Hyadum Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Salut. Daca mai arunci un ochi pe topicul asta poate pana la urma apare si plimbarea amanata de vreo jumatate de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 salutare mai domnilor si doamnelor. tot in ciorogarla si eu cu un hornet albastru, dar mai pe la intrarea in localitate salut, ciorogarla de asemenea dar mai in interior , poate ne "lovim" unul de altul pe strada, am un cbr albastru . suntem mai multi pe aici in localitate cu trotinete. poate avem ocazia sa ne intalnim toti sa ne cunoastem........bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Eu stau pe Policlinicii, langa depozitul de materiale de constructii. Dupa ce mai trece vremea asta ploioasa doritorii sunt invitati la o tura prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Am tot vazut motociclisti zilele astea prin Ciorogarla, dar vad ca nimeni nu se uita pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 mai...eu va vad pe toti daca stau spre intrare. mai ales cand mai surubaresc la viespoi, sunt cu geana pe voi cand treceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pai arunca si tu cu o cheie sau sari in fata cand mai trece cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 cam greu ca-s la vreo 30 de metri de sosea si isi si face unul casa in fata mea. plus ca nu vreau sa fac rau nimanui.....la norocul meu e posibil chiar sa nimeresc pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) salutare, se apropie sfarsitul de saptamana, daca nu aveti alte planuri, ne adunam si noi sa ne cunoastem?? , nu numai sa ne auzim cand trecem pe strada...... vremea se anunta deosebit de buna, cel putin asa este prognoza. Editat Iulie 7, 2011 de sandman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Cineva, ceva , cumva????? unde ati disparut domnilor? PS: @cOObra, am vazut moto al tau asa de la distanta, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Si eu vad multi motociclisti prin zona, dar nimeni nu intra pe forum. Sunt lupi din aia singuratici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Eu momentan sunt in Oradea dar mai am un pic si ma intorc acasa(Domnesti). Am vazut ceva motoare prin D si de aceea am deschis acest topic. Ma refer la Domnesti - Ilfov chiar dupa prelungirea Ghencea eu sunt din teghes(de domnesti..la padure la arges) ma intalnesc cu multi motociclisti prin zona...kiar f multi..de necrezut..hahaha...e si un tataie cu o "mobra" cu atas cu care ma salut mereu.. f tare tataitza Si eu vad multi motociclisti prin zona, dar nimeni nu intra pe forum. Sunt lupi din aia singuratici. intru rar pe forum...si dap!!..is cam singuratika..nici ku al meu nu ies la plimbare se deschide o terasa foarte sto si coketa pe drumul domnesti-teghes pe partea stanga..cu terasa mare si foarte frumoasa si inauntru..poate devine lok de intalnire pt motociclistii din domnesti si imprejurimi..lokul e deosebit si linistit,aer curat..iar drumul e foarte bun si liber..deci? (inka nu este deschisa)...ramane sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 salutari. dat fiind ca toamna se lasa asteptata, cine stie, poate acum pe final de sezon dam cu ochii unul de altul. plimbarile sunt cam plicticoase fara parteneri de drum. PS: dati va rog cu pm-ul, asa raspund mai repede, dat fiind notificarea de e-mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Doar pe comanda ce am la semnatura. Asfalt uscat, wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut...Vad ca nu mai este nici urma de activitate aici ) Eu in februarie fac 16 ani si imi cumpar un moto de 125:o3 ....bineinteles dupa ce iau a1 ma luati si pe mine la o plimbare cu voi? :o3 Salut...Vad ca nu mai este nici urma de activitate aici ) Eu in februarie fac 16 ani si imi cumpar un moto de 125:o3 ....bineinteles dupa ce iau a1 ma luati si pe mine la o plimbare cu voi? :o3 P.s am uitat sa va zic:D stau in clinceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Salut...Vad ca nu mai este nici urma de activitate aici ) Eu in februarie fac 16 ani si imi cumpar un moto de 125:o3 ....bineinteles dupa ce iau a1 ma luati si pe mine la o plimbare cu voi? :o3 Salut, stai linistit, nu a fost activitate nici in trecut pe aici . Poate anul asta reusim ceva, macar sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fzx750 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 salutare.... tapitare sa moto ,,, aicii,,,, www.tommot.eu www.tommot.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Poate incepem sa ne antalnim la vreo terasa sau la o curte , e o zona placuta la Teghesh . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) A mai zis cineva de Teghes intr-un post mai sus. Daca se pune la cale ceva, eu sunt pro. Editat Ianuarie 15, 2012 de sandman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutari si La Multi Ani! Zilele aceste, tot cautand pe net oferte bune pentru mine si motorul meu am dat peste site-urile de cumparaturi in grup. Insa nu am prea vazut oferte pentru motociclisti si motociclete. Asa ca am deschis pe unul dintre site-uri o cerere in acest sens. Daca sunteti interesati accesati link-ul de mai jos si votati, poate avem sansa sa gasim si astfel de oferte. Nu incerc sa fac publicitate nimanui, vreau doar sa gasesc o solutie sa imi cumpar echipamente si piese mai ieftin, si cred ca si voi vreti acelasi lucru. http://contact.adulmec.ro/forums/109909-oferte-noi/suggestions/2549193-echipamente-si-accesorii-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Vad ca nu mai este nimic nou pe aici...!!!! Chiar nici un semn de viata Sapt trecuta am fost prin Teghes ,dar nici o urma de vreun motociclist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate