theBD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Dupa cum ati observat se vehiculeaza pe aici ideea de service care rezolva orice problema. Iata unul recomandat de forumishti: ATELIERUL TANGA-MOTEURS in rolul principal: Doru: 0744795822 Mile: 0722218813 urmeaza poze si comentarii... am sa-i rog pe cei care au avut parte de serviciile susnumitilor sa posteze 2-3 cuvinte .. numai de lauda.. criticile sunt pt alt topic. Eu personal am ajuns cu motoreta la ei in carje.. dupa celebrul "nu are compresie, maine desfacem motorul" (citat din Mille), au gasit adevaratele cauze care au fost remediate.. de atunci am peste 4000km fara nici o problema majora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 Mille .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 Doru - aka(m) Tanga .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Recomandarile mele pentru cei doi, au scule, lucreaza la tarife de un real bun simt, lucreaza bine si conform manualelor de reparatie si intretinere... Respekt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Lucreaza mecanica, electrica, vopsitorie, si repara si carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 si repara si carene. ASTA IN CAZUL IN CARE TE SPERII DE GASHTE PRIN TZARA cand oi avea motor, la tanga motors vin, ca-mi place numele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 sa posteze 2-3 cuvinte .. numai de lauda.. criticile sunt pt alt topic Wey, eu nu stiu mare lucru despre ei , nu cred ca-i cunosc, dar inainte de a veni sa-mi schimb bujia vreau sa aflu si parerile contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Am fost, am vazut, mi-a placut si am sa mai merg in curand pentru chestii minore (din fericire), doar asa, ca sa ma intrebe Doru de ce dracu am venit pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 mecanici, nu guşteri care-şi bagă nasul aiurea...şi cu asta am spus tot..cine are creier de priceput, să-l folosească.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Pe scurt ...ajungi acolo ...si pleci : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 si prin ce zona a Bucurestiului se afla atelierul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Colentina cu Fundeni ..benzinaria AGIP..prin spatele ei inca vreo 200 m . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 o poză cu cei meşteri mari..calfe şi zidari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 A se vedea in dreapta jos motorisca mea careia i se schimba uleiul si filtrul. Good job! Datoram totul halatului, normal!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 A executat cineva vreo operatiune mai complexa in acest service. De exmplu un reglaj de carburatoare sau ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 DA ! La 3 motoare si nu m am mai intors............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Pentru ca nu a mai fost nevoie ...merg ca la mama lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 salutari ! se ocupa si de comuniste ? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 Vorbeste cu ei la telefon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Da' o operatiune si mai complexa decit reglaje si schimburi de filtre a suportat careva? Si pe ce strada anume sunt asezati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Da eu, bd-ul, lupu, luigi, darian, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Mai detaliat daca vrei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Da'Â o operatiune si mai complexa decit reglaje si schimburi de filtre a suportat careva? Reparații ok la motoare, cutii de viteze, schimburi de cadre Âşi altele care nu-mi vin în minte ți se par cât de cât complexe? Nu spun că cei doi sunt zeii reparațiilor de motoare, dar oamenii se pricep chiar bine.Cât despre locație, îi găseÂşti pe strada Simetriei (stradă paralelă cu ÂŞos. Colentina, începând de la Agip Colentina), dar mai sigur le dai un telefon Âşi te lămureÂşti cu ei. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 ATELIER MOTO SI AUTO!! Situat in Com.Pantelimon , Soseaua de centura intersectia LOULIS cu Sos. de Cernica la 100m pe partea stanga cand te duci la Manastirea Cernica ( are o poarta de metal galbena!!) Atelierul !! Repara orice marca de motor ,tip de motociclete! Atelierul este condus de Maestrul al sportului la Motociclism CORNELIU VOICULESCU!! (Finul meu este Iancu!) TEL: 0726830540 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Bunicule, ami întinereÂşte Âşi mai uită-te pe unde postezi! Eu te-am înțeles, bătrânețea, de! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate