nike Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Fiecare cu oferta lui. Importanta calitatea sa fie. Acea motoreta este un 900SS ca al meu din 99 cu bascula de aluminiu. A fost motoreta sotie/prietenei mecanicului de la Kawa Motors. Propietarul este momentan un pagubit de catre kawamotors, i s-a dat pe "la bot" acea garantie a curelelor iar ele au crapat dupa 2000km. Motoreta are ca bube: 1.Pistonul de la ambreiaj sau arcurile ambreiajului.(Ambreiajul merge greu) 2.Ce s-a stricat cand s-au rupt curelele. 3.Pentru estetica lui, ar merita alte tobe Parti bune 1.Nu rebuie vopsit 2.Are o 'sa' foarte confortabila(daca o vinde pe bucati ma abonez la ea) 3.Motorul trage si se aude ok. 4.Abreiaj aproape nou(performance, parca) Daca vreti un motor intreg cu totul schimbat pe el, luati legatura cu Buggy (are acelasi model de motoreta). Poate din 2 motorete faceti una. Bai Mada, mersi pentru janta Am vazut-o in aceasta poza la Andu in garaj, dau berea promisa. . . . . Be' cu mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 nu o mai vand intreaga, o demontez bucati bucatele, seaua este de vanzare costa 300 lei, iar motorul din poza este de 998, nou nout OFER GAZDUIRE MOTO, IN GARAJ INCALZIT, PE PERIOADA SEZONULUI RECE, PRETUL ESTE DE 200 LEI PT TOATA PERIOADA SI OFERIM O REVIZIE GRATUITA (MANA DE LUCRU GRATIS) GARAJUL ESTE IN ZONA PIETEI TRAPEZU 0769723380 ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Bai Mada, mersi pentru janta Am vazut-o in aceasta poza la Andu in garaj, dau berea promisa. . . . . Be' cu mine!!! "Bai" Zair....de unde stii tu ca poza aia e de la garaj de la Andu???? si oricum..... mie sa-mi dai ceva dulce mai,niste prajituri...k eu nu beu. Apropo...sa se duca mai repede sa o ia de acolo....sau vb tu cu Andu, cel mai bine, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 de clatit ochiu' : http://www.unionmotorcycle.com/bikes_customs.html ...si motocicleta lu' Fizz... ) http://www.ducati.ms/forums/56-superbikes/122880-1098s-chrome.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 PROIECT MOTO IN EXECUTIE DE FIRMA DAFWAY, DINTR-UN SS900 O VOM TRANSFORMA IN CE VEDETI SCHITAT LUCRARILE AU INCEPUT SI SPERAM CA PANA IN FEBRUARIE SA FIE GATA FIRMA NOASTRA DORESTE SA SE AXEZE PE PIESE DUCATI SH SI DUCATI CUSTOM, MAI AVEM UN PROIECT CU UN 998, URMEAZA SA REVENIM SI CU POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2011 Autor Share Postat Octombrie 19, 2011 caut Âşi eu niÂşte benzină ducati sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 nu avem, dar ne starduim sa producem benzina bio din rapita, poate ai noroc si gasim formula minune, va fi la jumatae de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) http://www.monster.ducati.com/ and http://www.monster.ducati.com/events_Follow-Live-Broadcasting.html ducati monster 795 ? http://www.monster.ducati.com/ and http://www.monster.ducati.com/events_Follow-Live-Broadcasting.html ducati monster 795 ? only for Asia market Editat Octombrie 20, 2011 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 http://www.monster.ducati.com/ and http://www.monster.d...oadcasting.html ducati monster 795 ? only for Asia market Da, un 796 mai ieftin si lower-spec doar pentru Asia. E practic un Monster 696 cu motor de 796 (803cc). Bascula, roata spate, furca Marzocchi, etc. sunt toate de pe 696 + lipsa totala de accesorii. Inaltimea de sa e si ea mai mica fata de 796. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Hellooooo ducatistilor!!!! Am gasit explicatia la vesnica mea intrebare: DE CE NU CASTIGA ROSSI LA DUCATI???? ete de aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Ciao campione Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Ciao campione Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Mesajul lui SUPER SIC pentru bunica lui.....bunico, tine-te tare, rezista!!!!!Se pare ca cineva acolo sus a avut mai multa nevoie de SUPER SIC decat noi aici si chiar el a fost cel ce nu a mai rezistat.......pacat, mare pacat.....multa durere si tristete azi, pentru noi toti!!!! R.I.P. SUPER SIC!!!! :rose: :( CIAO CAMPIONE!!!! Aren’t you scared you might die in an accident?” ”No. You live more for 5 minutes going fast on a bike like that, than other people do in all of their life.” [Marco Simoncelli] Editat Octombrie 23, 2011 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 CIAO CAMPIONE!!!! Aren’t you scared you might die in an accident?” ”No. You live more for 5 minutes going fast on a bike like that, than other people do in all of their life.” [Marco Simoncelli] TRUE.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 pacat, pacat, pacat. o adevarata valoare cu un viitor frumos. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Paul Smart pe 1198-ul lui Carlos Checa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Paul Smart pe 1198-ul lui Carlos Checa: Iar eu varianta Paul Smart light version. Urc o poza cu Fleda ca acum e si mai light Editat Octombrie 25, 2011 de jinjan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Extreme shit: http://www.vlamboyant.com/2010/duster-streetfighter-by-yuri-shif-custom/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Iar eu varianta Paul Smart light version. Urc o poza cu Fleda ca acum e si mai light wow super . bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Iar eu varianta Paul Smart light version. Urc o poza cu Fleda ca acum e si mai light Fain, frumos. Dar era atat de classy si de frumos si stopul ala rotund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Fain, frumos. Dar era atat de classy si de frumos si stopul ala rotund... Mereu am regretat la montru ca nu i-am taiat codita, iar acum arata si mai cafe racer, trebuie sa rezolv cu tobele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 ROSSI DESPRE SUPER SIC!!!! TI RICORDERO' COME IL CAMPIONE CHE SEI SEMPRE STATO.. SEI UN GRANDE E TI PORTERO' PER SEMPRE NEL MIO CUORE." Adesso su quella Ducati saremo in due! Ma non sarà certo un peso. Anzi...sarà la forza in più che avrò da oggi in poi! Sarai il conforto nei momenti tristi...il mio grande amico sarà sempre con me. Now on that Ducati will be two! But it will not be a burden. Indeed ... the force will be more that I will from now on! You'll get the comfort in sad times ... my good friend will always be with me. CIAO CAMPIONE!!!! R.I.P SUPER SIC!!! PS: oare nu aveti nici un cuvant de spus? l-ati placut sau nu...imbratisati aceeasi pasiune cu a lui.....asa de greu sa se spuna macar un simplu RIP!!! chiar nu pot sa va inteleg:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Adesso su quella Ducati saremo in due! Ma non sarà certo un peso. Anzi...sarà la forza in più che avrò da oggi in poi! Sarai il conforto nei momenti tristi...il mio grande amico sarà sempre con me. Am vazut accidentul live. Mi-am dat seama ca e grav (gen, chiar daca scapa cu viata, cariera lui era terminata) din momentul in care l-am vazut intins pe pista, imobil. Era un personaj amuzant in afara pistei si cel mai interesant si distractiv pilot de urmarit pe ea. Nu prea era cerebral, nu avea strategii in cap - era tot timpul la 100%. Si asta i-a adus si sfarsitul. Cuvintele sunt aiurea acum. Imi pare rau ca nu va mai fi pe grila si ca nu ne va mai delecta cu stilul lui. Lucrul cel mai bun pe care il putem face este sa nu-l uitam, sa povestim despre Donington si Mugello in 2008 sau despre Le Mans 2011 copiilor si nepotilor. Ceva frumos scris despre el puteti citi aici. Iar ceva in memoria lui se poate vedea aici. Rest easy, SuperSic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Mereu am regretat la montru ca nu i-am taiat codita, iar acum arata si mai cafe racer, trebuie sa rezolv cu tobele. Cu acea banda de leduri nu mai poti considera motoreta de tip 'clasic'..parerea mea. Daca vremea ne strica kilometajul.. macar imaginatia sa apara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate