b28jmp Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Salutare ! Nu stiu cine si ce v-a povestit voua despre schimbat viteze , dar cutiile secventiale (implicit cele moto ) sunt concepute pentru schimbari rapide de treapta in plin gaz , deci nu se foloseste ambreiajul (exceptand cazurile cand se merge foarte calm si se schimba pana-n ~ 4000 ; atunci nu prea le place fara) . La retrogradare este indicat sa folositi ambreiajul . Se poate si fara , dar nu este indicat . Deasemenea , nu uitati sa-l folositi si la plecarea de pe loc . PS: Titele , ma uimesti frate ... Tu chiar te dai ... Folosesti ambreiaju si cand schimbi pe-o roata ? Editat Iunie 3, 2010 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 De anul trecut de cand am schimbat kit-ul de lant...n-am mai ridicat-o ca e scump al naiba...si da,schimbam tot cu ambreiaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Hai mai Titele , la valoarea ta ti se pare scump un kit de lant ? Eu prefer sa-l schimb mai des ca nu-mi place murdar si nu-l mai ung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Hai mai Titele , la valoarea ta ti se pare scump un kit de lant ? Eu prefer sa-l schimb mai des ca nu-mi place murdar si nu-l mai ung . Cand se namoleste motoreta imi iau alta ca nu am stare sa o spal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 eu imi schimb cucul de cate ori ma pis, ca se murdareste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 eu imi schimb cucul de cate ori ma pis, ca se murdareste. Cucuri negre n-ai gasit? Ca am vazut ca aveai o "chinezarie" :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 alea-s prea mari, consuma mult, se schimba greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Cucuri negre n-ai gasit? Ca am vazut ca aveai o "chinezarie" :lol: daca dai cu ciocanu in cuc se inegreste .... Mesaj completat alea-s prea mari, consuma mult, se schimba greu. Mai baga frate un WARN ca sunt pe 20% de juma de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 nu ma, la el e asa din copilarie, ca si-l inmoaie in tot felul de unsori de la sutele de mobre murdare pe care le are. dau warn numa la aia fara buson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 dau warn numa la aia fara buson. Pai stai... nu e bine daca ai WARN? Eu credeam ca e invers... Deci e de rau daca am "90%" acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Cred ca e naspa sa ai 90% acolo ) Acum,vreau sa va plictisesc cu problemele pe care le am eu (. 1-Pierde ulei la capacul stang,am pus poxipol,nu merge(era de asteptat ca nu e fier ),daca mai stiti vreo solutie in afara de cea cu Inlocuitul deoarece nu am dinero,va rog spuneti-mi. 2-Mai grav,pierde benzina :|.Din cat am verificat eu,furtunasele toate sunt in regula si cred ca e de la baza rezervorului,acolo unde e prins de cadru si sta singur in picioare,cel putin asa cred pt ca acolo simteam eu.Acum intrebarea mea e,se poate repara?n-as vrea sa merg cu mobra on fire prin centru orasului . 3-Lantul,dar asta e pb veche si m-am obisnuit cu zgomotul deci pas ). Daca imi puteti da vreun sfat sau vreo idee ceva,va rog nu ezitati-dau o bere virtuala. P.S. PzKpfW,cum merge motoreta?:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Cred ca e naspa sa ai 90% acolo Acum,vreau sa va plictisesc cu problemele pe care le am eu . 1-Pierde ulei la capacul stang,am pus poxipol,nu merge(era de asteptat ca nu e fier ),daca mai stiti vreo solutie in afara de cea cu Inlocuitul deoarece nu am dinero,va rog spuneti-mi. 2-Mai grav,pierde benzina .Din cat am verificat eu,furtunasele toate sunt in regula si cred ca e de la baza rezervorului,acolo unde e prins de cadru si sta singur in picioare,cel putin asa cred pt ca acolo simteam eu.Acum intrebarea mea e,se poate repara?n-as vrea sa merg cu mobra on fire prin centru orasului . 3-Lantul,dar asta e pb veche si m-am obisnuit cu zgomotul deci pas. Daca imi puteti da vreun sfat sau vreo idee ceva,va rog nu ezitati-dau o bere virtuala. P.S. PzKpfW,cum merge motoreta? Eh, il tachinam si eu pe taftumeu. Ca vaz ca intra pe forum numai pentru probleme "serioase" 1 - Inca nu imi dau seama exact cum ti s-a bulit capacul, dar daca e intr-adevar crapat, cea mai buna solutie in afara de inlocuit (si nu e cu mult mai ieftina, din pacate) ar fi sa-l sudezi. Stiu ca e o fabrica de avioane la Bacau (oarecum aproape de tine) unde ai putea sa sudezi in aluminiu/duraluminiu. 2 - Cu rezervorul la fel - sudatul e sfant. Dar asigura-te intai pe unde curge. In acelasi timp, dupa ce rezolvi buba, nu uita sa cureti filtrul de benzina. Daca a fost intr-adevar gaurit, se va fi format si rugina pe acolo - care sigur a ajuns in filtru Daca ai rezervorul din plastic (nu cred?) e mai naspa... Cam la asta se rezuma ideile si cunostintele mele. Mai ajutati si voi omul cu o idee, bre lume. Motoreta, inca nu stiu Ma duc poimaine dupa ea in celalalt capat de tara, la Oradea, cu un prieten. Vin pe ea, deci o sa ma pot lamuri direct cum e la drum lung si daca are vreo buba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 @georgestefan : eu cred ca iti lipseste o garnitura. sunt ieftine, deci scapi ieftin daca asta e problema-si tind sa cred ca asta e, din moment ce nu ai zis ca e crapat. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) A,nu am zis ca e fisurat capacul?my bad .Este fisurat,chiar bine as putea spune.cu rezervorul e mai nasol pt ca ulei nu curge f mult si nu mi-e greu sa mai completez in caz de nevoie,dar cu benzina nu numai ca e naspa,dar e si periculos zic eu . Rezervoru nu e din plastic dar nu stiu de unde curge exact,oricum sunt aproape 100% sigur ca din zona unde incepe saua,deci la baza . Totusi daca ma hotarasc sa schimb capacul/capacele se gasesc aceeasi culoare cu actualele nu?(adik nu argintii cum sunt majoritatea). Multumesc frumos pt idei si indicatii. O seara frumoasa si asfalt uscat! A,drum bun cu motoreta si sa ai grija Editat Iunie 4, 2010 de GeorgeStefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) A,nu am zis ca e fisurat capacul?Rezervoru nu e din plastic dar nu stiu de unde curge exact,oricum sunt aproape 100% sigur ca din zona unde incepe saua Se gaseste la magazinele auto lipici gen poxipol care sa reziste la temperatura ulei si benzina parca se puteau lipi si rezervoarele de benzina cu el,nu stiu denumirea exacta.Singura conditie e sa cureti si mai ales sa DEGRESEZI bine locul aplicarii.Eu mi-am lipit cu asa ceva rezervorul la masina si a tinut. PS Vrea cineva un kit Lant + pinioane pentru un Monster de 600? Editat Iunie 5, 2010 de zeama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) Cumpar capac monopost ! Poate are cineva p-acasa si se-mpiedica de el.. ..am un 620 Editat Iunie 5, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) Cumpar capac monopost !Poate are cineva p-acasa si se-mpiedica de el.. ..am un 620 Saua, din cate stiu eu, e unul dintre putinele piese identice pentru toate variantele de Monster. Poti deci sa cumperi capac indiferent de la ce model. Acestea fiind zise, nu vreau sa te descurajez, dar cam greu gasesti. Atat eu cat si altii am cautat si - pauza. Te-as sfatui deci sa te uiti pe www.ebay.it - o sa gasesti pe la 25-30 euro (home made sau la mana a 2-a). Cu transport probabil se va apropia de 50, dar tot e mai ieftin decat unul nou de la Ducati (150 euro). Numai bine! Editat Iunie 5, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Saua, din cate stiu eu, e unul dintre putinele piese identice pentru toate variantele de Monster. Poti deci sa cumperi capac indiferent de la ce model. Acestea fiind zise, nu vreau sa te descurajez, dar cam greu gasesti. Atat eu cat si altii am cautat si - pauza. Te-as sfatui deci sa te uiti pe www.ebay.it - o sa gasesti pe la 25-30 euro (home made sau la mana a 2-a). Cu transport probabil se va apropia de 50, dar tot e mai ieftin decat unul nou de la Ducati (150 euro). Numai bine! hmm nu prea le-am gasit p-alea de 30 de euro p site-u' respectiv.. :| cu cine as putea vorbi si eu pentru o comanda, in eventualitatea in care as gasi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salutare! Unde as putea sa modific tobele StandUp, sa le fac sa stea ca cele originale? Se pot modifica galeriile? sunt de cumparat numai galerii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salutare!Unde as putea sa modific tobele StandUp, sa le fac sa stea ca cele originale? Se pot modifica galeriile? sunt de cumparat numai galerii ? Salut ! Teoretic , daca scoti S-urile intermediare , dintre tobe si galerie vei obtine ceea ce doresti . Nu trebuie decat sa infigi tobele direct in galerie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Cunoaste cineva vreun ducatist cu un Ducati negru, nr inmatriculare B 22 jri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salut !Teoretic , daca scoti S-urile intermediare , dintre tobe si galerie vei obtine ceea ce doresti . Nu trebuie decat sa infigi tobele direct in galerie . nu man, nu se poate! (cel putin la mine) intre toba si galeria de la motor imi trebuie alte tevi, asemanatoare cu cele originale; numai ca cele originale vin turnate de toba ... nu pot sa le scot Mesaj completat nu man, nu se poate! (cel putin la mine) intre toba si galeria de la motor imi trebuie alte tevi, asemanatoare cu cele originale; numai ca cele originale vin turnate de toba ... nu pot sa le scot check this out as vrea sa le pun, ca stau cu ele la vanzare, dar nu este nimeni interesat si un motiv ar mai fi, ca cica te aud mai bine "colegii" de trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) SALUTARE DIN PACATE SANT NEVOIT SA VAND BESTIA SI ASTA IN REGIM DE URGENTA ASADAR: DUCATI M0NSTER M600 AN 1998 KM INCA NU ARE 22.000 ULEI + FILTRU ULEI SCHIMBAT IN APRILIE MOTOCICLETA SE AFLA IN STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE,NU A FOST ABUZATA IN NICI UN FEL POSIBIL(BURNOUT SAU CHESTII DE GENU) ESTE INMATRICULATA PRETUL ESTE 1700 DE EURO NEGOCIABIL TELEFONUL MEU ESTE: 0749.887.114 M-AM GANDIT SA IL POSTEZ AICI DEOARECE UN CUNOSCATOR APRECIAZA MAI BINE MARCA SALUTARE TUTUROR Editat Iunie 7, 2010 de ar77scv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 salut! este cineva care are de vanzare un parbriz de monster? Mesaj completat Cunoaste cineva vreun ducatist cu un Ducati negru, nr inmatriculare B 22 jri? cred ca eu sunt posesorul monsterului cautat de tine. b22 jrx probabil l-ai vazut cazut pe strada si politia langa el. nu a fost accident, motocicleta a cazut singura din cauza asfaltului fierbinte peste un matiz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 salut! este cineva care are de vanzare un parbriz de monster?Mesaj completat cred ca eu sunt posesorul monsterului cautat de tine. b22 jrx probabil l-ai vazut cazut pe strada si politia langa el. nu a fost accident, motocicleta a cazut singura din cauza asfaltului fierbinte peste un matiz. Da stiu ca nu a fost accident, am scris aici in ideea de a da de tine cat mai repede ca sa te anunt de ce se intampla la motor. Au vrut niste prieteni sa iti ridice motorul, dar nu i-au lasat oamenii de acolo, ca ceee...sa vina politia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate