Sari la conținut

Topicul atasistilor. Pagina oficiala

Aleko
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator MosRahao

puteti citi povestea drumului plus pozele aici :

http://calatoriifest....wordpress.com/

multumesc schumy, ai fost pe faza. la office nu stiu de ce nu mai sunt logat automat si nu stiu parola pe dinafara si de-abia acum am ajuns acasa azi. merci ca ai dat link-ul. restul de poze o sa le pun undeva, pt descarcat, pt tine si vulpoiul, maine. am selectat insa pt blog si pt. voi toti ce mi s-a parut mie mai interesant dintre toate si ilustrativ pentru povestea NOASTRA.

:cheers:

Nice.

M-am tot dat de ceasul mortzii mereu ca nu vom ajunge cu ea intreaga la Buc. Asa ca mi-am tinut promisiunea catre baieti si ca atare pupai pamantul Capitalei la sosire.. :D Poza ilustreaza momentul.

Multumesc mult tuturor!

Băăă mai puțin evorbe Âşi mai multe poze! :D

Poftim de vezi aciurlea, in sfarsit: jivina-sovietica :friends:

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am tot dat de ceasul mortzii mereu ca nu vom ajunge cu ea intreaga la Buc. Asa ca mi-am tinut promisiunea catre baieti si ca atare pupai pamantul Capitalei la sosire.. :D Poza ilustreaza momentul.

Multumesc mult tuturor!

Uite vezi? Cam asta e sentimentul pe care ti-l lasa un fier comunist, ala de nu-l credeai tu la inceput. E minunat si daca ti-a intrat in sange nu o sa mai vrei sa te desparti de el. In timp vei sti ca nu are cum sa crape guma sau sa moara aprinderea, ca doar le-ai pus tu, dar experienta te invata sa nu lasi garda jos, ca se poate intampla ORICE. Vei mentine ridicat nivelul acela de adrenalina.

Multi zic: "Ba e nasol sa nu fi sigur pe motocicleta ta."

Noi zicem: "Ba e tare fain sa fi aproape sigur de ea"

Emotiile oferite de o comunista sunt mari (lafel si nervii, frustrarile) dar se pare ca unii oameni greu ar trai fara ele.

Cum crezi ca o sa vezi viata dupa 4000Km pe rusoaica? :laugh:

Link spre comentariu

Vizitator MosRahao

Multi zic: "Ba e nasol sa nu fi sigur pe motocicleta ta."

Noi zicem: "Ba e tare fain sa fi aproape sigur de ea"

Cum crezi ca o sa vezi viata dupa 4000Km pe rusoaica? :laugh:

Ai scris tare fain. Incepui sa gust putin din emotiile de care vorbesti... :cheers: Cat despre cum va fi dupa calatorie... Om trai si om vedea!

Zile frumoase, mobre fara fitze si CRACIUN FERICIT tuturor !

post-67793-0-28153900-1324813191_thumb.jpg

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu

E frumos rau , deabia astept sa repar jafoneza , s-o vind si sa-mi iau atas. Vroiam mai demult , nu m-am inflacarat brusc , dar parca am primit un sut in dorsal , cind am citit toate astea. Succes.

Link spre comentariu

Vizitator MosRahao

E frumos rau , parca am primit un sut in dorsal , cind am citit toate astea. Succes.

Multumesc! Cum bine se spune, un sut in dos poate fi un SALT INAINTE. Asa ca hai, ia-ti fierul si hai la drum cu o comunista cu atas! Si daca mai vrei inca "un sut in dos": cu mare placere la primavara cand a mea va fi gata, oricand poti sa faci o tura cu ea, daca vrei.

*** sfat: nu vinde Deauvillu`. Nici eu n-am mai dat Viroaga. E buna si o jaFoneza la casa omului. Zic io.

Link spre comentariu

Sincer ? Am inceput sa imbatrinesc si sa apreciez siguranta unei masini. Stiu , suna a tradare , dar nu mi-e rusine sa mi-o asum. Totusi , sa nu mai am motor NICIODATA este o suferinta de neindurat , asa ca optez pentru atas. Tot imi plac mie vechiturile.

Deci , adio Deauville , salut atas.

Link spre comentariu

Vizitator MosRahao

IeÂşim uikendul ăsta la o plimbare?

Eu zic DA. Daca ma primiti cu Viroaga? IJ-ul nu e apt.

Pot veni cu Viroaga ca vehicul de asistentza... :friends:

Link spre comentariu

Zi cind, simbata sau dum, de preferat ar fi dumineca.Simbata sunt la garaj sa continui munca la ij.

post-39145-0-51514300-1325739512_thumb.jpg

Link spre comentariu

Avem un nou coleg. :grinbandit:

Mosu stie el ce stie,da vad ca si lantul e tuning,doar are atas la trotineta lui.

Link spre comentariu

Acu sa-mi fie cu iertare ca intreb...ce atas vrei sa-i pui? ca am mai vazut moto ( de ex o honda Goldwing si arata tare fain) cu atas de jupiter 4, cam are trecere modelul asta.

Oricum iti doresc succes :cheers:

Link spre comentariu

Mă iei în ataÂş?

Link spre comentariu

Acu sa-mi fie cu iertare ca intreb...ce atas vrei sa-i pui? ca am mai vazut moto ( de ex o honda Goldwing si arata tare fain) cu atas de jupiter 4, cam are trecere modelul asta.

Oricum iti doresc succes :cheers:

Pai la unul de jupiter ma gandeam.A reusit oare cineva la noi in tara sa puna pe o moto japoneza atas si sa treaca de rar?

Editat de karpatenwolf
Link spre comentariu