-Sir Daniel- Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ba mie mi-a venit filmul sub o ora... e ok dar eu vreau Transfagarasanul, vreau Sibiul... Huh ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ba mie mi-a venit filmul sub o ora... e ok dar eu vreau Transfagarasanul, vreau Sibiul... Huh ... Toti vrem cate ceva .. tot e bine ca ai vointa .. Ai rabdare si ti se va da ... Le las pe wend sa se comprime .. luni le pun pe ftp .. ca sa nu ma mai bateti la cap Pana atunci nu mai vegeta in Sibiu si hai la Ciolpani la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 la mine a venit ceva mai repede. as if serverul ar fi la mine in baie. e bine ca e (si cu) mine! Ba mie mi-a venit filmul sub o ora... e ok dar eu vreau Transfagarasanul, vreau Sibiul... Huh ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 la mine a venit ceva mai repede. as if serverul ar fi la mine in baie.e bine ca e (si cu) mine! d'aia nu-l mai gaseam .. era la tine in baie pe pian .. nenea moweed, vezi ca se poate .. mai lasa weedu si ia un mega acolo de pofta .. nici messengeru n-o sa-ti mai mearga in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_shadow23 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 salutare monsteristilor!!! am si eu un monster din 2000 si al am de 4 aproape. sunt nou venit in comunitate si ma bucur ca gasesc un topic despre monstere printre atatea japoneze.nu am poze la indemana dar promit sa revin cu ceva imagini sa imi vedeti "bestia" de 600. si apropo vreau sa imi cumpar un s4r sh dar am nevoie de ceva sfaturi sa nu imi iau tzeapa. asfalt uscat all si ne mai auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Neata si yo . Multi dintre voi ma stiu de pe la Academie . Am Monsterul galben de 900 din 2001 . Id-ul meu de mess e b28jmp . unora dintre voi , care v-ati postat id-urile v-am dat ieri add . Acum am terminat de citit cele 71 de pagini ale topicului si promit sa fiu mai activ de acum inainte . Am observat cu uimire ca apar in foarte multe poze pe forum , unele chiar artistice sau prim-planuri . Miercuri la Biker`s mi-a promis cineva o poza cu fundul pasagerei mele , asa ca o astept cu nerabdare . Cam atat la ora asta k mi-e un somn de mor . Astazi , din pacate sunt cam ocupat cu achizitionarea unui motor de Wartburg pe care urmeaza sa-l prepar putin (75-80 cp)si sa-l montez pe Trabantul meu " de curse " si nu voi iesi cu monstrul inainte de caderea intunericului . Editat Iulie 11, 2008 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Noi colegi ducatisti Salutare si bine ati venit! Sa vedem daca primiti "botezul" care l-am primit eu cand am intrat in comunitatea "monstrilor" Va pup pe toti.. ma duc la nani.. n buna si vise placute tuturor P.S vreau si eu sa vad filmuletzul ( mi-a trimis theonlyone programelul .. dar nu se conecteaza ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) salut dark si bine ai venit, esti din bucuresti ? - poate completezi si tu locatia daca da, te asteptam la academie intr-o miercuri sa ne cunoastem. cum de altfel o asteptam si pe gia, hai ca a fost cu mult umor 'botezul' primit de gia, nu? monsteristii astia sunt cam glumeti eu zic sa vezi partea frumoasa a lucrurilor (gia) ne vedem maine la ciolpani Editat Iulie 11, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Noi colegi ducatisti Salutare si bine ati venit! Sa vedem daca primiti "botezul" care l-am primit eu cand am intrat in comunitatea "monstrilor" Va pup pe toti.. ma duc la nani.. n buna si vise placute tuturor P.S vreau si eu sa vad filmuletzul ( mi-a trimis theonlyone programelul .. dar nu se conecteaza ( aprpos de botezul giei la care eu am fost si eu partas dragilor, sa stiti ca mi-am cerut scuze pentru cele cateva posturi un pic prea "acide"... and now we are a big happy monster familly salutare monsteristilor!!! am si eu un monster din 2000 si al am de 4 aproape. sunt nou venit in comunitate si ma bucur ca gasesc un topic despre monstere printre atatea japoneze.nu am poze la indemana dar promit sa revin cu ceva imagini sa imi vedeti "bestia" de 600. si apropo vreau sa imi cumpar un s4r sh dar am nevoie de ceva sfaturi sa nu imi iau tzeapa. asfalt uscat all si ne mai auzim te salut si bine ai venit...intamplator chiar stiu unul de vanzare, e nou noutz, daca esti interesat vorbim cu cea mai mare placere Editat Iulie 12, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 aprpos de botezul giei la care eu am fost si eu partas dragilor, sa stiti ca mi-am cerut scuze pentru cele cateva posturi un pic prea "acide"... and now we are a big happy monster familly asa e.. now we are a big happy monster familly hai noroc si la catzi mai multzi membri in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Salutare din timisoara, am un monster S4 de aproape 2 ani, am cumparato "la intamplare", am plecat in germania dupa un bmw dar s-a vandut pana am ajuns asa ca sa nu vin acasa cu mana goala am cumparat un ducati monster de care m-am indragostit pana la urma. Vin si cu poze mai incolo, ca acu e cam tarziu si nu gasesc cardu Ps: Puteti sa imi dati un sfat pentru un model de tatuaj cu Ducati Editat Iulie 12, 2008 de zolzol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) cateva poze de la ciolpani, nu am fost asa de multi dar a meritat iesirea (mo weed, eu, fratele meu, zair, doru si neamu). cu mici incidente pe drum... a fost ok - bere, mici, motoatre, muzica ... cam varza. eu cu zair am stat doar pana la 10 seara andrei si doru au ramas peste noapte. PS; revin cu pozele mai tarziu, se pare ca e o problema cu conexiunea mea Editat Iulie 13, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cateva poze de la ciolpani, nu am fost asa de multi dar a meritat iesirea (mo weed, eu, fratele meu, zair, doru si neamu). cu mici incidente pe drum... a fost ok - bere, mici, motoatre, muzica ... cam varza. eu cu zair am stat doar pana la 10 seara andrei si doru au ramas peste noapte. cum fac sa le vad si eu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cateva poze de la ciolpani, care poze? unde sunt nu le vad? chiar asa de rau m-a lovit aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 care poze? unde sunt nu le vad? chiar asa de rau m-a lovit aia? cine te-a lovit maica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 uite si pozele si un film cu un monster distrus de un ... sa-i zecem roacker beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 ci di multi ducati sunt da' ala din clip e cam dus de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 mdea ... noroc cu berea din belsug care a salvat intrunirea de la dezastru .. am incercat cu moweed sa terminam toate butoaiele mai ales ca el avea nevoie de cat mai mult alcool in sange ca sa nu i se infecteze amintirea lasata de toba .. dar ne-am declarat invinsi pe la 4 .. la 9 dimin deja erau 72 de grade in cortul cuptor .. asa ca am purces agale spre casa .. luptand permanent cu urmele lasate de bere .. p.s. trebuie sa aflam cine a cantat melodia aia cu doi zece doi zece .. veau neaparat ultimul lor album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 tragand linie dupa acest week end la ciolpani avem: pe plus: bere cat cuprinde, atmosfera ok, cativa prieteni noi pe minus: muzica dubioasa, cazare la cuptor (dar nu ne plangem ci multumim pt amabilitate ) pierdut aprox. 30cm2 piele si tesut picior stanga, motor stirbit rezonabil ....in concluzie...mai bine mergeam la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Ce facem in seara asta ? Ma cam plictisesc si simt ca dak nu ies nici azi , turbez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Salut....stiti ceva de accident in seara asta pe magheru?? un moster negru???...p mine m-a sunat un prieten sa ma intrebe daca sunt ok crezand ca sunt eu?? Va salut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) /index.php?...p;#entry1329217 si cica nu are cine sta cu motorul! Edit: gata, a ajuns cineva sa ia motoreta si anume Mo Weed(Andrei) de pe forum, nr tel: 0729600403, daca e cineva care il cunoaste pe baiat sa il anunte! (MASS) Editat Iulie 13, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 gata fratilor sa va luminez: omu e la spital, constient, imobilizat complet nestiindu-se inca daca are vreo fractura (cel mai probabil piciorul stang care nu arata deloc in regula). poate vorbi, in schimb si-a pierdut memoria pe termen scurt, presupun din cauza socului. motocicleta am recuperat-o impreuna cu cativa prieteni. am gasit numarului unui amic de-al lui caruia ii vom da motoru in noaptea asta! in ceea ce priveste accidentu: atat loganu cat si motoru veneau dinspre Unirii spre Universitate pe deasupra. Loganu era pe banda a doua cand a vrut sa intoarca si l-a luat in plin, impactu a fost destul de violent...soferul sustine ca mergea drept iar motociclistu a facut o bucla intrand pur si simplu in aripa stanga fata (varianta hilara pana si pentru politisti) aveti grija fratilor ca nu e de gluma (eu am luat ieri o gura de asfalt)!! Insanatosire grabnica! E ok(relativ).Aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Am vorbit cu Emma si maine mergem la pol sa vada dosarul. Coco_monster incepe razboiul cu taranii cu flausati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 mai, hai poate dam diseara o fuga pana la floreasca la monsteristu nostru cazut. e bine 19.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate