieti(si fete),CE-ATI BAUT? P.S - Vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 am baut niste GIA cu gheata si lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) ce va-ti mai diskstrat ieri pe forum...bine ca am avut azi alune la birou Ma baieti(si fete),CE-ATI BAUT? o bere la ursu' Editat Iulie 10, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 iar incepeti? va rog frumos...putina decenta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 iar incepeti? va rog frumos...putina decenta!! decenta ?? .. ce-i aia ? unde merem in wend, ciolpani, mare, moeciu .... ? eu as zice ciolpani de unde dormim, pardon, unde digeram berea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 neatza!! azi tot asa bine dispusi sunteti?? care bea cafeaua cu mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) neatza!! azi tot asa bine dispusi sunteti?? care bea cafeaua cu mine?? and here we go again ... dai o cafea la showroom-ul Ducati ? Editat Iulie 10, 2008 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 and here we go again ... dai o cafea la showroom-ul Ducati ? dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 dap hmm .. cu ce-o fi sa vin .. 620, 695, 696, S4R S, 848, 999, 1098 R, S, xerox .. zi-mi tu cu ce vii ca sa nu te eclipsez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 o sa fie o zi lunga... eu mi-am pregatit alunele si apa plata (k bere nu am voie ) on topic: vreau sa merg la ciolpani la relaxare si bere ...zair e si el available sambata @ gia: ce te-a determinat sa ai 15 mii de monstere?? pare ca ai avut toate ultimele modele din 20 in 20 de cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate