mihai_prd Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Sistemul se construieste sau se cumpara kit pentru prindere sidecar, depinde de buzunarul si timpul tau. Omologare trebuie, eu detin documentatia necesara si te pot ajuta. Contracost, si nu-s cinic si nici nu ma ascund, time is money. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Si eu sunt interesat, iar partea legata de contraprestatie mi se pare fair: munca, fie ea si de documentare, trebuie remunerata. Totusi, in acest moment am o nelamurire: omologarea trebuie facuta, probabil, la o reprezentanta R.A.R. unde s-a mai efectuat o astfel de operatiune. Exista deci un precedent? Ma refer la omologarea de atas pe o motocicleta ce nu a avut constructiv asa ceva, desigur. Editat Decembrie 19, 2012 de Jawa Script Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Zi mersi ca l-am pus in evidenta. Eeeee.....las' ca pun eu mana pe Planeta 5. salut.va adresez o intrebare...nu prea stiu daca este locul potrivit dar...as vrea sa stiu daca pot gasi prin romania un atas pentru un hd sportster?sau daca se poate modifica vreunul sa se potriveasca....multumesc Atas marca Stoye sau Duna se potriveste pe orice moto generatie mai noua (mai ales daca, din constructie, modelul nu a fost prevazut cu asa ceva). Sunt atase care au barca construita din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 ok.o sa incep sa ma uit.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 salut uite merge bine velorexul salut,uite merge bine velorexul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 La multi ani. O plimbare prieteneasca. Dupa plimbarica, ne incalzim la un ceai si o ciorbita. Unii inca se gandesc ce sa mai comande...retro rosu, m70, yamal? Mai iesim un pic pe camp, la frig, unde le place rusoaicelor. Protagonistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 multi ani ... sa traiti voi ..familiile voastre si mobrele .... lipsea si a 5-a .... la primavara poate .... sa ne vedem cu bine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Pune-i mah atasul si hai duminica la inca o plimbare. Btw, curiozitate din Enciclopedia Britanica > Stiati ca localitatea Berceni din judetul Ilfov este comuna cu cei mai multi atasisti din tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Și cu cele mai multe Urale, nu-i așa? Scrie și pe Uichipedia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 inca nu, dar avem sperante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Heil Berceni ! deci pana la urma cine castiga ... cei din Ural sau cei de pe Nipru ? cate sunt nipre si cate urale ? ... si mai sunt si niste tataie cu atase.... de mai cara lemne prin comuna .... somn usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Bai Nicule, eu am spus ca suntem comuna cu cei mai multi atasisti, nu Nipre, Urale, Mz-uri sau altele. Iote, daca vrei recensamnt, e Cristi cu Retro, eu cu Tourist, sora lui Cristi cu geamanul Touristului meu, tu cu Niprul, nea Ion cu M72, 2 mosuleti simpatici cu 2 Ijuri cu atas, merg saptamanal duminica cu ele (oare ei sunt motociclisti de duminica?), nea Gheorghita cu Mz de 250 cu atas plus inca un mosulica cu Simson cu atas. Pana acum suntem 9 atasisti, care comuna e mai atasista decat a noastra ? Si treaba draguta ca mai sunt loturi de teren de vanzare, iote asa marim numarul. Vali, Aleko, hai ma nu va mutati la case? Editat Ianuarie 12, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Pune-i mah atasul si hai duminica la inca o plimbare.Btw, curiozitate din Enciclopedia Britanica > Stiati ca localitatea Berceni din judetul Ilfov este comuna cu cei mai multi atasisti din tara? Daca o anumita persoana detine mai multe moto se pune? Stiu eu unul care are numai un anumit model cite aveti voi acolo la gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Nu ma, ca noi am pus persoane, nu numar de motociclete. La Cristi in garaj sunt 4 sau 5 motociclete, la mine cam tot asa. Vrei sa ne marim numarul instant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Mda, da' tre ' să ne beşim pe noi oleacă... Ce sunt ofticos... aa pardon, oftopic? N-am şi io ataş? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 hibernarea nu bun la creier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Hai la o ieseala! Aci la noi fulguieste usor, o vreme minunata pentru motociclit ! Ofer vinul si/sau tuica fiarta la intoarcere* *Stoc limitat. Oferta supusa unor termene si conditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Aruncă-mă şi pe mine în ataş dacă te hotărăşti să ieşi! Garantez excelente proprietăţi anti-răsturnare*. * Achtung! Alkohol verboten! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Cu drag, eu am iesit deja prin curte ca sa ma pregatesc. Da vad ca nu mai sunt alti doritori. Pesemne fiecare are la vremea asta propria lui tuica fiarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Se pregateste ceva. . Poza mare, pentru cine poate sa vada si vrea sa invete. Alinierea Niprului. Cred ca asta o sa fie primul cadru de Nipru fabricat dupa 90' la care rotile vor calca una pe urma celeilalte. Editat Ianuarie 14, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Nenea cu viteza întîi: 1: ...mai vorbim acuş, chestie de ore. 2: la orice ataşistă se torsionează cadrul în timp.. zic şi io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Stie cineva unde gasesc ornamentele cromate la un atas de IJ? Rama din jurul atasului este cromata sau nikelata dar este distrusa.Chiar si noi sau second dar cu cromul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 ...in sfarsit a ajuns topicul asta unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 ...in sfarsit a ajuns topicul asta unde trebuie Asai Revenim la topic..un dnepr12 care abia astepta sa faca ce stie el mai bine in zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 ...oare acu' am intrat în rîndul "băieţilor mari" ? Oare că am mai multe ataşe acum, mă face mai deştept... schimbă cu ceva? Aşa am înţeles io zilele astea.... de la "băieţii mari"... http://racitcuaer.wordpress.com/2013/01/17/dnepr-mt-11/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate