Mr_ORL Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ba da , avea drobu, nu mai stiu sigur daca e cu atas sau solo, insa e cu atas... cateva pg in spate parca.. @Aleko: pai la fest e marfa, ca e spiritul ala specific...sper sa nu ajung sa ma plimbi in atas datorita apei care imi inunda motorisca, ca la ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 (editat) ia uitati ce am gasit la vecinii bulgari pe mobile.bg Vrea pe ea 51 Euro, insa cred ca e o greseala, a pierdut cel putin un 0. daca insa stie cineva bulgareste poate merita investigat.. Editat Ianuarie 26, 2007 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viper007 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 valicaddy,nu aveti un link,undem este filmul a lui drobu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 /index.php?...0780&st=350 umpic mai in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viper007 Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Multumesc,valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 iote ce facea romanu pe nemtoaicele cu atas in al doilea razbel http://www.worldwar2.ro/media/?article=361 ce n-as da eu sa mai arate magheru asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutare mi.am luat si eu M 72 cu atas uraaaaaaaaaaaaaaaaa brm brm poc poc p.s. multumesc pt sfat aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 welcome to za club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 multam si sper sa pot sa apelez cand o sa ma apuc de el si sa ma indrumati si ajutati brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 multam si sper sa pot sa apelez cand o sa ma apuc de el si sa ma indrumati si ajutati brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 (editat) continuarea o voi face eu pt Drobu Editat Ianuarie 28, 2007 de caty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 niprogena este in elementul ei pe zapada si frig. frumos la voi acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 ...m-am tot uita dupa japoneze ..dar iar nu am vazut niciuna... puteti s-a o intrebati pe caty despre ciudateniile astea , iar ea o sa va trimita la mine... ...m-a ajutat sa le 'lipesc' aici...sar'mana1 ...biserica din Vad...Stefan..1513.. Valea porcilor.. ..si niste filmulete turbate , pe care din lipsa de teava la internet nu le pot pune...deocamdata... ...este incredibil de frumos iarna prin paduri cu atasul! niprogena este in elementul ei pe zapada si frig. frumos la voi acolo.. ..si mai... ...si mai...si gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 salutare mi.am luat si eu M 72 cu atas uraaaaaaaaaaaaaaaaa brm brm poc poc p.s. multumesc pt sfat aleko , mi-ai 'furat' motorul simsonache, tocmai eram hotarat saptamana asta sa-l iau, dar........ daca te razgandesti si vrei sa-l revinzi te rog cauta-ma. asfalt uscat, 'prietene' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 , mi-ai 'furat' motorul simsonache, tocmai eram hotarat saptamana asta sa-l iau, dar........ daca te razgandesti si vrei sa-l revinzi te rog cauta-ma. asfalt uscat, 'prietene' salutare omule ma.....................sorry da am facut sacrifici pt moto si nopti lungi asa ca nu il dau ................si il am cu acte de 5 zile cam tz..................... brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell`s angel Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 (editat) he he mi-am luat si eu jup 4 cu atas tre inmatriculat si mai am ceva de lucru la el . o sa postez dupa ce fac prima tura solo .si apoi cu atasu..sa va zic parerile.tinand cont ca experintza in ale motociclismului 2km mai multa mecanica... c faci la scoala de soferi nu se pune... Editat Ianuarie 31, 2007 de hell`s angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viper007 Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Nu stie cineva,de la youtube cum putem sa scoatem filmele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 un Dnepr M11 frumosa si in stare buna ( cu atas ) , merita 750 euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 poate ca da, daca e cum zici. trebuie vazuta, ai poza? chilipir nu e stai linistit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mai eu pe dnepra mea am dat 400E si ce-i drept am pribleme cu cutia dar costurile de reparatie nu depasesc 100ron daca e ok si motorul si atasul banuiesc ca nu e exagerat pretul dar sa aiba si actele ok oricum din "buna" nu ne dam seama prea tare dar te incurajam s-o iei doar asa... ca area atas asfalt uscat... sau daca esti amator de senzatii tari cu dnepra cu atas prin zapada... fulgi multi si hana groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Stie cineva cum arata MZ 250 ES fabricat prin 1962 cu atas? Aveti ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Stie cineva cum arata MZ 250 ES fabricat prin 1962 cu atas? Aveti ceva poze? stie... uite si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 stie... uite si poze cred ca ai gasit cel mai frumos gat de lup de pe tot netu....acum, vin si eu cu o maaare intrebare, aici la atasisti ca tot veni vb de mz es acte pt un mz es 175 are cineva pe acasa? cicloburule tata, stiindu-te ca ai nevoie de acte, na ca acum imi tre si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Merci pt poze. Am intrebat pt. ca vreau sa-l cumpar pe asta, dar nu-mi prea place atasul, arata ca o barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Vezi ca MZ nu a avut propria productie de atase decat spre anii '80. Din acest motiv o sa gasesti MZ-uri cu o multitudine de atase (inclusiv fabricate de proprietar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate