frigider Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: Alea din Lidl sunt niște mizerii ordinare. Am luat eu pt nevastă-mea și au o decupătură superciudată. Dacă o las puțin de vârf, alunecă și-i intră-n c..., dacă o dau puțin pe spate, îi intră-n p... Șeile late sunt bune la mers prin parc sau de relaxare. Dacă vrei sa ții o cadență decentă, lateralul ăla lat incomodează. Nu lasă piciorul să se întindă natural, ca să eviți șaua lată pedalezi cumva crăcănat, încep să doară articulațiile șoldului după câteva zeci de kilometri. Șaua ideala se ia pe lățime, în funcție de cât ai amprenta oaselor din c... Dacă iei o șa prea îngustă te apasă pe prostată și devine infernal de mers pe ea. Invers, cum am zis mai sus. ups! Nu m-am gandit la asta. Parea comoda. Time will tell. Oricum merg putin da extrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 La extrem nici nu stai pe șa. O șa foarte lată incomodează rău pe coborâri, când trebuie să te lași aproape pe roata din spate, trebuie să te crăcănezi mult ca să treci de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 2 minute, vis-a-vis a spus: La extrem nici nu stai pe șa. O șa foarte lată incomodează rău pe coborâri, când trebuie să te lași aproape pe roata din spate, trebuie să te crăcănezi mult ca să treci de ea... o lasi jos de tot. nici chiar asa de extrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 (editat) Acum 6 minute, frigider a spus: o lasi jos de tot D-aia s-a inventat "dropper postul", tija de șa care se lasă din "telecomandă". Chiar și așa, tot trebuie sa ocolești o șa lată. Cel mai nasol e când unghiul pantei e fix cât să ai șaua între picioare. Acum 6 minute, frigider a spus: nici chiar asa de extrem Sincer, e fix normal pentru un mountain biker să facă ce face ăla. Pentru oraș, doar dacă cochetezi cu dirt-jumpingul. Editat Iunie 5, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 1 minut, vis-a-vis a spus: D-aia s-a inventat "dropper postul", tija de șa care se lasă din "telecomandă". Chiar și așa, tot trebuie sa ocolești o șa lată. Cel mai nasol e când unghiul pantei e fix cât să ai șaua între picioare. ^^suna a overkill dar pp ca e nice to have, ami ales daca s-o si regla pe inaltime, nu doar sa coboare? Sincer, e fix normal pentru un mountain biker să facă ce face ăla. Pentru oraș, doar dacă cochetezi cu dirt-jumpingul. cadrul e de dirt-jump si e jos de tot la sa, poate nu ma incurca, desi e lata rau, o sa vad eu. nu m-am gandit la asta, ideea e ca ma baga in mormant aia ingust si tare. am zis ca nu se mai poate. NSFS. (noi sa fim sanatosi) la o adica o am si pe aia veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 La tijă când tragi de manetă se deblochează și începe să se ridice. Tu o reglezi la ce înălțime vrei stând cu fundu' pe ea, se blochează oriunde în limita cursei. Cursa poate fi de pe la 50 până pe la 200 mm (la astea uzuale, poate or fi și mai mult, nuștiu) Acum 7 minute, frigider a spus: ideea e ca ma baga in mormant aia ingust si tare. Șeile de dirt-jump, dacă mai sunt și d-alea pivotante, nu-s făcute să stai pe ele, ci să te mai ajuți din când în când. Am și eu un Specialized cu șa d-asta violatoare... nu prea am curaj sa stau mult pe ea Trebuie să cauți ceva de MTB, ușoară dar lată spre coadă, dar doar cât să-ți țină oasele, nu mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Dacă aia lată din Lidl (are și mai îngustă) e mizerie poate o fi bună una d'asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Cum e? E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Habar n-am, eu am mizerie din aia lată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 15 minute, vis-a-vis a spus: Cum e? E ok? Presupun ca e incomoda pana intra de tot. Si apoi cand te dai jos de pe ea poate? Acum 12 minute, john17 a spus: Habar n-am, eu am mizerie din aia lată! Ahaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 (editat) Acum 5 ore, vis-a-vis a spus: Șeile de genul ăla sunt făcute strict pentru confort. Dacă încerci să pedalezi susținut începi să te bâțâi pe ea ca clovnii ăia din parbriz cu gâtul din arc. Și tija cu arc la fel, face ca distanța între fund și pedală să varieze continuu. Eu am dat o pălărie de bani pe o șa de la Brooks, fără arcuri, dar n-am reușit să mă obișnuiesc cu ea sau n-am reușit să merg suficient de mult cu ea ca să se lase. Era vorba-n târg că în timp copiază forma fundului și devine cea mai confortabilă șa din lume... Se regleaza, tija din surub si saua din uzura, se aseaza frumos fara balans, doar la gropi se lasa-n jos cu tine 2 cm. Si eu am Brooks, cu timpul se aseaza, cateva mii de km si gata.La cauciucuri am luat Schwalbe marathon tour plus, au protectia integrata, am luat si benzi antipana dar trebuie sa le montezi. Editat Iunie 5, 2020 de megamotoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 11 ore, vis-a-vis a spus: Și Marathoanele alea sunt ce trebuie, chiar mai bune. Văd că e și varianta E-bike, cu supra protecție... Aș pune unul d-ăla măcar pe spate. Pe față nu prea faci pană cu balonatele. Merge normal. Și Big-Apple e mișto, puțin mai slick decât Big Ben. Doar că în lista aia e chior, fără nicio protecție (Schwalbe sunt cam moi, predispuse la pană) Aşa o să fac, mersi de sfaturi. Una peste alta e destul de confortabilă, am făcut 1800km cu ea aşa cum este ( dar in general pe piste velo spre Grenoble), abia acum am început să merg cu ea la serviciu - 12km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Salut, mi-am luat suport de biciclete, dar nu se mai vede numarul. In principiu imi mai trebuie un numar de inmatriculare, sa nu stau sa-l tot scot pe cel din spate de la masina, dar am citit ca la rutiera fac figuri si nu prea vor sa elibereze inca un numar. A mai avut cineva problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Eu nu văd nici cea mai mica problemă. Există suporturi unde bagi numărul și-l scoți imediat. E mult mai simplu și nu te doare capul cu miliția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Si daca declari ca ai pierdut o plăcuță de înmatriculare și vrei alta ce se întâmplă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Și când ai 3 pe mașină+suport cum demonstrezi că n-ai mințit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 L-ai gasit ulterior, era cazut in garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Îți dau unul de la mine, am 4 plăci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Sa le porti sanatos. Cum se procedeaza? Pe net zice lumea ca trebuie duse actele de la suportul de bicicleta. Mi se pare ciudat, da nu ma mai mira nimic. O sa merg saptamana viitoare la biroul rutier, dar speram ca s-a mai confruntat cineva cu problema asta si sa stiu la ce sa ma astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 La 12.06.2020 la 21:56, gabyshor a spus: Cum se procedeaza? Pe net zice lumea ca trebuie duse actele de la suportul de bicicleta. Mi se pare ciudat, da nu ma mai mira nimic. O sa merg saptamana viitoare la biroul rutier, dar speram ca s-a mai confruntat cineva cu problema asta si sa stiu la ce sa ma astept... Doar ca info: in Austria de exemplu nu poti primi a treia placuta normala ci una rosie pe care numarul este scris cu alb (care, se stie, este dedicata pt asa ceva). Si ai de ales: ori o pui / muti pe cea originala din spate ori o pui pe asta rosie pe suportul de bici. Nu m-ar mira sa nu-ti accepte sa primesti inca o placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Ce imi place mie la acest popor ca de fiecare data cand trebuie sa faca un lucru, de obicei simplu, cu ar fi de ex. sa dea jos un numar de pe masina si sa il mute pe suportul de biciclete, primul gand este cum sa faca o jmecherie sa nu faca el ce trebuie. Sa declar numarul pierdut, ca stai ca l-am gasit, etc . Chiar daca agitatia si timpul pierdut nu justifica toata alergatura. Stai sa pierzi vremea sa te duci la aia cu inmatricularea, sa stai la coada la ghiseul cu pricina, cu un snop de acte (culmea ti se pare si ciudat ca vor aia un document de ce iti mai trebuie o tabla), ca sa nu faci un efort de 1minut cine stie de cate ori pe luna sau pe an. Si mai si platesti niste bani in plus. Ce draqu este asa de greu sa muti o tabla de colo colo. Imi lua fix un minut sa mut tabla de pe masina pe suportul de bicicleta (pe vremea cand aveam). Dar ma rog, fiecare cu tzicneala lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 (editat) @ vlad > inca n-am avut timp sa ajung pe acolo, nici timp prea mult de bicicleala n-a fost. @silver arrow > Ce si cum faci tu, e fix problema ta si nu ma intereseaza. Nu fac nimic ilegal si nicio "jmecherie", am cerut doar sfaturi de la cei care s-au mai confruntat cu situatia asta. Mie nu mi se pare normal sa tot frec numaru ala dintr-o parte in alta de fiecare data cand vreau sa ies cu bicicleta. Poate tie ti-a facut placere sa tot muti numarul si te-ai bucurat de o economie, eu nu consider 20 lei o suma atat de mare. Editat Iulie 7, 2020 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 4 minute, gabyshor a spus: @ vlad > inca n-am avut timp sa ajung pe acolo, nici timp prea mult de bicicleala n-a fost. @silver arrow > Ce si cum faci tu, e fix problema ta si nu ma intereseaza. Nu fac nimic ilegal si nicio "jmecherie", am cerut doar sfaturi de la cei care s-au mai confruntat cu situatia asta. Mie nu mi se pare normal sa tot frec numaru ala dintr-o parte in alta de fiecare data cand vreau sa ies cu bicicleta. Poate tie ti-a facut placere sa tot muti numarul si te-ai bucurat de o economie, eu nu consider 20 lei o suma atat de mare. De acord. Am si spus ca fiecare face cum il taie capul. Normal ca 20 de lei nu este o suma mare. Sun curios daca iti mai da inca o tabla pentru suport. Eu m-am confruntat cu situatia ta si sincer nu mi-am batut capul daca mai primesc o tabla atata timp cat nu era mare incurcatura sa o mut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 La 12.06.2020 la 9:26, gabyshor a spus: dar am citit ca la rutiera fac figuri si Salut! Se pare ca au reglementat. In cererea solicitantului, apare si "eliberarea unui duplicat placa inmatriculare/placa suplimentara". https://www.drpciv.ro/document-details/inmatriculari/5ab11465fa4e9422012c2b67 - dai click jos pe "cerere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Multumesc. Inca n-am avut timp sa rezolv, dar e clar acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate