Sari la conținut

Magheru-Galeriile orizont


duracell
 Share

Postări Recomandate

f_zoltan@: cunosc situatia din Petrosani!Am fost student acolo si eu si frate-meu care a fost la echipa(Stiinta-rugby) timp de 6 ani.Nu stiu insa daca Spitalul din Petrosani e chiar varza,sunt multe altelele mult inferioare.De ex: cel din Codlea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 220
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mai copii, merge vreunul din voi azi, macar pentru 5 minute, sa-i aprindem o lumanare?... In jur de ora 11... Io - cu conserva, ca deh... :bounce:

 

Pana acum n-am fost in stare sa mai ajung, pt ca m-au tinut carjele... Acum conduc.. lipa-lipa, ajung eu..

 

Care credeti ca veniti, dati-mi un beep, sa stiu sa va astept. Va astept la Podul Grant, pe Giulesti, pe unde am coborat cand l-am condus pe ultimul drum... (vizavi de Shell)

 

0721.135.185.

Editat de Kali
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

...asta vroiam si eu sa intreb!! stie cineva cine este,cum il cheama pe sofer? a inceput vreun proces?

 

 

Am fost chemat la politie acu vreo doua luni sa dau declaratie in calitate de martor, am scris acolo vreo 7-8 pagini si cam atat. politistul mi-a zis ceva de genul ca mai sunt vreo doua declaratii identice cu ale mele, ca nu exista dubii in privinta vinovatului si ca dupa parerea lui o sa ia 3 ani cu suspendare.

 

asta e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai degraba 3 ani cu suspendarea propriei vieti la final. :finger:

 

mdea, carmen paunescu a luat 3 ani (sau 4) cu suspendare pentru ca a omorat o familie intreaga si a facut recurs considerand pedeapsa prea mare... cel putin asa am vazut la stiri (realitatea sau antena 3)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Acum 20 de minute am dat peste topicul asta si nu stiu ce sa mai zic. Am mai auzit de la un coleg cum a vazut un prieten de-al lui care tot asa, era protejat full si a murit stupid intr-o cazatura la 40km/h - hemoragie interna de la un rinichi. Incredibil.

Radu a plecat spre o treapta superioara a existentei. Pacat ca asa devreme - mai avea multe clipe de bucurie alaturi de motor si prieteni.

Dumnezeu sa-l aiba in grija.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu trec zilnic pe la Matache. Iau de mancare pt la munca de la magazinul de pe colt. Am inteles ca este al parintilor lui Radu... Mi-a fost jena sa intreb ce s-a mai intamplat... Si n-as vrea sa-i rascolesc, in prostia mea... :yikes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

Ba oamani buni, ba!!! Uitati-va la data topicului ,m pana mea! Ce avetzi?! Va place sa scrieti asta? Felicitari, ati mai facut un post! Da' terminati odata cu ripurile date aiurea, ca tuturor ne pare rau da' nu e nici o datorie, nu ai nici o obligatie si nu e nici la moda sa dai cu "rip". :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

navarro... chiar mi se pare de c.... ce ai spus. Eu de exemplu mi-am adus aminte de inmormantare si de mama lui Radu cum plangea atunci... poate ca sa te gandesti dupa mult timp la o persoana care nu mai e, e mai mult decat sa zici rip asa de complezenta... si pitbulll chiar il stia, deci nu cred ca era o goana dupa posturi... intr-un fel imi pare bine ca a postat, poate asa isi mai aduce aminte lumea si de Radu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oi avea dreptate si tu, nu zic nu. Dar observ ca incep ca si "dincolo" sa mai apara "posteri" noi, carea abia au 1 sau doo posturi pe forum, sau nici unul si se apuca sa ia topicurile de la accidente la rand, si asta chiar mi se pare... macabru. Pitbull e o exceptie, dar.... "#goto 1;".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cei care omoara motociclisti din cauza ca nu acorda prioritate ar trebui sa le dea vreo 25 de ani de inchisoare si poate asa am scapa de criminali pt o perioada si iam pune pe ganguri si pe cei in devenire. o lege de genu asta nu vezi. majoritatea se intorc pe strazi dupa ce ne omoara dupa doar cateva luni nenorocite. pe mine daca mar baga unu in spital si miar distruge calutu dupa las cauta cu bata la coltu strazii si las casapi si sa dea la pro tv titlu ... vendeta unui motociclist turbat..... :D :) :) :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

...ati observat ce ironie, in spatele lui Radu e un stiker pe masina alba cu "74 - daijiro" ...Daijiro Kato - care de asemanea a decedat intr-un accident de motocicleta in 2003; cei care urmaresc MotoGP, poate au remarcat ca majoritatea pilotilor japonezi si cei de la Honda inca mai poarta in semn de respect nr.74 inscriptionat...

 

cu respect R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In urma unei sugestii primite de la cineva (ar fi trebuit sa-mi dau si singur seama), as dori sa-mi cer scuze pentru postul meu din "Oct 31 2006, 08:34 AM". A fost intr-adevar... ne-la-locul-lui. Am explicat dupa aia ce m-a facut sa "sar" asa - si as vrea sa se stie ca nu inseamna ca nu imi pare rau, sau ca nu am cumva intelegere pentru cei care l-au cunoscut.

 

Daca am parut nerepspectuos, sau am suparat pe cineva cu acel post, inca odata, imi cer sczue.

post-3218-1169019031_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...