Mo Weed Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Iaca iaca ce-am gasit... http://www.roadsitalia.com/index.php?model...p;page=products Un set carbon la numai 350 de oiro. Mi se pare incredibil... cum fac rost de banet am sa le comand. Un filmulet pentru a le putea auzi. de unde le comanzi? ai pe cineva sau direct de pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) baterie la 360ron e enorm am luat Varta cu 150 ron pt monsterul meu....pot sa va aduc la acelasi pret... tobele alea din carbon sunt chiar ieftine, din cate inteleg vi si cu kitl de ridicat sub sa.....afacere buna Editat Iulie 16, 2008 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 de unde le comanzi? ai pe cineva sau direct de pe site? Un tip de pe pro-bike le aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 baterie la 360ron e enormam luat Varta cu 150 ron pt monsterul meu....pot sa va aduc la acelasi pret... tobele alea din carbon sunt chiar ieftine, din cate inteleg vi si cu kitl de ridicat sub sa.....afacere buna varta cu gel?...fara intretinere? n-am nevoie in acest moment dar este bine de stiut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 da, e fara intretinere, nu stiu daca cu gel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ne mai vedem azi? cam ploua afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ne mai vedem azi?cam ploua afara... eu trec pe la locul cu pricina, este in drum spre casa si sunt cu mobra la munca deci...prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ne mai vedem azi?cam ploua afara... io vin imediat cu masina, il iau si pe freeman .. la mine doar ce a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ce ziceti de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ce ziceti de asta? sincer e horror.creca e facuta de un wigger sau un parvenit de prin USA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casuneanuresmerita Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 salutare...am si eu un monster de 600 din 2000, dar vreau sa il vand...si as vrea cam 2700 pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FaRa Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 salutare...am si eu un monster de 600 din 2000, dar vreau sa il vand...si as vrea cam 2700 pe el.. da si tu mai multe detalii despre ea te rog,de unde esti si cand se poate vedea.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 monsterul de mai sus se afla in bucuresti, in zona bulevardului cosbuc. arata bine si suna la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 poze d-aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nenea krupp, stii ca si anume camera mea e luata din state drept pt care e NTSC si nu o sa vada in veci caseta ta care e PAL ... so .. back to you .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 ti-ai luat un bull shit american mai dorule. asta e, lasa ca o fac tot eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ce poze faine ai pus domnu' freeman! aia cu mo weed Âşi rezervoru' lu' andu e preferata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ce poze faine ai pus domnu' freeman! aia cu mo weed Âşi rezervoru' lu' andu e preferata mea. trebuie sa recunosc ca si a mea @freeman: daca te porti frumos te mai invitam la intalnirile noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 bah andrei, eu zic sa te porti tu frumos si sa incepi sa ne faci cinste mai des, ca altfel nu te mai luam in haita si ai sa ramai sa te dai cu slaparii manelisti pe vitezane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 bah andrei, eu zic sa te porti tu frumos si sa incepi sa ne faci cinste mai des, ca altfel nu te mai luam in haita si ai sa ramai sa te dai cu slaparii manelisti pe vitezane. da ce ma, nu ma port frumos? si apropos de cinste... e o cinste pentru mine ca v-am cunoscut p.s. daca citeste vreun vitezist topicu asta si vede catalogarea ta... o sa fie un deliciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 bah andrei, eu zic sa te porti tu frumos si sa incepi sa ne faci cinste mai des, ca altfel nu te mai luam in haita si ai sa ramai sa te dai cu slaparii manelisti pe vitezane. cinste mai des ?? pai cand a facut el cinste ?? p.s. daca citeste vreun vitezist topicu asta si vede catalogarea ta... o sa fie un deliciu da, la Zair te referi nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 zair nu e vitezist, e sticlist. adica ii sticlesc ochii cand vede bere, un lucru foarte bun dealtfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 zair nu e vitezist, e sticlist. adica ii sticlesc ochii cand vede bere, un lucru foarte bun dealtfel. da, si daca sticla aia merge dintr-un motiv sau altul cu 200+ in fata lui .. devine si vitezist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ce barfa draq, ce o sughita zair si nu stie de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nea monsteristu' baga planu pt 2-3 August .. be our lider ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate