gogoshika Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 In primul rand : "hola!" in al doilea rand:pe langa cele spuse de Cristi sa nu uitam ca am vazut si unul din cele mai frumoase orase ale Europei: "orasul stiinetelor si artelor" si nu in ultimul rand , in ultimii ani orasul sporturilor cu motor si nu numai ( pe langa circuitul de la Cheste"Ricardo Tormo" Valencia mai e detinatoarea si circuitului de F1, F2 etc din port) Povestea e cam asa: plecat joi dupa amiaza din Bucuresti Baneasa, cu emotiile de rigoare primului zbor cu avionul( Cristi) si sictirul caracteristic(eu), ajuns pe la 11 noaptea in Valencia pe o ceata si o ploaie incantatoare de altfel:shoshonii nu s-au udat,pe pantaloni nu ne-am stropit, motorete cu zecile pe strazi( toate cu numar la vedere). Vineri diminetza, trezit cu noaptea in cap, ajuns la circuit pentru free practice, facut, poze, filmuletz, shopping.Dupa amiza cascat gura(la propriu) la centru vechi al orasului.Acolo am gasit si "piata mea" sambata: trezit si mai devreme pentru calificari la toate grupele, alte poze, alte filmuletze, alt shopping. Duminica:trezit mult mai devreme( am uitat de schimbarea la ora de iarna, asa ca ne-am prezentat cu o ora mai devreme), ajuns la circuit intr-o inghesuiala de nedescris, nedumirirea tuturor vazand culorile repsol inlocuite de alb.De retinut:s-au respectat locurile in tribuna, rand, numar scaun.Alcoolul era strict interzis, insa iarba nu( asta nu a fost insa o piedica pentru cei ce chiar voiau sa bea bere( hihihi) Cursele celor mici( 125, 250 cmc) incendiare in adevaratul sens al cuvantului, cursa mare...boooring; noroc cu vremea excelenta si spaniolii care stiu sa faca atmosfera: peruci, costume, steaguri, trompete, artificii,Memola care a plimbat domnishoare pasagerecate o tura de circuit.Drumul inapoi spre oras - infernal Luni dupa plaja (dap, am facut plaja in octombrie, sic!)am reusit sa ne intalnim si cu Dragos la o cafea in centru ca apoi sa mergem spre reprezentanta Ducati( am manete noi ) marti plimbare de voie pana spre seara cand ne-am hotarat ca ar fi cazul sa ne intoarcem Valencia: vehiculele cu 2 roti, la ele acasa, in majoritate scutere mari si foarte mari, mopede, motociclete(multe vechi) de care oamenii se folosesc ca si mijloc de transport, la ei motociclismul nu e fitza; vehiculele cu 4 roti - va povesteste Cristi mai multe ca eu nu ma pricep; corida, , paella, sangria, orasul nou, orasul vechi nu m-as fi intors dar mi-era dor de TOB si de Iorga, data viitoare ii iau si pe ei. gata ne vedem diseara la cerveza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Eeee , si acum , daca tot m-am trezit , sa va arat si cate ceva din ce am vazut noi pe unde am fost in ultima saptamana . Mai exact la " GRAN PREMIO DE LA COMUNITAT VALENCIANA , CIRCUIT DE RICARDO TORMO " . Si reprezentanta Ducati din Valencia . super tare , experienta placuta prin europa, si la mai mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 mai oameni, care dintre voi nu are unde tine monstrul peste iarna? e cineva interesat sa contribuie la inchirierea unui garaj, unde sa putem si noi surubari la mobre, bea bere si sa sa dam baierame monstruoase. am inteles ca iarna e lunga si nu ar strica sa stea si calutii nostri la caldurica si noi pe langa ei. am ceva informatii de cateva garaje, preturile nu le stiu deocamdata, dar vreau sa vad daca exista interes din partea cuiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mai oameni, care dintre voi nu are unde tine monstrul peste iarna? e cineva interesat sa contribuie la inchirierea unui garaj, unde sa putem si noi surubari la mobre, bea bere si sa sa dam baierame monstruoase. am inteles ca iarna e lunga si nu ar strica sa stea si calutii nostri la caldurica si noi pe langa ei. am ceva informatii de cateva garaje, preturile nu le stiu deocamdata, dar vreau sa vad daca exista interes din partea cuiva? astept oferte de pret si zone ... ma bag.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ma cam bag si eu sa las armasarul la caldura. eventual si monsterul sa vedem zone/preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu zic sa ne construim un garaj, daca tot suntem asa de multi, am eu un loc in Maramures (e palinca ieftina acolo) cine se baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 daca bem inainte sa-l construim, io nu mi-l las inauntru. nu ca n-as avea incredere in iscusinta noastra dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu zic sa ne construim un garaj, daca tot suntem asa de multi, am eu un loc in Maramures (e palinca ieftina acolo) cine se baga eu ma bag pentru ca e destul de aproape de gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 deci, pana acum avem lista de doritori seriosi: kindaru symbolicu io cine se mai inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Aim in! De aici putem cladi "Monster's Nest" , un loc in care se ne odihnim sufletele pricajite printre mormane de metale imbinate in forme marete sub sigla "DUCATI". (si sticlele de rigoare.. sau de bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 noua lista noua: kindaru symbolicu ripp3r07 io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 noua lista noua: kindaru symbolicu ripp3r07 io hai sa te mai destind un pic baga un ochi aici http://www.youtube.com/watch?v=Fu9ibUWIq8A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 GREAT CLIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 jmegher clipu' intrebarea e, cate motorete incap in garajul asta misterios de care vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 sincer, nu stiu ce capacitate au garajele respective. tre sa merg sa vad. iata si urmatoarea mea motocicleta: http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/d...fotografii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 mah, ea arata bine dar ceva nu-mi place la ea. creca botul dar nu sunt f sigur. tre sa ma mai uit un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 bine ma sebi, cand te hotarasti, ma anunti si pe mine, ca sa ma duc instant sa o iau. maine cica ar fi vreme frumoasa. mergem si noi pe coclauri cu monstrii? gasca doritoare pana in acest moment: coco, zair, adi doctoru, niculaie si cu mine. cine se mai inscrie? intalneala va fi la ora 10.00, la academie. acolo stabilim si unde mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Baaaa mai sunt doar cateva zile frumoase pe anul asta!!! Nu e pacat sa le ratam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 pai hai sa dam o tura pana la bulgari, dar sa plecam mai pe la amiaza asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 nu draga bogdan, nu putem pleca mai pe la amiaza. mai amiaza decat ora 10.00, chiar nu se poate. deci, ora 10.00, maine, la academie. blondule! de la anm citire: Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi dupa-amiaza in vest, nord si centru, unde local va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte si in Campia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade. Dimineata se va semnala ceata in regiunile extracarpatice si izolat in rest. Presiunea atmosferica va scadea usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu draga bogdan, nu putem pleca mai pe la amiaza. mai amiaza decat ora 10.00, chiar nu se poate. deci, ora 10.00, maine, la academie. blondule! bine draga liviule, mai greu cu convinsul blondei... dar ne straduim, pt ca asta at fi cam ultimul uichend cu soare si +20 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu draga bogdan, nu putem pleca mai pe la amiaza. mai amiaza decat ora 10.00, chiar nu se poate. deci, ora 10.00, maine, la academie. blondule! Marele Lidar back in action !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 neamulii, esti on the track ori off? putem conta pe maria ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 i'm in haideti bri, sariti cu prezenta, ca e ocazie rara pe anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 neamulii, esti on the track ori off? putem conta pe maria ta? Cam off, din pacate, lantzul cu probleme...prin urmare nu pot decat sa va doresc plimbare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate