switch Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Dupa 860km pe un Domi din Maramures pana in Bucuresti via Piatra Neamt pot afirma cu mana pe inima ca daca sunt odihnit si am o motocicleta de touring (BMW R sau K, exclus sport touring) pot face lejer cei 1600km in 24 de ore. Probabil ar fi implicata o pauza de 4 ore de somn la un moment dat. In rest... drumuri sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 In cate ore ai facut cei 860 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Pilot: Dan Nastase Navigator, tripmaster si fotograf: Demostene Motocicleta: BMW R 1200 GS "Universal Soldier" Demostene in dialog cu cizma neastamparata Iesirea din Bucuresti: sambata, ora 8:10 Popas in Alexandria, ora 9 Palate rroman-esti Pe sosea-ntalnesti de toate si carute si palate... Umbra ne goneste din urma Craiova, ora 11 Vointa de fier, cal de fier, Portile de Fier. Ora: 13:30 Stargate Lugoj, ora 16:30 Timisoara, ora 18:30. Cu Smokey&Co. la o cafea Arad, ora 19:30 Carei, ora 1 noaptea Satu Mare, ora 2 noaptea Dupa un "somn" de 4 ore la Baia Mare, duminica ora 9:20 Demostene ascultand la casca muzica motorului Babele... de la Pasul Prislop, ora 12:45 Suceava, ora 15:45 "Alimentam" cu Orestte&Co la Iasi, ora 18:30 Sfatul batranului: impotriva frigului, "te dregi" cu dresuri de dama La ora de noapte, un punct de rascruce: Braila, ora 2 "Vaporasele" noastre: Constanta, 6 dimineata Stand up & fight! Multumim Zeilor pentru victorie! TOTAL: 2200 KM IN 48 DE ORE IN TURUL ROMANIEI PE MOTOCICLETA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Da, tura de mai sus a lui Dan si Demostene e dura. Kms aia in Ro inseamna mult! Am facut Iron Butt-ul acum o luna, 1650km in 19 ore (Vancouver-Hyder via Kamloops). A fost super misto dar as minti sa spun ca e usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Ultimele 2 saptamani am bagat si eu pe weekend cam 600km pe zi si vreau sa zic.. Stima si respectc elor ce reusesc sa bage mia, chiar mia de mile pe 24h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Da, tura de mai sus a lui Dan si Demostene e dura. Km aia in Ro inseamna mult! Am facut Iron Butt-ul acum o luna, 1650km in 19 ore (Vancouver-Hyder via Kamloops). A fost super misto dar as minti sa spun ca e usor Desi au fost zile in care am condus de dimineata pana la miezul noptii, chiar si 1.400-1.600 km, am suportat diferente de temperatura de la -5° C la +27° C, am infruntat o furtuna demna de filmele lui Spielberg, am strabatut zece state ajungand sa traversez ultimul si cel mai indepartat pod din Key West - Florida, am fost marcat de o imagine cu adevarat grandioasa pe care nu o voi uita toata viata... La intoarcerea in New York, noaptea, am vazut “Gemenii” renascuti din doua imense turnuri de lumina care atingeau cerul... /index.php?/topic/488764-la-capatul-pamantului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Impreuna cu prietenul Bogdan Crisca am facut ironbutt-ul 1600 in iunie. Citind un pic pe deasupra, vreau sa fac doua note: - daca ai viteze supersonice si nesimtit de ilegale, nu ti se acorda certificatul, te descalifica. Nu e cazul Germaniei probabil, sau a multor zone europene. De aceea, poate, am vazut pe lista un italian... Probabil nu e interes prea mare. - ironbutt-ul s-a nascut in North America. Aici limitele de viteza sunt mult mai mici. In cazul Canadei, pe traseul facut de noi, limita a fost 90% 100km/h, iar 10% 110km/h. NU incalci viteza mai mult de 20-30km/h (in general max 20). Daca te prinde, te frige rau. Daca esti cu >40km/h peste limita, iti confisca moto pe o anumita perioada, platesti remorcarea, amenda, storage, iti creste MULT asigurarea (se considera ca esti reckless driver) etc etc. Te costa scurt $1000 plus marirea asigurarii pe orice vehicul conduci. In N.Am. nu te joci cu politia, decat daca esti diliman. Mai jos certificatul si lista 2012, pg.1(2) http://imageshack.us/photo/my-images/833/ironbuttlist2012jpg.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/855/ironbuttchifjpeg.jpg/ Editat Ianuarie 16, 2013 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Tot respectul pt Iron But-i, au facut dublul recordului personal. Nu pot sa-mi inchipui cat s-au chinuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 intrebare are vreunul dintre voi DOVEZI... ati vazut regulamentul http://www.ironbutt.com/ridecerts/getdocument.cfm?DocID=30 dupa ce bagi banii sa va ramana si ceva sa trimiteti in state dovezile si sa va platiti insigna ar fi de facut una la primavara FARA AUTOSTRAZI............... da din aia de 2500 km in 36 de ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 da' indienii aia cu 150 cmc - 500 cmc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 In N.Am. nu te joci cu politia, decat daca esti diliman. Sau daca esti cu rental si permis de Romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Sau daca esti cu rental si permis de Romania... Drept, cumva... dar orice rental se face pe baza unui credit card, asa ca te abtziguie de lovele de nu mai ai de bilet de avion acasa Aici societatea e regulata aproape perfect de bani (si la propriu si la figurat), banul e motorul societatii, incluzand politia. intrebareare vreunul dintre voi DOVEZI... ati vazut regulamentul http://www.ironbutt.com/ridecerts/getdocument.cfm?DocID=30 dupa ce bagi banii sa va ramana si ceva sa trimiteti in state dovezile si sa va platiti insigna ar fi de facut una la primavara FARA AUTOSTRAZI............... da din aia de 2500 km in 36 de ore Mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Dezgrop topicul din analele forumului. Am facut SaddleSore 1600 in septembrie si recent mi-a fost omologata tura. Traseul a fost Timisoara - Baia Mare - Falticeni - Focsani - Bucuresti - Craiova - Timisoara. L-am facut in 22 de ore cu vreo 4 ore de pauza adunate. Cea mai nasoala portiune a fost autostrada, care te adoarme rapid. Mi-a trebuit o ora de pauza si o gramada de genoflexiuni si flotari ca sa imi revin. Traseul nu e nici pe departe sinucigas, trebuie doar sa nu fii mai zorro decat esti si sa fii cu 10% mai rapid ca traficul. Unde stii ca sunt radare te lipesti de un sofer cu masina de firma si antena CB. Aia stiu mersul si ii dau blana. Scoti timp daca te tii cu ei. Nu as face traseul asta in afara, pt ca as adormi pe autostrada, iar pe drumuri nationale mi-e frica de gabori si nu scoti timpi daca mergi legal. Pt la anul vreau sa fac un transcarpati: adica transbanat, transalpina, transfagarasan, transbucegi si transrarau in 24-48 de ore. Nu am analizat ruta cu amanuntul, ca sa vad exact ce si cum, dar scopul e sa scot o medie de 70 cu tot cu pauze si drumuri fara serpentine. Cu alte cuvinte daca iese sub 1400 de km 24 daca e peste 48 de ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate