Lucas LS Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 buna. stie cineva dece tot imi curge ulei pe langa senzor? cand merg mai mult de 30-40 km imi iese pe langa plasticu ala putin ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 ms andrei de organizare. sa tot mai fie asa iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) buna. stie cineva dece tot imi curge ulei pe langa senzor? cand merg mai mult de 30-40 km imi iese pe langa plasticu ala putin ulei. Buna, daca te referi la aceasta sonda de presiune situata aici am avut aceasi problema, cumperi o sonda noua de la ducati metrotehnica costa cam 28e tva inclus. Editat August 6, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 un prieten bun, alex, îÂşi vinde multistrada. pun un link poate interesează pe cineva: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-multistrada-din-2005-468625.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 problema e ca "m-a indrumat cineva" sa mai complectez cu ulei desi era ok si era putin peste linia de sus acum am scos sa fie ok. sa poate nu o sa mai curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Iti curge pt ca sonda de presiune e sparta/stricata, e destul de comuna problema.. o sa curga in continuare.. si asta e doar inceputul.. o sa curga din ce in ce mai mult cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 o am inteles si de unde pot comanda site-ul care mi-ati mai spus nu au. Multumesc pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Ducati Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Meanwhile, somewhere near Razoare...noua colectie vara - toamna - Ducati 2012 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ce e ala, stander pt monobrat sau e pt wheelie ? =)) Ai schimbat cauciucul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ultima achizitie in materie de fashion si de sustinere a mobrei : un stander de Moto GP pentru monobrat Inca nu, tot cu el merg, prind sfarsitu sezonului asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ultima achizitie in materie de fashion si de sustinere a mobrei : un stander de Moto GP pentru monobrat Inca nu, tot cu el merg, prind sfarsitu sezonului asa ) Vezi ca mai sunt vreo 2 luni juma de sezon - pentru mine chiar 4 Fa un efort si schimba cauciucul - chiar daca mergi in oras , nu este ok cu el asa.. Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Pai si pentru mine Andrei mai sunt chiar mai mult de 4, am maxi scooteru cu care merg toata toamna inclusiv iarna cu anvelope de iarna Am gasit sa-mi iau o anvelopa la 200 RON, o sa vad eu ce si cum, momentan o ard usor asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Meanwhile, somewhere near Razoare...noua colectie vara - toamna - Ducati 2012 ))) De unde, cat, cum ? Vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Pai....vrei tot pentru monobascula ? Daca da, ghinion, asta era singuru ) Daca nu, posibil sa mai aibe unu, la fel ca asta. Eu am dat 150E pe el E cineva interesat de un Monster S2R ? L-as cam vinde pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Pai....vrei tot pentru monobascula ? Daca da, ghinion, asta era singuru ) Daca nu, posibil sa mai aibe unu, la fel ca asta. Eu am dat 150E pe el E cineva interesat de un Monster S2R ? L-as cam vinde pe al meu Da, tot monobascula, de unde l-ai luat ? Al tau e 800 sau 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Al meu e 800, pt monobascula nu mai are... Mi l-a recomandat Cristi pe un baiat, Sebastian Nemes cred ca il cheama, am vb cu el, am fost, am vazut, am cumparat Acum vreau sa vand motoru, caut cumparator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Nu mai fi comod si fa-i o prezentare, pret, contact, dotari.. 2-3 poze.. prezinta-ti produsul daca vrei sa-l vinzi.. doar sa zici ca-l vinzi e putin probabil sa reusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Nu mai fi comod si fa-i o prezentare, pret, contact, dotari.. 2-3 poze.. prezinta-ti produsul daca vrei sa-l vinzi.. doar sa zici ca-l vinzi e putin probabil sa reusesti. Cam asa adica /index.php?/topic/681484-vand-ducati-monster-620-ie-negru-mat-din-2002/ Nu va sfiiti sa scrieti de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Da.. stii bine ca la asta ma refeream ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Cu pasi timizi am inceput sa ies cu monsterul. Prima impresie: Un motor extrem de manevrabil si usor , nu am avut nici un fel de suprize cu el, raspunde perfect la comenzi. Un motor excelent pentru incepatori. Momentan ies numai seara intre 21 si 00 pentru ca vreau sa mai prind trafic sa ma obisnuiesc cu semnalizarile, verificatul oglinzilor etc. Mai tarziu desi e liber sunt multi care ii dau tare si nu se asigura. Mai merg asa saptamana asta , in weekend ies si ziua si de saptamana viitoare incep sa ies in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Cu pasi timizi am inceput sa ies cu monsterul. Prima impresie: Un motor extrem de manevrabil si usor , nu am avut nici un fel de suprize cu el, raspunde perfect la comenzi. Un motor excelent pentru incepatori. Momentan ies numai seara intre 21 si 00 pentru ca vreau sa mai prind trafic sa ma obisnuiesc cu semnalizarile, verificatul oglinzilor etc. Mai tarziu desi e liber sunt multi care ii dau tare si nu se asigura. Mai merg asa saptamana asta , in weekend ies si ziua si de saptamana viitoare incep sa ies in trafic. De-ar face toti incepatorii ca tine .. bravos, eu unul nu am intalnit pe nimeni atat de responsabil si de constient de ce inseamna sa fii incepator .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Eu la inceputurile mele mi-am tras un maxi scooter de 200 si pe ala am invatat sa merg, sa ma acomodez cu 2 roti, cu timpii de acceleratie/franare, cu virajele, cu strecuratu printre masini etc. Ce-i drept, nu se compara cu o motoreta, insa iti dezvolti reflexele relativ ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tv850TGJ2NQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 (editat) De-ar face toti incepatorii ca tine .. bravos, eu unul nu am intalnit pe nimeni atat de responsabil si de constient de ce inseamna sa fii incepator .. Mersi. Nu vreau sa planga nimeni dupa mine si mai mult de atat nu vreau sa schilodesc eu pe careva doar pentru ca sunt cocos. Desi curba de invatare fata de alte sporturi mi se pare destul de lina si fara prea mari dificultati lipsa de experienta se simte si cand discutam de un sport motorizat greselile pot costa destul de mult. Eu la inceputurile mele mi-am tras un maxi scooter de 200 si pe ala am invatat sa merg, sa ma acomodez cu 2 roti, cu timpii de acceleratie/franare, cu virajele, cu strecuratu printre masini etc. Ce-i drept, nu se compara cu o motoreta, insa iti dezvolti reflexele relativ ok Si eu am mers o perioada pe un scuter dar nu mi se pare ca se aseamana cu mersul pe motor mai degraba cu mersul pe bicicleta. Editat August 8, 2012 de cobalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate