Phoenix79 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 la spalatorie auto ... stai linistit ca nu-i asa de negru dracu, il spalam si pe el. apropo fain o iesit motoru... cum iti imbraci scaunul? Mersi. Cu imbracatul nu stiu.... nu prea fac planuri. Cand o sa fie l arand, atunci decid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Apropo de placa de la numarul lateral, de ce nu o faci mai mica si numarul....chiar arata super mare acea placa de fier.... Incearca sa pui semnalizatoarele prinse deasupra amortizoarelor ...vad ca ai loc suficient acolo... Daca pe aripa spate ai pus pe marinia ei acea bara fina de fier, icerca sa pui la fel pe partea din spate a aripei de fata....eu cred ca ar da bine spor la treaba si astept sa vad produsul finit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 (editat) Apropo de placa de la numarul lateral, de ce nu o faci mai mica si numarul....chiar arata super mare acea placa de fier....Incearca sa pui semnalizatoarele prinse deasupra amortizoarelor ...vad ca ai loc suficient acolo... Daca pe aripa spate ai pus pe marinia ei acea bara fina de fier, icerca sa pui la fel pe partea din spate a aripei de fata....eu cred ca ar da bine spor la treaba si astept sa vad produsul finit Salut! Mersi pentru pareri. Marimea suportului inca nu e finala, din cauza stopului. Despre aripa.... mai gandesc... Semnalizarile vor fi puse aproape unde ai zis tu. Acolo a fost prins scaunul original. Mesaj completat Ma deranjeaza suspensia din spate, asa ca am nevoie de sfaturi (mai ales de la oameni care au si expreienta): Hardtail sau softtail? Ma intereseaza tot ce puteti sa povestiti despre asta. Multumesc! Mesaj completat Chiar nimeni? Editat Februarie 13, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 http://www.kawasakimotorcycle.org/forum/ vezi ca e un topic acilea parca se numeste" show your bobber",poate gasesti ce te intereseaza pe acolo....pe la pagina 18 sau 19 i l poti vedea si pe al meu vn800 bobber.....bafta multa! Salut!Ma deranjeaza suspensia din spate, asa ca am nevoie de sfaturi (mai ales de la oameni care au si expreienta): Hardtail sau softtail? Ma intereseaza tot ce puteti sa povestiti despre asta. Multumesc! Mesaj completat Chiar nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 (editat) http://www.kawasakimotorcycle.org/forum/vezi ca e un topic acilea parca se numeste" show your bobber",poate gasesti ce te intereseaza pe acolo....pe la pagina 18 sau 19 i l poti vedea si pe al meu vn800 bobber.....bafta multa! Mersi, dar am vazut deja forumuri din america, dar vreau sa aud oameni din romania, care au incercat si stiu ce inseamna la noi asa ceva. Aaa si inca ceva. Pana unde am voie sa modific (sa nu am probleme la ITP)? Mersi! Editat Februarie 18, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 http://www.youtube.com/user/MOSU2007#p/a/f/0/ai5VECq061w de-l prinde furtuna pe drum o incurca cu atita cupru pe mobra , un pan care nu suna intocmai placului dar care e lucrat de milione...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 knuck` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 incet...incet... Am montat un tub la suportul de numar, ca sa ascundem cablurile (neterminat in poze.) Si semnalele au gasit locul lor. Urmeaza rezervorul sa fie rotunjit spre sa... Ghidonul.... etc... pfff mai avem destul si deja se incalzeste afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Frumos lucrat! Trebuie sa te gandesti cum maschezi capetele de la cadru care sunt in spatele seii... Bafta mare si spor in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 knuck` owsome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Inprimele doua poze vedeti rezervorul, prelungim un pic. Am inceput si ghidonul. In ultima poza ready for paintjob. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 De aiba astept sa vad paint-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 De aiba astept sa vad paint-ul ! O sa am un paint complicat, cum sa explic..... negru Am vrut niste pinstripes dar am renuntat deocamdata. Vreau sa montez totul, dupa aia vad daca mai lipseste ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 O sa am un paint complicat, cum sa explic..... negru Am vrut niste pinstripes dar am renuntat deocamdata. Vreau sa montez totul, dupa aia vad daca mai lipseste ceva. Oricum sper ca cat de curand sa o vad cu ochii la o plimbare prin "cartier" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Piesele au fost sablate, au iesit fain. Acum stau in cuptor. Revin cu detalii. Asa ca domnull TheFatbob, poti sa pregatesti pielea si sculele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Piesele au fost sablate, au iesit fain. Acum stau in cuptor. Revin cu detalii.Asa ca domnull TheFatbob, poti sa pregatesti pielea si sculele. fara suparare...: eu nu inteleg de ce nu ti-ai facut un topic propriu,un build off (asa cum a facut roby)....topicul asta general pare facut flenduri acum.parerea mea :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) fara suparare...: eu nu inteleg de ce nu ti-ai facut un topic propriu,un build off (asa cum a facut roby)....topicul asta general pare facut flenduri acum.parerea mea Ai dreptate. Ma mut la CHOPPER,CUSTOM,RAT SI BOBBER, Fabricate in Romania, daca e cineva interesat. Bafta. PS. Rugam un admin sa faca curatenie. Editat Aprilie 1, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 am si eu o intrebare: vad ca si tu esti cu transmisie pe cardan...intrebarea mea ar fi cum pot face sa pun o roata mai lata pe spate la motoarele cu cardan? lucrez si eu pe un yamaha si m-am cam poticnit aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 am si eu o intrebare: vad ca si tu esti cu transmisie pe cardan...intrebarea mea ar fi cum pot face sa pun o roata mai lata pe spate la motoarele cu cardan? lucrez si eu pe un yamaha si m-am cam poticnit aici. Eu nu vreau sa ma bag la modificare cardan. Intreaba pe veteranii de aici. Dar nu pe acest topic ca te da afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ms!! incerc si mai pun intrebari pe aici pe unde vad discutii de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 http://www.knucklehead-bobbers.com/ Mesaj completat http://www.shovelhead-bobbers.com/ Mesaj completat http://www.ironhead-bobbers.com/chopper_co...pper_by_Jay.php Mesaj completat http://www.shovelhead-bobbers.com/shovelhe...acer_Bobber.php rust killer! Mesaj completat http://www.baasmetalcraft.com/gallery11.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hakkinda Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Hai baieti,n-ati mai scos nimic bobbereala acum de primavara?! sa ne dam si noi ....low si bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Am vazut ceva frumos rau , nu ma pot abtine : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Am vazut ceva frumos rau , nu ma pot abtine : daca nu ma insel este ultima opera a lui Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) @lil debul La origine este un Ural, cu inima de leu . Are un sunet demential. Editat Aprilie 25, 2010 de flor!n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate