vervega_eusebio Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 cine comercializeaza in Bucuresti filtre de benzina pentru ducati monster?? sunt interesat sa cumpar 1! multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 sinnere, eu nu am mai ajuns pe trans, am mers pana la piatra neamt. mototul, esti offtopic, si aici, si in general. sebi, treci diseara pe la garaj si iti montez eu un filtru, ieftin si bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Vecine Mototul, tu ori nu Âştii să te exprimi, ceea ce pentru meseria ta ar fi tragic până la lacrimi, ori îți place să vorbeÂşti în dodii. Hmm... dacă ai nevoie de ajutor, Âştii unde mă găseÂşti, promit că te lecuiesc de frustrările astea nepotrivite pentru un forum. Gata! eu mă las de offtopicăreală, îți las doar ție această plăcere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 sinnere, eu nu am mai ajuns pe trans, am mers pana la piatra neamt. mototul, esti offtopic, si aici, si in general. sebi, treci diseara pe la garaj si iti montez eu un filtru, ieftin si bun. salut mi-am pus eu in weekend un filtru de benzina, care nu seamana cu ala de ducati, adica nu are unul din capete intors. merge mobra, dar am constiinta incarcata, stau stresat ca parca nu merge bine ... oricum trec pe la tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzye Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 (editat) Incepand de astazi, ducatiblog.ro a inceput campania "BUN DE TIPAR" - toti posesorii de Ducati sunt invitati sa ne trimita pe adresa de e-mail contact@ducatiblog.ro povestile si pataniile lor, poze din excursii insotite de comentarii mai mult sau mai putin hazli, sau orice legat de fenomenul moto. ... Cele mai interesante povesti vor fi publicate pe site, asadar, nu rata ocazia, DEVINO REDACTOR PENTRU O ZI. puradele, ce mah, deja ti-e lene sa mai scrii la blog? tzai draq de putori! ia intrati pe linku ala si spuneti si voi, ce draq ne place noua la mopedele astea desmo. cum zice si omu "Per molti, ma non per tutti, solo per i ragazzi "in gamba". Editat August 3, 2010 de Maxzye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 =)) foarte tare clipu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) salutare, cu toate ca suntem cam obositi dupa cate iesiri am facut anul acesta .... va propun sa mai adaugam una pe lista: perioada: 2-5 septembrie (de joi pana duminica) traseu: - I buc - bulgaria - thessaloniki - II thessaloniki - Ioanina - florina - thessaloniki - III thessaloniki - sitonia/ kassandra - thessaloniki - IV thessaloniki - serres - bulgaria - buc locatie: o sa stam 3 nopti in thessaloniki sau imprejurimi, de acolo facem in fiecare zi cae un traseu. participanti: eu, bogdan g, felician, andrisan, andrei, doru. (si mai cred ca mai sunt doritori) Se va merge in stil de plimbare(120- 130) cine vrea sa-i dea gaz (o ia in fata) ar fi interesant sa facem un grup mai mare, o sa postez mai multe detalii pe desmoriders. PS: iesirea de anul acesta pana in athena a fost bestiala. Editat August 4, 2010 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Unde gasesc un magazin care aduce casti Arai in Bucuresti? Ma intereseaza in mod special o ureche care masceaza mecanismul de prindere a vizierei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Casti Arai gasesti la Honda in Pipera. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 http://www.honda-bikes.ro/contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Multam fain, inca o intrebare, stie cineva un magazin moto in Brasov unde sa gasesc combinezon de ploaie ? Maine ajung in Brasov si vreau neaparat sa iau unu ca planuiesc un drum mai lung si pe prognoza meteo nu prea pot sa ma bazez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan101 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 PRET NOU 2300 EURO!!! URGENT!!!! NEGOCIABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 o tura pe la munte, careva? in weekend, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 o tura pe la munte, careva?in weekend, zic. hai sa facem un brasov sau cv.. io m-as baga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 http://www.ducatiblog.info/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 hai sa facem un brasov sau cv.. io m-as baga ! Man, ti-am lasat un mesaj pe forum cu ora de plecare si ceva traseu. 0747.222.620 e numarul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cumpar doua anvelope de vara pentru masina 175/55/15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Vand adidasi PUMA DUCATI originali direct de la producator in ambalaj original. -diferite modele si marimi -raspund pe ID mess: dany92moto@yahoo.com ROG SI OFER SERIOZITATE! -model 1: Culoare: alb - rosu Material: exterior: din piele si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 2: Culoare: argintiu - rosu Material: exterior: din piele si sintetic, interior: textil, talpa: cauciuc -model 3: Culoare: crem - negru - rosu Material: exterior: sintetic si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 4: Culoare: Alb- Negru Material: exterior piele, sintetic, alte materiale ; interior textil ; talpa din cauciuc Editat August 6, 2010 de dany92moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Man, ti-am lasat un mesaj pe forum cu ora de plecare si ceva traseu.0747.222.620 e numarul meu abia azi l-am "cetit" :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salutare ! Cam care ar fi costurile excursiei in Grecia ? Suna interesant ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 am incercat sa fac un calcul si am avea: - 120- 150 euro benzina. - cazare 3 nopti grecia: 60- 70 euro - mancare, bautura, altele, fiecare dupa gabarit sau .... Eu zic ca reusim sa ne incadram in 300 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salutare tuturor!Am si eu o intrebare:stie cineva ceva de casca agv demon top vent? intreb aici inainte de a deschied un topic nou pt ca poate are cnv si imi poate da niste indicatii;daca e sau nu buna,daca e grea,daca suiera..etc. ps..blondu mm,ce zici monsterasu meu pe carburatie si cam vechi s-ar descurca la o aventura de asta?intreb pt viitor ca acum oricum nu sunt in tara. mc anticipat si o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Bai parca la iesirea asta m-as baga si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Eu am facut incalzirea pentru Grecia, 1300 km in 4 zile: - ziua 1(noaptea): Bucuresti - DN1 - Fagaras - ziua 2: Fagaras - Brasov - Sighisoara - Sibiu - Valea Oltului - Ramnicu Valcea - ziua 3: Valcea - Curtea de Arges - Transfagarasan - Cartisoara - Sibiu - Sighisoara - ziua 4: Sighisoara - Brasov - Cheia - Bucuresti Traseul foarte fain, - minusuri: ploaia care m-a prins pe valea oltului (nimic serios) si portiunea distrusa de pe trans - plusuri: portiunea asfaltata de pe trans, sighisoara-buc x 2, vremea (am fentat codul galben de ploi) si motoreta care s-a comportat exemplar .. doar e Ducati Asteptam Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator Motor : Ducati Monster dark din 2003 Problema , sa ars bordul si am inteles ca are ceva computer cu cod inauntru . Iar cheile sunt cu chip . Intrebare , se poate cumpara alt bord de Monster si sa se potriveasca ? sau cum se poate rezolva problema, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate