Mick Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Un salut tuturor Monsteristilor si Ducatistilor si din partea mea! sunt si eu un ex posesor de Monster iar in prezent am un Hypermotard ASfalt uscat si fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 salut mick, bine ai venit. noi ne vedem miercurea la academie, pe la 18.30 - 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mick Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pacat ca nu sunt din Bucuresti ca as fi venit cu mare placere dar sunt din jud Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 in legatura cu academia de maine, merge careva? se anunta vreme cam ca azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Red Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare prieteni monsteristi am si eu o mica problema daca poate sa ma ajute cineva am nevoie de un cauciuc inprumut 120 60 17 tocit uzat, nu conteaza in ce stare se afla imi trebuie pentru itp si o toba stoc pe dreapta pt o zi platesc las garantie daca este nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 in legatura cu academia de maine, merge careva? se anunta vreme cam ca azi... Se anunta dar oare asa sa fie? Daca nu ploua la 6 si ceva sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare ! Caut urmatoarele acareturi la pret decent : maneta ambreaj simpla , fara reglaj ; clapa de prindere a rezervorului pe cadru ; scarita stanga model vechi , fara cauciuc . Toate acestea sunt pentru un Monster 600 pe care l-am lasat azinoapte legat de un stalp , cu prelata pe el , intr-un loc luminat si la vedere , langa service-ul lui Andu si dimineata cand a ajuns el acolo l-a gasit tot legat , tot cu prelata , dar ... trantit pe jos . Mesaj completat As mai avea nevoie si de o sa impecabila pentru Monsterul meu de 900 din 2001 . Daca ma puteti ajuta , lasati-mi , va rog , un mesaj privat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare !Caut urmatoarele acareturi la pret decent : maneta ambreaj simpla , fara reglaj ; clapa de prindere a rezervorului pe cadru ; scarita stanga model vechi , fara cauciuc . Toate acestea sunt pentru un Monster 600 pe care l-am lasat azinoapte legat de un stalp , cu prelata pe el , intr-un loc luminat si la vedere , langa service-ul lui Andu si dimineata cand a ajuns el acolo l-a gasit tot legat , tot cu prelata , dar ... trantit pe jos . Mesaj completat As mai avea nevoie si de o sa impecabila pentru Monsterul meu de 900 din 2001 . Daca ma puteti ajuta , lasati-mi , va rog , un mesaj privat . S-a gaurit saua de la basini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 S-a gaurit saua de la basini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 bre cristi, sistem de prindere rezervor am eu, sea gasesti la neamuu. de restul ma mai interesez. aaa, pentru cine vrea tobe de carbon, cu prindere sus http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 bre cristi, sistem de prindere rezervor am eu, sea gasesti la neamuu. de restul ma mai interesez. aaa, pentru cine vrea tobe de carbon, cu prindere sus http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...amp;zoom=1#foto Salutare! Am si eu de vanzare doua tobe de carbon 200 Euro, cu prindere sus, au galerii si coliere, sunt impecabile fara lovituri, zgarieturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 nici asta nu te invata in poligon si nu stiu cati o fac dupa ureche (ca mine, uneori): Code Break - Braking and Downshifting Smoothly Sometimes, the smallest changes make the biggest differences. One of the first skills a rider learns is how to simultaneously brake and downshift. But how many riders focus their attention on making this action smooth and effortless? Sure, a hurried and slightly frantic approach doesn't sound like a life-or-death situation, but the lack of it can lead to far bigger issues. (tot articolul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Salutare!Am si eu de vanzare doua tobe de carbon 200 Euro, cu prindere sus, au galerii si coliere, sunt impecabile fara lovituri, zgarieturi poze? marca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 poze? marca? -o sa pun diseara pozele ... acum sunt la serviciu -nu scrie pe ele ce marca sunt; o sa-l sun p kindaru, ca de la el am luat mobra. Mesaj completat poze? marca? pun pozele aici, ca pe bikeshop nu pot sa le urc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Salutare prieteni monsteristi am si eu o mica problema daca poate sa ma ajute cineva am nevoie de un cauciuc inprumut 120 60 17 tocit uzat, nu conteaza in ce stare se afla imi trebuie pentru itp si o toba stoc pe dreapta pt o zi platesc las garantie daca este nevoie . Cu toba stock te ajut eu daca vrei.. da-mi un PM daca n-ai gasit inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qaz77 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Salutare !Caut urmatoarele acareturi la pret decent : maneta ambreaj simpla , fara reglaj ; clapa de prindere a rezervorului pe cadru ; scarita stanga model vechi , fara cauciuc . Toate acestea sunt pentru un Monster 600 pe care l-am lasat azinoapte legat de un stalp , cu prelata pe el , intr-un loc luminat si la vedere , langa service-ul lui Andu si dimineata cand a ajuns el acolo l-a gasit tot legat , tot cu prelata , dar ... trantit pe jos . Mesaj completat As mai avea nevoie si de o sa impecabila pentru Monsterul meu de 900 din 2001 . Daca ma puteti ajuta , lasati-mi , va rog , un mesaj privat . iti dau eu scarita stanga..o cauat si te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 vervega_eusebio - imi place de ele.. daca imi iau Monster cu tobe stock, ti le iau eu. sunt perfect cilindrice sau ovale? in alta ordine de idei - pentru fanii Streetfighter: ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 adalmotors.ro pentru manete de frana si ambreiaj. preturi cat de cat ok. mi-au parut seriosi baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 chiar nu vrea nimeni un monster impecabil??? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 vervega_eusebio - imi place de ele.. daca imi iau Monster cu tobe stock, ti le iau eu. sunt perfect cilindrice sau ovale? in alta ordine de idei - pentru fanii Streetfighter: ceva frumos PzKpfW sunt cilindrice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mypyu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Cumpar monster 620 ie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Imi poate recomanda cineva un set de oglinzi bune,stabile,fixe,care nu se deregleaza cu usurinta si sunt in acelasi timp estetice? Am schimbat la oglinzi de am innebunit, vreau sa cumpar odata niste oglinzi care sa-mi placa. Exclus rizoma @ 300 eur setul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 -o sa pun diseara pozele ... acum sunt la serviciu -nu scrie pe ele ce marca sunt; o sa-l sun p kindaru, ca de la el am luat mobra. Salutare, sunt tobe Roads Italia carbon, sunet demential, o seara buna si asfalt uscat, sper sa revin cat mai curand pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 VincentVega, alea stoc is cele mai bune. si eu am schimbat multe oglinzi pana sa ma intorc la originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 VincentVega, alea stoc is cele mai bune. si eu am schimbat multe oglinzi pana sa ma intorc la originale. de acord Herr monsteristul, dar ale mele oglinzi stock si-au dat duhul acum multe veacuri.si oricum nu imi place stilul mickey mouse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate