gunix Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 o, dar trebe trupete de monÂştri, sau măcar ducatiÂşti (să nu fac discriminare că văz interes Âşi în domnul buggy), plus, cum aÂş putea eu strica grozăvenie de trupete, plus, vreau să mă asigur că evenimentul este arhivat Âşi pus la păstrare, plus, nu mă poci împăca cu turbăciunea aia de muzică, e too much for little me . so... rog să vă pregătiți cum trebe să nu stric "filmu'" degeaba pe dumneavoastră . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 blondule, hai sa o lasam balta ca deja m-am plictisit. Ducati sunt cele mai frumoase cele mai bune motoare, restul nici nu ar trebui sa existe...pacat ca sunt facute de italieni.Hai benzina ieftina si asfalt fara gropi. right, nu e mai bine sa ne vedem la o bere sau o horinca de maramu decat sa ne ațâțăm pe aici. hai ca si fazzerul e moto fain, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 pe liviu să-l rugați să vă antreneze, că se pricepe la treburi din astea (pe vremuri fu' fotbalist ), măcar să stea cu cravaÂşa pe voi până iese dansu' cât mai pocit . puteți repeta la cademie, miercurea, poate strângeți Âşi niscaiva fonduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 buey ia gata cu vrajba. ce naiba. vin sarbatorile. vi s-a urcat frigu' la cap? ia mai bine spunei care te mai bagi la joc. symbolic mo weed blondu freeman (daca e in oras) buggy (cu galeria) aseara am vb cu ralucone si zicea ca se rezolva de proiector asa ca trebuie sa decidem pe ce dansam. http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw...feature=related sau http://www.youtube.com/watch?v=BRaT5cDoupw clasice dar de efect dar ar trebui sa ne inscriem oficial si sa mai lasam un loc pentru intarziati. deadline-ul a cam trecut. liviu, tu nimic? ar fi interesant sa avem o coregrafie ceva... si asta e motiv de intalnire si baut bere inainte de dance party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 liviu este la piatra neamț, vine în bucureÂşti abia duminică sau luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 o, dar trebe trupete de monÂştri, sau măcar ducatiÂşti (să nu fac discriminare că văz interes Âşi în domnul buggy)... Multumesc pentru intelegere .Bine ma baieti ma bag si eu la dans cu balans da poate mai slabesc si eu pana atunci sa nu se rupa scena .Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 am vb aseara cu ralucone si e confirmata prezenta ducatistilor la momentul artistic. our 15 minutes of fame ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 deci este si buggy..suntem 5, mai sunt locuri si pentru intarziati, dupa cum se vede pe video, miscarea scenica e foarte ampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Wei.. m-as baga si eu dar trebuie sa stiu cand se tine chestia asta. As opta pentru ala indian, sa vezi coregrafie! Cred ca pana la urma facem doua cete de vlajgani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 dar daca dansam noi pe o melodie ITALIENEASCA, cum ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 dar daca dansam noi pe o melodie ITALIENEASCA, cum ar fi? toto cutugno, albano si romina si celentano...ce preferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 celentano stiu pe de ros versurile. aeau ai mei 2 casete cu el cand eram bighidiu si le ascultyau cand mergeam in concediu cu ei cu masina. sa vezi acolo playback da playback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 oglinzi originale pt ducati monster si nu numai ,de vanzare PM pt cei interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Am de vanzare o aripa spate pt DUCATI MONSTER 620.E ca noua.detalii pe pm.0720666609-ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Iar despre discutiile acide, nu stiu ce cautai tu in discutia intre mine si Symbolic. ca eu fac misto de el si el de mine e treaba noastra...nu ma cunosti nu te cunosc, deci nu avem glume...si nu, nu is baiat bun. daca vrei sa discuti cu pritenii tai si sa nu se bage nimeni .. incearca un bar, telefon, messenger, mail .. sunt multe alte cai de comunicare "private" .. forumul in general e prin definitie un loc de discutie public si topicu asta in special e deschis tuturor dar totusi are o tema anume .. ne scuzi ca laudam ducati si ni se pare mai faina decat alte moto ... dar asta ne place, asta ne-am cumparat, despre asta discutam .. bine si despre multe ale tampenii e adevarat .. da asta e altceva io zic sa lasi ostilitatile ca nu are nimeni nimic cu tine dar se pare ca tu ai ceva cu noi toti .. fiecare e mai special in felu lui, dar nu pt moto pe care o are, sau pt ce scrie pe un forum .. io zic sa nu faci afirmatii gratuite despre oameni pe care nu-i cunosti decat de pe un forum .. cei pe care i-ai jignit sunt oameni de treaba pe care eu ii cunosc bine si nu sunt prieteni doar pt ca au ducati .. dar asta nu ai de unde sa stii decat daca o sa-i cunosti .. anyway .. relax .. in alta ordine de idei, unde se danseaza si cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 saptamana viitoare aflam... vrei sa fi cadana noastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 bah, va felicit pentru initiativa dansanta si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma cautati. eu sunt intr-adevar la piatra neamt, am venit cu banditul (puteti sa ma injurati ca vorbesc despre el pe canapeaua asta a voastra), beau vin rosu, mananc sarmale si placinte, m-am dat cu muierea cu telegondola lu pinalti, seara ma plimb si ma bag in cate-o carciuma calduroasa, ling ceva beri, ma duc acasa mai bag un lemn pe foc, citesc tolstoi si mananc samburi de bostan. printre altele am taiat o masina de lemne si am facut curat prin gradina de la tara, unde am dat ochii cu cei doi motoristi din satul bunicilor mei. unuia ii zice stelica, are un ij si o yamaha din 86, prieten din copilarie care a ramas masca vazandu-ma si pe mine motorizat. nu am scapat de el pana nu m-a dus la alecu, celalalt motorist, electronistul satului , posesor de minsk cu ataj, cu picioarele paradite in 90 in urma unui accident motoristic, totusi vesel nevoie mare ca poate merge cu mobra paralizat fiind. la intoarcerea de la tara m-a luat politia pentru 86 la ora, dar am scapat fara amenda, dupa un discurs de sinceritati din partea mea (gen: nu e trecuta mobra pe numele meu, am lins doua pahare de must, normal ca am mers mai tare de atat, vreti sa va zic cat am facut de la bucuresti la piatra neamt?) si un discurs de sfaturi sfatoase din partea politistului (gen: apai dumneata creca stii mai bine ca mine cu ce viteza tre sa mergi, ca doar ai doua roti si stii si tu cu boiii astia de soferi, cu nisipu, cu balegile, cu mortii masii de tara, hai du-te in plata domnului, ca stric fiola degeaba pe tine, vezi si tu sa mergi mai incet. eu am plecat bucuros tare ca inca mai exista oameni de caracter in tara asta si mi-am promis sa nu mai ling damigenele cand ma tin de ghidon. azi am fost cu mobra intr-un semitur de judet. piatra neamt, bicaz, poiana teiului, pipirig, targu neamt, cam 200 km. am vazut ceahlaul, am fost la sihastria, o manastire tare frumoasa unde a trait un parinte pe nume cleopa (stiu ca voua nu va zice nimic, dar pentru mine era un om important), am vazut zimbrii de la padurea de argint, am trecut pe langa casa lui sadoveanu si am stat pe prispa si m-am boldit la soarele asta fain de toamna. in mers, am cautat sa vad plaiesii lui stefan de la cetatea neamtului si m-am ofticat cand am vazut ca ozana nu se mai numeste asa ci neamt. ajuns acasa mi-am dat seama ca as avea ce arata baietilor de pe canapea daca i-as duce odata in neamt. asa ca daca va simtiti pohtitori de calatorii, va sugerez neamtul. merita. hai ca m-am plictisit de scris, ma duc sa ling o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 mi-am promis sa nu mai ling damigenele cand ma tin de ghidon. prietene, sper, din tot sufletul, spre binele tau sa itiiasa ce ti-ai propus. cat despre ceahlau si zona neamtului, pasul tihuta<pacat de drumuri> merita vizitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 mi-am promis sa nu mai ling damigenele cand ma tin de ghidon. E valabil DOAR pentru damigene? Ca damigene nu lingi foarte multe, adevarata problema e cu sticlele/cutiile. Daca te lasi de lins derivate de C2H5OH la ghidon, eu ma las de fumat tutun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) frumos in piatra neamt. si zona bacaului e misto dar nu ca asta. si parintele cleopa e super cunoscut si printre cele mai respectate figuri bisericesti din ultima vreme de la noi din tara. poate ar fi misto la primavar sa dam niste ture prin locurile de bastina ale mosnteristilor. la piatra neamt la tine, o tura prin macin/dobrogea la mine si la freeman cu spritz si gratar la cotu' pisicii, pe plaja la dunare, numai cu nisip fin si pescuit excelent. la blondu in maramu si tot asa. btw, am vb cu o prietena sa ne ajute cu coregrafia. tipa preda aerobic, dans etc. Editat Noiembrie 16, 2008 de Symbolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Fratilor daca e de dansat contati pe sprijinul meu. Am niste pasi..... prapad. Propun WMCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 neata monstruletilor, iata ce am gasit pe net, viitorul Ducati, bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 oileoooo, da urât mai e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 partea din fata seamana cu Y2K cu farurile alea pe laterale. ricum e un cgi care nici nu e f reusit. singurul care arata decent e ultimul pe gri, fara masca si alte tampenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 http://fun.radiourionline.com/beata-la-examen/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate