indispus Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Honda Hornet 600cc nascuta in 2002. Un pic 'aranjata' streetfighter. O am din luna martie 2008, este prima mea motocicleta... Sunt foarte multumit de ea, ne intelegem de minune. In momentul de fata nu asi schimba-o pentru nimic in lume . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Foarte frumoasa si cred ca dupa ce ai facut pozele a fost si foarte curata. S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 unul dintre putinele motorete tuning cu adevarat faine. bravo si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 unul dintre putinele motorete tuning cu adevarat faine. bravo si sa te bucuri de ea! Cred ca i-ar prinde bine un bug spoiler Tip: nu o mai spala cu spuma activa ca o sa iti ramana pete pe aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Frumoasa "fata" are Multa grija si multi km numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 Multumesc baieti. Dupa cum zicea si paulcannibal, i-ar prinde bine un bugspoiler. Urmeaza curand... e vreo 50 de euro pe eBay . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dakid Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Frumoasa frumoasa, s-o stapanesti sanatos. Nu ai luat-o cumva din Deva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 Frumoasa frumoasa, s-o stapanesti sanatos. Nu ai luat-o cumva din Deva ? Ba da... din Deva am luat-o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bpm126 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Nu o sa iti vina sa crezi am una identica cu a ta . Singura dif este toba care la mine este stock. O intrebare ai cumva manualul pt hornet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ba da... din Deva am luat-o . ai venit pe ea tocmai din deva? ma bucur ca esti ok, si nu ai mai postat pe la accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 Salut baieti! bpm126, ai PM. Arunca un ochi... madcox, barosane, inca o data merci pentru transportul de la Deva. Daca iti mai aduci aminte prin ce vijelii am trecut... Pe la accidente nu am de gand sa mai postez, stai linistit. Am postat si eu o data, sa vad cum e, sa-i prind gustul. Mi-a ajuns! Bafta, si fiti cu ochii in patru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arah Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Honda Hornet 600cc nascuta in 2002. Un pic 'aranjata' streetfighter.O am din luna martie 2008, este prima mea motocicleta... Sunt foarte multumit de ea, ne intelegem de minune. In momentul de fata nu asi schimba-o pentru nimic in lume . Superba!!! S-o stapanesti sanatos. "Viespea" e my No. 1 , da fiind incepator mi-am luat gandul de la ea si ma orientez spre un bandit 650 sau sv 650...(maxim) Cum e ca prima moto? Nu e prea puternica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Super frumoasa....viespea asta a ta...aproape ca sunt invidios...si la mine e la fel primul moto...si dupa sperieturile trase in primele zile pana m-am obisnuit cu gazl si franele...acum sunt pur si simplu indragostit...urmeaza sa sufere si a mea o mica cosmetizare sa-si puna in valoare tinuta ei de fighter...numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ma orientez spre un bandit 650 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Frumos motorul, sa-l "calarești" sănătos! Ce slick-uri ai pe spateee... super tari Rimstrip-urile tu ți le-ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ahhh.. ala nu e Slick .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 Multumesc tutror pentru aprecieri Frumos motorul, sa-l "calarești" sănătos!Ce slick-uri ai pe spateee... super tari Rimstrip-urile tu ți le-ai pus? "Slick-ul" de pe spate nu e slick, e un Michelin Power Pilot 2CT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Super tare frate ! ... arata criminal cu masca diamond si cornul de endureala Sa te poarte sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ce esapament adica ce toba finala e aceasta ...e frumoasa cu albastru asa.....dak poti sami dai un PM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 ai zzr 1400 si nu stii dc e albastra toba. apai lason doamne iarta-ma. de la cox frate. stii cei ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ai zzr 1400 si nu stii dc e albastra toba. apai lason doamne iarta-ma. de la cox frate. stii cei ala? nu toti dau cox ... cum dai tu la DNA sa ajungi cu toba albastra! ..... vorbeste frumos nu da impresia de mare pro' ca nu esti ! bye ... despre motor ce sa spun , e super! caut si eu un ghidon de ala colorat, si mai ceva piese .... crash bars (pads) .... tu de unde le-ai achizitionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Sa o stapanesti sanatos ! E frumoasa foc Bafta si cati mai multi km fara belele ! ai zzr 1400 si nu stii dc e albastra toba. apai lason doamne iarta-ma. de la cox frate. stii cei ala? Treci inapoi pe rs 50 , nu e de la cox, ci asa e modelul, intr-adevar sunt unele galerii care se albastresc de la forja si tobe la fel, dar nu e cazul aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ai zzr 1400 si nu stii dc e albastra toba. apai lason doamne iarta-ma. de la cox frate. stii cei ala? Esti de vis!! Sunteti mai multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Sa o stapanesti sanatos ! E frumoasa focBafta si cati mai multi km fara belele ! Treci inapoi pe rs 50 , nu e de la cox, ci asa e modelul, intr-adevar sunt unele galerii care se albastresc de la forja si tobe la fel, dar nu e cazul aici se intampla de obicei mai pronuntat la tobele din inox si ... tot in gen dar ceva mai subtil la tobele de titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Va rog sa imi aratati si mie tobe albastre de NOI . Chiar nu am vazut si daca imi aratati promit sa imi retrag cuvintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate