melciu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 A tradat "trei intr-unu' " sigla bavareza?Sa-i rupem capu'...sau capetele ,sa-l dam afara de-aici si cind il vedem in trafic sa nu-l mai salutam!Rusineee! Eh...vad ca spre final ar cam vrea iarasi un F de namoleala,ce ziceti...il iertam pentru abominabila lui fapta? lasa nea Ivane omul sa invete... pana cand nu te-ai dat cu capul de plictiseala cu un ceas d'asta japonez nu poti sa apreciezi 'complicatiunile' alb-albastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 va multumesc din nou pt gandurile bune ! oricum o dau sau pe ce parte o sucesc, tot tre' sa va dau de baut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Hai ma,ca vad ca omu' deja regreta fapta...deci pe juma' il iertam! Cind zice ca face cinste? La mine nu se vede titraju'...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Si-a luat 3in1 mobra pe care poate sa puna ambele picioare pe jos. Ambele varfuri macar Bre, nu zic, si pe mine ma batea un gand la VFR inainte sa-mi iau bavareza. M-am urcat pe una la SMAEB. Instantaneu m-a apucat o durere de spate si am inteles instant de ce BMW rulz Si la cum te stiu, mai bine nu i-ai pune carenele. Sunt sigur ca in curand va trebui sa lucrezi chestii marunte pe la ea, gen pistoane, pinioane de la cutia de viteze etc. Mobra lui Petrica, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Si-a luat 3in1 mobra pe care poate sa puna ambele picioare pe jos. Ambele varfuri macar Bre, nu zic, si pe mine ma batea un gand la VFR inainte sa-mi iau bavareza. M-am urcat pe una la SMAEB. Instantaneu m-a apucat o durere de spate si am inteles instant de ce BMW rulz Si la cum te stiu, mai bine nu i-ai pune carenele. Sunt sigur ca in curand va trebui sa lucrezi chestii marunte pe la ea, gen pistoane, pinioane de la cutia de viteze etc. Mobra lui Petrica, nu? iote alt rautacios. ba cum sunteti... n-am vazut asa ceva. acu-l chem pe cerberul Mihail Poescu Valentin Martinel Costel Juan Carlos sa va dea la gioale pentru off-topic. Primu e 3in 1 pentru ca strica topicul de BMW F650 cu chinezaria aia... cred ca au facut baietii misto ca a trecut la plastice, d-asta i-a dat jos carenele. Baaaaiii care m-ati dat in gat.... 3 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 3 Members: melciu, Popescu_ MihailRaul, uzunu Paraciosi mici. Editat Iunie 28, 2009 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Club Bmw, va rog... P.S. - Sa inteleg ca Petrica va fi noul vostru tovaras de topic? Editat Iunie 28, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Club Bmw, va rog... Nuuu ca acolo-i Angi si ala-i rau. Acum sa fim on-topic. Azi am tras o spalatura serioasa bavarezei si am spalat lantul cu motorina. Toate bune si frumoase dar am descoperit ca si mehlemul ala de pe jante iese bine cu Diesel Juice. Interbarea e... maine o sa mai am caucioace? Ca s-a dus si pe ele zmecma aia.... am dat din plin cu apa, am dat si cu sampon peste si acum o iau la drum prin ploaie.... dar tot a stat motorina aia oe cauciuc vreo 2 ore. Astept pareri de la oricine in afara de Uzunu ca el nu are lant si nu stie ce-i aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 Vand arcuri progresive Wirth pentru furca BMW F 650 GS Dakar - 80 euro - info Touratech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 La multi ani glucian ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 La multi ani glucian ! ! ! la multi ani glucian ! .......................................... fratilor, de unde gasesc un cric central pt F ? al meu se rupsese, l-am dat jos sa-l sudez si s-a "ciordit" singur bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Multumesc frumos pt urari! Asfalt uscat si numai bine la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 La multi ani tradatorului de BMW ! ! ! dai o bere deseara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) La multi ani! Ce cadou i-am facut fara sa stiu O tura Bucuresti - Sinaia - Targoviste - Bucuresti din care am venit fleasca amandoi dar totusi diferenta e ca lui i-au clantanit un pic dintii de la impermeabilitatea geacii de vara... Ne-a prins ploaia la 60km de Bucuresti pe drumul vechi unde erau numai cratere super adanci. Oricum, tradator, netradator vfr-ul ala e demential Editat Iulie 1, 2009 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 3in1, poate faci macar un pustiu de bine sa intri aici si sa vezi ce-ti ureaza uamenii astia!! Adica LMA-uri si nebunii de genu'.. de ce, nush, ca nu meriti.. Ce tzi-e si cu tineretu' din ziua de azi!! Cum da de bine, cum uita de unde a plecat!! Speaking of which.. cum se tine cazatura? La multi ani, bah uratule!! Sa nu ai nici 5% din problemele pe care le-ai avut cu bembeu', auz!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa WOW ! astea sunt poze ! mai puneti si pe dincolo ca parca se incarca mai repede ce fatza de terminator are in penultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 La multi ani si tie memyselfandI! Sa stapanesti sanatos VFR-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 la multi ani mai baieti! andrei, exceptand ca n-ai o anume sigla si ca nu o mai poti arde baieteste pe coclauri, mobra e intr-un fel;) sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) multumesc tuturor de urari, mari oamneni p'aici ! despre tura si despre bogdan, "numai de bine" vorba ceea, nu suporta hartia ce am sa-i transmit domnului bogdan! pt plimbare vfr-ica merge de-o gasesc toti dracii, doar ca macar odata la o suta de km a trebuit sa fac schimb cu Bogdan!, eu imi doream odihna, el adrenalina din denumirea ei de "Sport touring", tot ce nu inteleg e treaba cu touringu, in rest e clar mobra pe care mi-am dorit-o dar de care mi-a fost frica intotdeauna. multumesc mult incaodata tuturor pt urari ! ps: JJ, shut the fuck up Editat Iulie 2, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 pe de alta parte, ma gandesc ca in viitorul nu f indepartat sa iau un f650 de noroiala Daca vrei ceva pentru noroiala, mai mult de 450 cm nu ai nevoie. F-ul e prea mare si greu. La bani putini, dr-ul de 350 e perfect. Daca stai mai bine cu banii, drz-ul de 400 face treaba la fix. Ti-am dat exemplele astea deoarece cu ambele poti ajunge pe roti pana la coclau si nu ai nevoie de platforma. Bafta cu noua mobra si ai grija cu viteza. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Daca vrei ceva pentru noroiala, mai mult de 450 cm nu ai nevoie. F-ul e prea mare si greu.La bani putini, dr-ul de 350 e perfect. Daca stai mai bine cu banii, drz-ul de 400 face treaba la fix. Ti-am dat exemplele astea deoarece cu ambele poti ajunge pe roti pana la coclau si nu ai nevoie de platforma. Bafta cu noua mobra si ai grija cu viteza. Numai bine multam tipule, dr-ul e pe lista, nu neeaparat pt noroiala cit pentru mers iarna. am eu o senzatie ca la -10grade, vfr-ul refuza sa stea drept, iar de-a latu' nu cred ca stie bafta tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Ia te uită a cui zi e azi!! La multi ani, Andrei! ps: să știi că balauru e la loc sigur, nu-l plouă zilele astea. Da mai e puțin și iese el la muncă și dacă ți-e dor de el ieșim la o tură Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Ia te uită a cui zi e azi!! La multi ani, Andrei! ps: să știi că balauru e la loc sigur, nu-l plouă zilele astea. Da mai e puțin și iese el la muncă și dacă ți-e dor de el ieșim la o tură multmesc, ma bucur sa aud ca balauru e uscat ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Naked, naked - I taste it and then I waste it Naked - I just wanna take it Naked - I just wanna shake it Naked - I just wanna make it Naked - I just wanna break it Naked - I am gonna make it Naked - I don't wanna fake it Naked - I just can't await it Naked, naked, naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) multumesc tuturor de urari, mari oamneni p'aici !vfr-ica merge de-o gasesc toti dracii, doar ca macar odata la o suta de km a trebuit sa fac schimb cu Bogdan!, eu imi doream odihna, el adrenalina din denumirea ei de "Sport touring", tot ce nu inteleg e treaba cu touringu..... ps: JJ, shut the fuck up Eo nu inteleg ce mai cauti pe aici, nu ai si tu clubul tau de vrf? Editat Iulie 4, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) Eo nu inteleg ce mai cauti pe aici, nu ai si tu clubul tau de vrf? bre' la cate piese de F mi-au ramas in subsol, pot oricind sa fiu considerat incontinuatre posesor de bmw ! uritule ! Editat Iulie 5, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate