Crazy-devil Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) misto pozele, (mai ales cand ma " certa" lumea) ) diseara sper sa reuseac a urca pozele si eu, desi nu am multe. Editat Aprilie 23, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Unde are Andu service-ul? Aici. Prima stradă pe dreapta după ce ieși de pe A1, intrând în București. Multistrada noua, nu? Inca e scumpa, dar ne uitam peste gard la ea. Ca idee, dealerul Honda din zona este, mai nou, si dealer Ducati. Se pare ca ofera toate modelele la test. Nu, nu te duce la test ride. Viața ta de apoi va fi mai tristă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Partea a 2-a gata... astea sunt toate! Ne auzim. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Andrei fff misto pozele si inca o data, ffff tare iesirea. Stilul de mers al celui de-al 2-lea grup a fost f ok. pentru tine probabil a fost cam lent, dar nah La mult mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Aici. Prima stradă pe dreapta după ce ieși de pe A1, intrând în București. Mersi mult Mi-am luat curele de transmisie si vroiam sa le schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Multistrada noua, nu? Inca e scumpa, dar ne uitam peste gard la ea. Ca idee, dealerul Honda din zona este, mai nou, si dealer Ducati. Se pare ca ofera toate modelele la test. Da, vorbeam de Multistrada modelul nou, are tot ceea ce tu iti doresti. Mama lui de gard, ca-i cam inalt. HUAA!! In aceasta perioada cand lipsa banilor este din ce in ce mai acuta, fiecare vinde ce va cere piata. Sper sa nu se ajunga ca dealerul Ducati sa vanda in reprezentanta Dacia, pentru ca atunci ar fi o prbl. S-au implinit 40 de ani de la prima victorie a lui Paul Smart. http://www.youtube.com/watch?v=invSaeElYUM La cat mai multe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Aici sunt putine reprezentante exclusiviste. De exemplu, in NĂźrnberg, reprezentanta Ducati este comuna cu repr Aprilia si Triumph. Partea buna, cand un dealer mare preia inca o marca, teste si finantari f vantajoase. Daca au Panigale, promit sa nu ma dau jos suparat din saua ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 @ZAR916- ce inseamna sa ai S4......pana cand si Audi recunoaste cei mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 @ZAR916- ce inseamna sa ai S4......pana cand si Audi recunoaste cei mai bun cine zicea ca de acum o sa vedem modele ducati tdi etc?? iata ca v-ati inselat! in viitor o sa vedem audi 1199 sau tricolore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 mada, urca o poza maneta de ambreiaj. poate te scutesc de niste cheltuieli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 mada, urca o poza maneta de ambreiaj. poate te scutesc de niste cheltuieli. ete ca am urcat....sper sa fie si buna sa iti dai seama PS: multumesc frumos pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Ma alatur voua, monsteristilor ! Motocicleta este din '97 motor de 750..nervoasa rau fata de asteptarile mele Editat Aprilie 25, 2012 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Motocicleta este din '97 motor de 750..nervoasa rau fata de asteptarile mele Asa si trebuie!! Vezi cum sta cu curelele si da cu biciu' in ea!! Editat Aprilie 25, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Ma alatur voua, monsteristilor ! Motocicleta este din '97 motor de 750..nervoasa rau fata de asteptarile mele welcome, welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Am verificat filtru de aer (aproape nou) si bujiile care arata ok...pentru distributie nu am imbus inca sa ma uit.Motorul merge brici...da putin in nas la ture foarte joase dar o pacalesc din ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Am verificat filtru de aer (aproape nou) si bujiile care arata ok...pentru distributie nu am imbus inca sa ma uit.Motorul merge brici...da putin in nas la ture foarte joase dar o pacalesc din ambreaj La curele de distributie trebuie sa cunosti cand au fost schimbate ultima oara, termenul lor este de 2 ani sau 20.000km. Cel mai bine ar fi sa le schimbi pentru a evita distrugerea motorului prin ruperea lor, pretul se invarte pe la 100-130E cu tot cu manopera. In comparatie cu distrugerea motorului , acesta este un pret infim. Nu o mai pacali din ambreaj si du-te sa-ti regleze cineva carburatoarele, asta este motivul pentru care mobra iti da in nas. Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 La curele de distributie trebuie sa cunosti cand au fost schimbate ultima oara, termenul lor este de 2 ani sau 20.000km. Cel mai bine ar fi sa le schimbi pentru a evita distrugerea motorului prin ruperea lor, pretul se invarte pe la 100-130E cu tot cu manopera. In comparatie cu distrugerea motorului , acesta este un pret infim. aprob! e buba rau daca neglijezi. o zice Âşi "stan pățita". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 6-7 academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 ete ca am urcat....sper sa fie si buna sa iti dai seama PS: multumesc frumos pt ajutor Norocoaso, te-ai scos. ma bucut pt tine. vb mai multe pe FB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 sambata pe siriu amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 http://www.asphaltandrubber.com/bikes/ducati-monster-s4r-paolo-tesio/ Ce parere aveti? Nu sunt fan Quad-D exhaust, dar in rest mie mi se pare super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 hai ca vin si eu cu ceva poze de la Academie, SMAEB, si plimbarica. n-am multe ca ... n-am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 super tare crazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Mi-am gasit si casca de aviator, de aia cu sclipici. ma fac aviator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 misto pozele, (mai ales cand ma " certa" lumea) ) diseara sper sa reuseac a urca pozele si eu, desi nu am multe. de ce te certa lumea???? iarasi mergi fara centura??? sau acum ai plecat cu cricu infipt in asfalt???/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate