vervega_eusebio Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 SCUZEEEEEEEEEEEEEEEE AM VRUT SA ZIC EFIX NU LUKOIL> CU EFIX MERGEA SUPER NU CU LUKOIOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S-a rezolvat .... merge ca bine acum .... Am "curatat" toata benzina de la lukoil .... am pus alta...am curatat bujiile ...si merge bine .... sper ca diseara cand plec de la serviciu sa nu imi faca figuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 baieti, care cunoasteti un loc de unde pot lua adeverinta cum ca am schimbat motorul de monster intr-un service autorizat? PM sau messenger, plz. cica imi trebuie hartia asta la RAR, desi am auzit ca daca e vorba de acelasi tip de motor nu mai e cazul. a trecut cineva prin asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Cine se baga Sambata la o tura la Veliko (cu ramanere). Va rog sa ma anuntati cat mai repede sa am timp sa fac rezervare la hotel. Pana acum s-au anuntat: Doctoru cu sotia, Sonatu si subsemnatu cu cocoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Cine se baga Sambata la o tura la Veliko (cu ramanere). Va rog sa ma anuntati cat mai repede sa am timp sa fac rezervare la hotel.Pana acum s-au anuntat: Doctoru cu sotia, Sonatu si subsemnatu cu cocoana. nene, din pacate week-end-u' asta la mine nu se poate ca muncesc. in schimb am vorbit cu niste prieteni si se contureaza un Veliko in week-end-u' de 1 mai. nu va bagati (si) atunci? Editat Aprilie 16, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 17, 2010 Autor Share Postat Aprilie 17, 2010 n-am mai mers la niciun veliko pe motiv de ploaie bulgareasca. am facut din nou cheia plictisitoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 n-am mai mers la niciun veliko pe motiv de ploaie bulgareasca. am facut din nou cheia plictisitoarea. buna si aia, decat stat la birou cand e vreme superba afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 De cateva zile i-am pus gentile sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Salutare!Stie cineva unde as putea gasi o membrana de carburator pt un monster 600 din 1998?Cica se potrivesc si de la alte moto made in japan : http://www.kedo.com/products/41454/1/1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Bai baieti,am un prieten care cauta un Monster de 620,neaparat injectie.Tipu-i tare serios si convins.Stiti pe cineva care vinde asa ceva?Pe bikeshop am incercat,fara rezultate.Apropos...daca ar fi din Buc ar fi extraordinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilatack Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salut, Nu de mult timp am si eu un monster din 1998 si as fi interesat daca imi puteti recomanda un magazin sau pe cineva ce imi poate aduce piese si accesorii originale. As fi interesat de aparatorile laterale de langa sa, de maneta de frana si de pedala de frana spate. Multumesc.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salutare!Stie cineva unde as putea gasi o membrana de carburator pt un monster 600 din 1998?Cica se potrivesc si de la alte moto made in japan : http://www.kedo.com/products/41454/1/1.html eu am cautat o luna si nu am gasit ... toti mi-au spus ca nu se potriveste nimic (de la nici o mobra), trebuie luate originale 1150ron de la ducati (chiar si cei care fac comenzi online, acelasi pret mi-au spus)... asa ca am cumparat un carburator sh de la cineva am inlocuit membranele si gata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Pe TDM (Yamaha) si probabil pe alte bicilindrice echipate cu mikuni,se foloseste acelasi tip de carburator Mikuni BDST 38 mm.A naibii fiabilitate japoneza.Nu inteleg de ce nu au pus carburatoare dell'orto.Anul trecut am avut probleme cu senzorii de turatie (Kokusan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Si-a spalat cineva pantalonii de piele la masina de spalat ? Cum va curatati echipamentul din piele pentru moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Pe TDM (Yamaha) si probabil pe alte bicilindrice echipate cu mikuni,se foloseste acelasi tip de carburator Mikuni BDST 38 mm.A naibii fiabilitate japoneza.Nu inteleg de ce nu au pus carburatoare dell'orto.Anul trecut am avut probleme cu senzorii de turatie (Kokusan) Asta voiam sa iti propun si eu: sa te interesezi de modelul de carburator Mikuni - sunt sigur ca nu e doar pe Monster. Apoi, cu informatia in buzunar, sa colinzi un pic magazinele de piese si targurile, sigur gasesti Si-a spalat cineva pantalonii de piele la masina de spalat ?Cum va curatati echipamentul din piele pentru moto ? Piele + apa + detergent = piele distrusa. Si nici doar cu apa nu e bine, pentru ca usuca pielea. Sfatul meu e sa te duci la o curatatorie pentru obiecte din piele. Costa ceva mai mult, dar macar e sigur si iese bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Bai baieti,am un prieten care cauta un Monster de 620,neaparat injectie.Tipu-i tare serios si convins.Stiti pe cineva care vinde asa ceva?Pe bikeshop am incercat,fara rezultate.Apropos...daca ar fi din Buc ar fi extraordinar! Are je unu de dat la 4500E il stie lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Asta voiam sa iti propun si eu: sa te interesezi de modelul de carburator Mikuni - sunt sigur ca nu e doar pe Monster. Apoi, cu informatia in buzunar, sa colinzi un pic magazinele de piese si targurile, sigur gasesti Elegant ! Daca aveam si eu informatia asta atunci, poate ma faceam cu 2 membrane noi la un pret rezonabil. Oricum, "zeama" ... sa postezi sa ne spui ce ai luat, de unde, cum, cat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Salutare!Stie cineva unde as putea gasi o membrana de carburator pt un monster 600 din 1998?Cica se potrivesc si de la alte moto made in japan : http://www.kedo.com/products/41454/1/1.html Intreaba-l pe Misu ca are el un carburator de rezerva. Grija cu membranele ca sunt super scumpe si inca mai sunt d-astia cu monstere pe carburatie pe lumea asta care vor mai avea nevoie de ele . Bafta! Editat Aprilie 21, 2010 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Eu am gasit la 110 ron...Nu oameni buni nu sint super scumpe nu te pune nimeni sa cumperi originalul.Carburatorul Mikuni BDST 38 mm de la monstere este pus si pe vreo 20-30 alte motociclete.La fel si cu senzorii de ture kokusan mie mi s-au ars amindoi,se gasesc inlocuitori.Miine primesc membrana pentru cine vrea mai avea una pe stoc 110+19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Eu am gasit la 110 ron...Nu oameni buni nu sint super scumpe nu te pune nimeni sa cumperi originalul.Carburatorul Mikuni BDST 38 mm de la monstere este pus si pe vreo 20-30 alte motociclete.La fel si cu senzorii de ture kokusan mie mi s-au ars amindoi,se gasesc inlocuitori.Miine primesc membrana pentru cine vrea mai avea una pe stoc 110+19 de unde ai cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Coco son cam scump pt bugetul lui...vrea ceva pe la 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 .. si daca tot a venit vremea anunturilor de cautare iar lumea nu se imbulzeste in nici un caz sa plece la Italia, iaca ma bag si eu: mai precis, daca stiti pe cineva care vinde un animal din cele ce urmeaza, contactati-ma: - Monster S4 (nu mai vechi de 2002) - Monster S2R (800 sau 1000 - as prefera de 1000 pentru ca imi curge ochiu' si gura dupa ambreiajul uscat) - Monster S4R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 fiule, nu uita de setul de roti ajutatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoalexandru Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 S2R pentru cine e interesat: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilatack Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Salut, Poate , daca aveti timp si nu va este greu sa imi explicati si mie de un as putea achizitiona ceva accesorii SH de monster, v-as fi recunoscator. Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 fiule, nu uita de setul de roti ajutatoare. Tatuca, n-am nevoie, ca sunt inca tanar Si daca as avea bani, as fi si mai indraznet (!), si mi-as lua (Multistrada) 1200!! S2R pentru cine e interesat: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Salut, merci de oferta. Din pacate am omis sa spun ca banii mei plafoneaza interesul la sub 5000 euro. Multumesc oricum si spor la vanzare! Salut, Poate , daca aveti timp si nu va este greu sa imi explicati si mie de un as putea achizitiona ceva accesorii SH de monster, v-as fi recunoscator. Multumesc!! Salutare si tie, pai in primul rand spune aici de ce anume ai nevoie, si poate se gaseste unu-altu' sa aiba ce doresti. Nu suntem o comunitate mare, dar destul de unita Daca nu, eternul sfat de "ebay" ramane sfant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate