nike Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 neamuleeee....lasa lantu ala asa cum e,ca nu ramai pe acolo. Urca-te pe cocoasa aia blonda si misca-ti poponeata cu noi la vecinii nostrii. mai ales ca din cate am inteles esti cel mai familiarizat cu limba bulgara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) monsteristi confirmati pana acum: adi doctoru blondu coco nicu paulynos zair eu Editat Octombrie 31, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquabluedod Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Salutare,daca e cineva interesat de o casca Nolan personalizata Ducati intrati aici /index.php?showtopic=284893 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Haideti cu pozele de la Veliko lummeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 se pregateste azi vreo iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 eu v-am dezertat uichendu` asta ..dar mi-era dor de mare..asa ca am facut o tura pana la techirghiol,somn in constanta...intors in seara asta.musai trebe windshield pt Tob al meu.vantu in rest numa` bun pt landkiteing( scopul calatoriei mele) ps:la cat ma ajunge o revopsire?am gasit culoarea si mi s-a pus pata. saptamana usoara sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Haideti cu pozele de la Veliko lummeee! o sa incerc sa le pun maine, dar trebuie sa le 'micsorez' si o sa-mi ia ceva vreme gogoshica, nu sti ce ai pierdut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 catalina, ce culoare vrei sa faci monsterul? vezi ca tre sa treci si pe la rar, pentru a schimba culoarea in talon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 dap, merci, stiam culoare... caramel mai glossy asa ( a pus blondu` acu` ceva vreme o poza cu un buell ,aia e culoarea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Iti iei si rezervor transparent? Eu as avea nevoie ca nu mi se aprinde becu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) pai deh mai nicule< aka ripp3r07>,,,e uni care se cheama "monsteristu' " de care ma rog de doua luni sa ma ajute cu piesa in cauza...ca sa-ti fac martorul sa se aprinda.... Editat Noiembrie 3, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 mai kandrrei, ai grija ca vine ziua sfantului salar. pana atunci, poti sa-mi faci cinste cu o bere si un pachet de kent lung, ca tare sunt uscat si neafumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 uite si pozele de la vecini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 si povestea pozelor, povestea, cine o scrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred ca tu esti povestitorul clanului... Mai asteptam pozele de la monster_cock (facute de Ema) si de la Zairescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 liviu, ai avut dreptate ... mancarea aia din fotografii, mi-a cam taiat pofta de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) si povestea pozelor, povestea, cine o scrie? tu, ca tot esti pe uscat si n-ai de nici unele <tigari si bericioaice>.macar scriind mai uiti de neajunsurile zilelor de dinainte de chenzina. >>>>scris de kAndrrei!!!!<<<< Editat Noiembrie 3, 2008 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 oricum daca observati, la intoarcere am fost mai multi monsteristi (+1) neamu ne-a intampinat la intrarea in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 f f tare, imi pare rau ca nu am ajuns si eu, sa inchei anu asa cum l-am inceput!! P.s. ce avea zair? era cam nebarbierit si tumefiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ce frumos unii se plimhba altii sta .Bravooo frumosa plimbare .Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) P.s. ce avea zair? era cam nebarbierit si tumefiat era ....la caterinca maine arunc si eu pozele BG.Nu le-am vazut inca..imi e frica de discutiile lui krupp cu vecinii nostrii. Pacat ca unii care detin camere nu mai pot tine pasul pana la sf.anului,sa vedem la motivele. Editat Noiembrie 3, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 d-ale mersului in grup. uaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 2900 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 noua sigla ducati. vechea sigla dacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mish, fa-ti viata frumoasa. fa-te ca nu vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate