vlady_80 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Eu am iesit weekend de weekend cu motocicleta si am facut zeci de km traking ,dar nu am chemat pe nimeni sa nu imi speriati goangele .... oricum nu va tineati dupa mine ,si nici nu ati fi avut rabdare ... pozele vorbesc : Frumoase toate acele bidigoanii din Cheile Turzii faine poze domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 28, 2011 Autor Share Postat August 28, 2011 Splendid.... Frumos hobby merci Frumoase toate acele bidigoanii din Cheile Turzii faine poze domnule merci Vai domn' parinte, ce urat vorbesti! Lasa-l pe om cu goangele lui. Oricum e un hobby mai interesant decat statul peforum sau pe "feisbuc". P.S. Nu inteleg de ce trebuie sa te spovedesti inainte de nunta. Oricum e degeaba @ Lakopeter: cu toate ca m-am spovedit de 2 zile pt nunta si teoretic nu tre' sa iau numele Domnului in desert, nu ma pot abtine: Peter, bata-le Mnezo' de ganganii...notiunea de FEMEIE iti spune ceva? Io zic sa iei masuri ! hi hi hi ! poze din weekend :fire... viespea de padure beutoare : peisaj: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) Intr-adevar m-am convins ca Transalpina e cea mai spectaculoasa sosea asfaltata din Romania. Pentru cei care nu au fost va spun ca merita. Mai multe poze si detalii de pe Transalpina Editat August 31, 2011 de bogdanmoldo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Share Postat Septembrie 25, 2011 am fost la padure ...poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Desi nu ma pot compara cu profesionistii din acest topic va invit sa urmariti mai jos un concurs de fotografie pentru amatori, eu cred ca merita sa vezi drumul pana la destinatie nu doar sa accelerezi la maxim. Eu concurez cu numarul 12, daca va plac pozele mele astept un vot /index.php?/topic/671312-viata-merita-traita-traieste-drumul/page__st__30 Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 De acum aproape o luna: iesire la Boghis cu Galen: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Foarte frumos! Fotografia pe film are farmecul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Desi nu ma pot compara cu profesionistii din acest topic va invit sa urmariti mai jos un concurs de fotografie pentru amatori, eu cred ca merita sa vezi drumul pana la destinatie nu doar sa accelerezi la maxim. Eu concurez cu numarul 12, daca va plac pozele mele astept un vot http://www.motocicli...ul/page__st__30 Bafta ! il ai :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 S-a terminat concursul acela din pacate. Poate ca ar trebui sa initiezi tu unul cu poze scanate de pe hirtie. Altfel nota 10 pentru calitate.Puteam sa le tot astept pe topicul enduristilor de asfalt, bine ca le-am gasit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 toate animalutele astea sunt din cluj ! http://www.flickr.com/photos/63667348@N02/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Superbe poze peter. Stii ca le poti vinde, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 toate animalutele astea sunt din cluj ! http://www.flickr.com/photos/63667348@N02/ Sincere felicitari! Ai muncit ceva, nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Foarte faine pozele, Peter, doamne'ajuta'ti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 3, 2012 Autor Share Postat Iunie 3, 2012 Multumesc , nu am muncit mult am stricat 3 ghete pe coclauri intr-un sezon Nu mam gandit la vanzare ,am auzit de ceva situri unde se pot vinde ,eu sunt doar amator ,mai am de invatat inca mult pina sa ajung acolo ! Multumesc la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) Multumesc , nu am muncit mult am stricat 3 ghete pe coclauri intr-un sezon Nu mam gandit la vanzare ,am auzit de ceva situri unde se pot vinde ,eu sunt doar amator ,mai am de invatat inca mult pina sa ajung acolo ! Multumesc la toti! Asta imi place mult Felicitari, ai stricat bocancii cu folos Editat Iunie 3, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Peter sincer iti spun fa-ti un cont pe istockphoto.com, shutterstock etc si pune-le acolo. Si daca nu faci nush ce bani, macar gandeste-te ca o sa se bucure multa lume de pozele tale. Din cauza unora ca tine, ne putem si noi clati ochii cand cautam o poza cu o anumita gaza, un sarpe, o cascada, etc. Ah, si daca vrei sa le sheruiesti gratuit, sa fie folosite de designeri din toata lumea, este www.sxc.hu - double Io zic ca ii pacat de papucii aia ce i-ai stricat pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Sambata m-am bucurat de vremea calda(chiar caniculara). Am fost in prima faza pe Tihuta unde m-am bucurat de drumul liber si curbele multe si m-am oprit ca tot omul la asa-zisul "Castel al lui Dracula". Apoi, in drum spre casa, am mai mers pana la Lacul Colibita. Din punctul meu de vedere bate de departe Tarnita ca si peisaj, iar drumul nou de pe malul lacului e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) Sambata m-am bucurat de vremea calda(chiar caniculara). Am fost in prima faza pe Tihuta unde m-am bucurat de drumul liber si curbele multe si m-am oprit ca tot omul la asa-zisul "Castel al lui Dracula". Apoi, in drum spre casa, am mai mers pana la Lacul Colibita. Din punctul meu de vedere bate de departe Tarnita ca si peisaj, iar drumul nou de pe malul lacului e super. :cheers:frumose poze , faina tura Editat Iunie 11, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) toate animalutele astea sunt din cluj ! http://www.flickr.co...s/63667348@N02/ salve , imi spui te rog ce aparat si ce obiectiv folosesti ? superbe pozele Editat Iunie 11, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 frumose poze , faina tura Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Sambata m-am bucurat de vremea calda(chiar caniculara). Am fost in prima faza pe Tihuta unde m-am bucurat de drumul liber si curbele multe si m-am oprit ca tot omul la asa-zisul "Castel al lui Dracula". Apoi, in drum spre casa, am mai mers pana la Lacul Colibita. Din punctul meu de vedere bate de departe Tarnita ca si peisaj, iar drumul nou de pe malul lacului e super. Superbe peisaje ai facut! Felicitari! salve , imi spui te rog ce aparat si ce obiectiv folosesti ? superbe pozele KODAK EASYSHARE z812 is ,e un compact ,inca nu l-am stresat de tot ce poate . Am lucrat si cu DSLR da daca nu ai obiective bune nu merita 1 ban . Merci de apreciere pentru poze . Superbe peisaje ai facut! Felicitari! KODAK EASYSHARE z812 is ,e un compact ,inca nu l-am stresat de tot ce poate . Am lucrat si cu DSLR da daca nu ai obiective bune nu merita 1 ban . Merci de apreciere pentru poze . sa nu uit de poze : Asta este kilarit deja ..... asa se fxx 2 insecte ! Editat Iunie 13, 2012 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 cheile tureniului azi. lume buna, vreme superba mititeii brici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 cheile tureniului azi. lume buna, vreme superba mititeii brici... sooooper bine o fost!! micii si berea radler o fo behehetonnnn!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 na si de la noi citeva sa fie de bine tuturor care au plimbat azi motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 18, 2012 Autor Share Postat Iunie 18, 2012 cheile tureniului azi. lume buna, vreme superba mititeii brici... Frumos! Is faine Cheile Turenilor este mai salbatica natura decat in Cheile Turzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate