lonely rider Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ce ai patit de nu mai mergi cu baisicalu'? Ca, sincer, in afara de niscai probleme fizice.. nu prea are ce sa te opreasca!! asa este...prob de sanatate am avut un accident cam nasol...am intrat in prietenul meu din fata si ma dat de pamant in momentul cand am cazut am pus palma jos in momentul ala a crapat osu la mana ...am lesinat si mi-am spart arcada stanga...atunci m-am lovit si la genunchi....am venit pe ea 50km k eram departe de casa...de atunci nu mai pot sa merg pe bicla ma dor genunchii de mor...dar am ramas cu amintirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ah, lonely rider, imi pare rau... Pacat, chiar pacat ca textul de mai jos nu e si pentru tine. Cel putin nu deocamdata: Propunere de iesire pentru mountain-bike-uri, Paring, in weekendul 25-27 iulie. Bine, nu va luati dupa calendarul meu din perete! (vezi poza) http://www.reno.ro/index.php?showtopic=112...t&p=1443344 Necesita masini de asistenta (recuperare, de fapt) si soferi pentru ele. Un echipaj e complet deja si pleaca sigur (o masina cu doi biciclisti si doi soferi). Cine mai vrea? Macar in principiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Cat va tin o pereche de manusi? Eu pana acum am rupt vreo trei perechi si pana la urma am lasat-o balta la palma goala dar am niste bataturi de imi vine sa plang cand ma uit la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Cat va tin o pereche de manusi? Eu pana acum am rupt vreo trei perechi si pana la urma am lasat-o balta la palma goala dar am niste bataturi de imi vine sa plang cand ma uit la ele Pai destul de mult(ani de zile chiar),dar ce manusi folosesti tu? Eu am din alea de fitness. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Cat va tin o pereche de manusi? Eu pana acum am rupt vreo trei perechi si pana la urma am lasat-o balta la palma goala dar am niste bataturi de imi vine sa plang cand ma uit la ele Depinde.. unele m-au tinut un "sezon" (adica doua-trei luni), altele m-au tinut mai bine de un an.. Incearca ceva mai zdravan, gen Icon'urile pe care le am acum, sunt mult mai bine facute.. Pai destul de mult(ani de zile chiar),dar ce manusi folosesti tu? Eu am din alea de fitness. Am folosit si d-alea de fitness, si d-alea fingerless cu gel, si full-finger, kevlar, ciment si otzel.. Conteaza cat si cum mergi cu baisicalu', pen'ca fin'ca daca faci toata ziua trick-uri (exagerare, desigur!), normal ca nivelul de uzura e mult mai ridicat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 pai merg aproape zilnic cate 4 ore. trick-uri sunt destule, manusile de fitness sunt de rahat alea s-au rupt super repede, am mai avut si de piele care au tinut ceva dar pana la urma au cedat si alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 pai merg aproape zilnic cate 4 ore. trick-uri sunt destule, manusile de fitness sunt de rahat alea s-au rupt super repede, am mai avut si de piele care au tinut ceva dar pana la urma au cedat si alea. Atunci ce pretentii mai ai de la sarmanele manusi?? Cat despre manusile de fitness.. nu stiu de care ai avut tu.. Eu am avut unele ca in poza (Harbinger), si au tinut surprinzator de bine.. sa vezi ce degete bronzate aveam!! Numa' ultimele doua falange.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Nu mai zice nimeni nimic? Nu s-a mai plimbat nimeni,nu a mai cazut nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 M-am plimbat eu ieri seara, cu Saracenu' si cu Kettleru'. Da' nu se pune, ca a fost prin oras. Astept iesirea de pe 25-27, pe DN67C, daca fac rost de portbagaj de biciclete. Vine cineva sau doar ne laudam pe aici ca avem cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Nu s-a mai plimbat nimeni,nu a mai cazut nimeni? Cazut eu la datorie. Fost de curand la o plimbare pe dealurile/muntii de pe langa Somesul Rece, si am facut o portiune de 15 km in vreo 4 ore. Am impins bicicleta aia... stiti cum e: ti se pare ca mai e putin si ajungi pe creasta, dar odata acolo vezi cu tristete ca mai urmeaza o creasta, si tot asa... Iar ca sa imi faca in ciuda, la un moment dat a aparut pe celalalt versant un grup de enduristi. Si ma gandeam eu: de ce imping eu ca boul bicicleta asta in loc sa fiu calare pe capra mea, dand din gaz?... Morala: E frumos cu bicicleta la vale, dar mai bine-i cu motorul la deal. Editat Iulie 14, 2008 de someone_else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ieri 3 ture de IOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Eu am bagat-o in "productie" zilnic. Dimineata de acasa pana la servici, la pranz la cantina la Rosetti, iar seara spre casa, dupa berea obligatorie ) ca, spre deosebire de moto, pe bicla e voie . Azi vad ca e cam ploaie, dar maine e arcul. O sa ma prezint pe la ora 7, pe bicla, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Eu am bagat-o in "productie" zilnic. Dimineata de acasa pana la servici, la pranz la cantina la Rosetti, iar seara spre casa, dupa berea obligatorie ) ca, spre deosebire de moto, pe bicla e voie . Azi vad ca e cam ploaie, dar maine e arcul. O sa ma prezint pe la ora 7, pe bicla, evident. Nu, nu e!! Da' nu te opreste nici dracu' pentru asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 bai, nu stiu, sunt zile in care as vrea sa ies cu bicla si n-am cu cine dar daca as vrea destul de tare as iesi singura. since i'm so nesociabila nu o sa propun sa ne dam (aline si dan). dar daca vreti sa va insotesc i'm in (si jamalex vaz ca se da p-aici). deci. ah, maine ma duc la un interviu. si ma intreaba ala daca ma duc cu transportul in comun si i-am zis ca poate vin cu bicla. si a ras haha si a zis ca daca totusi vin cu transportul in comun... deci care e cel mai scurt drum pana in tunari? de la titan. multumesc. (pe bicla, nu cu ratb/metrou) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 deci care e cel mai scurt drum pana in tunari? de la titan. multumesc. (pe bicla, nu cu ratb/metrou) Chiar in comuna Tunari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Scuze ca deviez discutia de la circuitul Titan-Tunari, dar consider interesanta solutia asta.. Pe principiul Gorillapod-ului, o sa iau trepiedul de la camera web, si-o sa incerc cu aia, sa vaz cat de (daca) stabil este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 La Tunari cam asa s-ar ajunge.In principiu trebuie sa ajungi la intersectia de la doamna ghica,dupa aia e usor.Daca nu iti dai seama cum e traseul facut de mine,du-te pana la Obor si de acolo la dreapta si mergi pana la doamna ghica. De la doamna ghica mergi pe drumul ala pana ajungi la mobexpert in stanga,tot in stanga o sa mergi in paralel cu linia de tramvai,dupa aia ajungi la trecere cu cale ferata,dupa ajungi in Pipera la hahalera si dupa aia Tunari(nu stiu cati km sunt in total),dar pana la calea ferata cel putin 9-10 zic eu. Scuze ca deviez discutia de la circuitul Titan-Tunari, dar consider interesanta solutia asta..Pe principiul Gorillapod-ului, o sa iau trepiedul de la camera web, si-o sa incerc cu aia, sa vaz cat de (daca) stabil este.. Ce simplu,daca eram in toane mai bune ma apucam si eu sa-mi confectionez o montura din aia pe ghidon.Pe acelasi principriu cred ca se poate face si pt. moto,pt. naked-uri sau choppere ce au ghidonul dintr-o bucata,ca la bicicleta. De gor ila-pod stiam,dar de unde poti cumpara la noi. bai, nu stiu, sunt zile in care as vrea sa ies cu bicla si n-am cu cine dar daca as vrea destul de tare as iesi singura. since i'm so nesociabila nu o sa propun sa ne dam (aline si dan). dar daca vreti sa va insotesc i'm in (si jamalex vaz ca se da p-aici). deci. Iar eu nu am nici un chef de nimic in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Ce simplu,daca eram in toane mai bune ma apucam si eu sa-mi confectionez o montura din aia pe ghidon.Pe acelasi principriu cred ca se poate face si pt. moto,pt. naked-uri sau choppere ce au ghidonul dintr-o bucata,ca la bicicleta. De gor ila-pod stiam,dar de unde poti cumpara la noi. Gasesti trepied cu picioare flexibile la magazinele de accesorii pt camere digitale, sunt sigur.. Nu m-am gandit cum il asigur sa nu alunece, da' nici greu n-o fi.. Cat despre chef.. take the blue pill, the cake is a lie!! Si, de-a serioaselea - pofta vine mancand, in cazul asta e "cheful vine pedaland".. asa ca uita de lene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Gasesti trepied cu picioare flexibile la magazinele de accesorii pt camere digitale, sunt sigur.. Nu m-am gandit cum il asigur sa nu alunece, da' nici greu n-o fi.. Cat despre chef.. take the blue pill, the cake is a lie!! Si, de-a serioaselea - pofta vine mancand, in cazul asta e "cheful vine pedaland".. asa ca uita de lene.. da da da spune-ti si tie...de mai multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 da da da spune-ti si tie...de mai multe ori Ia!! Zise Bamse si mai lua o gura de asfalt fermecat!! Ce'i, mandro, crezi ca nu mai scot baisicalu' pe-afara?? Maine imi expira dovada, asa ca de voie-de nevoie incep sa-l scot, daca nu ma duc s-o prelungesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Cat despre chef.. take the blue pill, the cake is a lie!! Si, de-a serioaselea - pofta vine mancand, in cazul asta e "cheful vine pedaland".. asa ca uita de lene.. Hmmm,in ce parodie e faza cu the blue pill si the cake it's a lie? Crede-ma ca eu nu functionez asa.Am iesit cand nu aveam chef si de abia pedalam,mai mult am stat pe banca in parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Hmmm,in ce parodie e faza cu the blue pill si the cake it's a lie? Crede-ma ca eu nu functionez asa.Am iesit cand nu aveam chef si de abia pedalam,mai mult am stat pe banca in parc. Nu mai stiu.. Nu-ti place suficient.. Si eu am zile cand nu ma invioreaza cine stie ce, dar primul incident dadator de adrenalina ma trezeste.. o saritura facuta in scarba, un stoppie, un idiot de conservar care trece prea aproape de mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nu-ti place suficient.. Nimic nu-mi place suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nimic nu-mi place suficient. Ciudat sa spui asta, avand "Every man dies, but not every man truly lives!" la semnatura.. Dude, "suficient" inseamna "minim+1".. Nu trebuie sa simti nevoia sa pupi bicicleta dimineata, trebuie doar sa-ti faca placere sa pedalezi, sau macar perioada dintre pedalari, cand te deplasezi din inertie, si simti vanticelul, si ai atata libertate, si se aud doar crichetzii pinioanelor si rularea cauciucurilor pe asfalt! Daca nimic nu te satisface.. seek help.. si spun asta cu cea mai mare seriozitate, atat prieteneste, cat si din perspectiva unui student la psihologie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Daca nimic nu te satisface.. seek help.. si spun asta cu cea mai mare seriozitate, atat prieteneste, cat si din perspectiva unui student la psihologie.. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,bine ca mi-ai spus sa nu mai vorbesc cu tine. Nu ma poate ajuta cu forta daca nu vreau si eu sa ma ajut si nu poate sa-mi scoata din cap anumite convingeri. Acum pe bune,mai vorbesc,dar sa nu zici nimic de domeniul in care o sa lucrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate