Crazy-devil Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Ma refeream la busonul de sub motor, pe unde scurgi uleiul acolo din ce stiu nu are garnitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Bai, parca are. Eu asa imi amintesc. Am avut mai demult probleme cu rahatelu ala, a trebuit sa cumpar altul. Si parca avea garnitura. Nu era de cauciuc, era gen aia de chiulasa.In alta ordine de idei, cine e tentat de un mers la mare de 1 mai cu motoreta? Deocamdata as fi eu, NePlace (Vali, 749), ciorino (Felician, 1198). Daca ne strangem ceva mai multi (gen 5-6) mergem in grup. Daca nu, cred ca ne alaturam grupui facut de MotoRocker. Ar fi bine sa ne decidem cat mai repede ca sa putem sa facem si rezervari pentru cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 are garnitura care de fapt ii saiba fuck-o (cuvant urat) ...acum am scos uleiul si i-am pus saiba magica sa vedem daca mai comenteaza minutul 1:26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Asta ar fi garnitura: Unde gasim asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 cred ca cei de la ducati va pot furniza, sau si dafway incercati totusi si pe okazii.ro poate gasiti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 am pus eu saiba din cupru ...pana acum totul bine maine dimineata dau verdictul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Sa comanzi o saiba de pe ebay e chiar culmea, gasesti in bricostore sau la alte magazine de bricolaj saiba din aluminiu sau cupru care isi face treaba de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 te duci cu piesa respectiva la un strungar si iti face alta. saiba... c'mon. se gasesc la magazinele de profil auto. dar pe Ebay sa cumperi saiba..... te costa transportul cat........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 nu frate cum sa dai comanda de saiba...by the way nu mai picura deci saiba de cupru, aluminiu e perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Nu fac eu tiganii pe motocicleta mea Am sa-mi iau de la Ducati ori de pe ebay set de 1000 si le vand la suprapret aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 apropo de iesire - eu o sa merg pe 26 ( vineri) in directia mare -> neptun.momentan sunt singur dar daca vreti sa plecati mai devreme .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Nu fac eu tiganii pe motocicleta mea Am sa-mi iau de la Ducati ori de pe ebay set de 1000 si le vand la suprapret aici in 2030 voi avea si eu nevoie de una. sper ca mai gasesc la tine. sa schimbi o saiba nu e tiganeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Nu e, poate. Dar nu poti pune orice saiba care se potriveste acolo. Conteaza materialul din care e confectionata si pana nu vad una una originala, sa vad din ce e facuta, nu pun una luata din bazar. Nu am timp sa-ti detaliez de ce, ca e prea mult de scris..mie mi-au trebuit 5 ani de facultate in domeniul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Dar pe aia originala scrie Ducati? Imi pare rau pt. offtopic dar trebuia sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Uite ma adidas, asa ajunge lumea sa ne creada pe toti snobi.Adiacent, inca doua mentiuni: Deci nu se baga nimeni la mare de 1 mai? Chiar vand motoreta, m-am hotarat: 4.700€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Eu nu-s snob, is doar betiv si petrecaret Imi zicea nush care sa pun o saiba acolo, eeeee, nu e bun, pentru ca daca e din otel nu etanseaza, daca e din aluminiu iar nu e buna. Acolo, trebuie un aliaj moale din Cu-Al-Sb. Problema e ca nu trebuie sa scrie Ducati pe ea, nu m-ati inteles, trebuie sa etanseze iar ca sa etanseze trebuie material special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Salutare Ducatisti, Din categoria lucrurilor frumoase care trebuie anuntate din timp, detaliez mai jos initiativa Ducati Romania pentru luna august. Prevad un eveniment/calatorie mai mult decat interesanta... Gasca a inceput sa se formeze Ducati Grandstand @ Brno Moto GP - 23/24/25 August 2013 Despre ce este vorba : Ducati Romania propune o excursie la Brno unde Ducati organizeaza Grand Stand la Moto GP - unele standuri vor fi numai cu ducatisti din toata Europa Daca sunt amatori trebuie sa ne organizam de pe acum deoarece disponibilitatea pentru cazare este limitata si trebuie rezervat de pe acum Daca sunt persoane interesate va asteptam sa completam lista pana pe 22 aprilie 2013. Dupa care Ducati Romania se va ocupa sa gaseasca cazare pentru cei inscrisi. Foarte probabil va exista o masina pt bagaje si de asistenta in caz de incidente Lista pana la momentul acesta: Ducati 3 persoane Feli Un tip englez cu un prieten de-al sau Doru S. Aurelian P. Cateva detalii legate de deplasare si propunere traseu : 22 august - Ziua 1 Bucuresti – Drobeta- Timisoara - Pecica Arad – 615 km 23 august - Ziua 2 Pecica – Brno – 600 km autostrada 24, 25 august Brno – calificari, curse, bere si relaxare. 26 august Brno – Romania – 600 km 27 sosire Bucuresti – 610 km Costuri aproximative: Cazare 5 nopti+food 600 euro Benzina si Taxe 250 euro Bilet Grandstand 107 euro Ducati is ready to share again the excitement of the 2013 Czech Republic Grand Prix (Brno, 25th August 2013) with a dedicated Ducati Grandstand for fans showing their support for the Ducati MotoGP team. Ducati fans will be able to follow Ducati MotoGP team riders - Nicky Hayden and Andrea Dovizioso and Pramac Racing team riders, Ben Spies and Andrea Iannone - from a reserved Grandstand at T6 (please see the attachment). Weekend ticket price for a reserved seat in the T6 grandstand is 107 Euro, including: - T6 Ducati Tribune access for the 23rd , 24th and 25th of August; - Giant screen in front of the grandstand; - Ducati Welcome Kit: Ducati T Shirt, lanyard and flag; - Dedicated free wardrobe service; - Dedicated bikes security-monitored parking located just behind the grandstand. FOARTE IMPORTANT - PERSOANELE INTERESATE SA ANUNTE PANA PE DATA DE 22.04.2013 Pentru mai multe detalii - Persoana de contact - Razvan Weselowski - razvan.w@metrotehnica.ro / 0722.737.647 Editat Aprilie 17, 2013 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Eu cred ca as merge, dar nu cu Monster-ul. Daca il dau pana atunci, ma alatur.Problema e ca nu am cum sa dau un raspuns in acest sens pana saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 zic sa mai vbim un pic de saiba aia ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Mai bine nu.Creem polemici aici cu "extra-comunitarii" care asimileaza dorinta de a folosi piese originale cu "snobism de ducatist". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 E o nenorocita de saiba de Aluminiu )...se poate inlocui f bine si cu una de cupru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Una bucata saiba de cupru, o stantezi cu "Ducati" si o bagi la buson, everybody happy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Eu nu-s snob, is doar betiv si petrecaret Imi zicea nush care sa pun o saiba acolo, eeeee, nu e bun, pentru ca daca e din otel nu etanseaza, daca e din aluminiu iar nu e buna. Acolo, trebuie un aliaj moale din Cu-Al-Sb. Problema e ca nu trebuie sa scrie Ducati pe ea, nu m-ati inteles, trebuie sa etanseze iar ca sa etanseze trebuie material special nu ma, nu saiba din otel. e nebunie asa ceva. saiba de cupru sau aluminiu. metal de compozitie moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Deci, ma f00t in ele de saibe, ca ce am vrut eu si unde s-a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Eu zic sa facem schimb de saibe la academie; pe la 6 jumate, anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate