P T R Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) mie imi place la nebunie cum arata pare un r6 rau Editat Mai 26, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ii fain fain...imi place unde-i ascunsa toba da tot zx6r rullz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 intotdeauna r1 a fost cea mai frumoasa si asa e si asta, pacat insa ca nu mai are tobele sub coditza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Parerea mea e ca se stica, foarte putini au fost impresionati de noul CBR 1000, modelul 2008.Vad ca R1 2009, daca asta e, e mult mai scurta, sau mie asa mi se pare, toba ca la CBR... Nu ma impresioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mi se pare fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mi se pare fake Eu am gasit pe un site alta varianta Sau sa fie asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Nu va ambalati. E doar un CGI speculativ. Editat Mai 26, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Ala alb parca e din alt film Cu tobele sub sa Editat Mai 26, 2008 de UnknownRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 (editat) arata fain ala alb dar zici ca e monopost :| si mie imi plac motoarele mai solide... hmm fatza arata ok... dar spatele e prea mic pt un motor de 1000 ps :roata spate si tobele nu sunt de mv augusta? Editat Mai 26, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 si eu sunt de oparere ca se testeaza piata.... si nu numai, cu astfel de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 da frumusel, daca asta e varianta finala arata ca un R6 scapat din lant dupa ce s-a zbatut ceva timp. Bascula spate pare putin lungita sau mai exact prinderea basculei pare mai lunga sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NitrosOxide Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) sincer paraca e un R6 stilizat dar nu arata rau cat despre teava daca va iesi asa nu prea ar fi frumos pt ca nu mai tine de YAMAHA deja seamana a CBR 2008 si GSXR K7-K8 600-750 cu teava scoasa intr-o parte sau daca tot e asa macar sa le scoata pe ambele parti la fel tevile si atunci nu va mai semana cu nimic ! si va fi unicata ! Editat Mai 27, 2008 de NitrosOxide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Eu am gasit pe un site alta varianta Nu. Bascula monobrat si frane Brembo pe R1 niciodata. E un photoshop bazat pe o MV Agusta, uite-te la tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 All in all arata best insa nu inteleg de unde moda asta recenta cu tampenia aia de montant a numarului si semnalizatoarelor. Nu mi-a placut la Fireblade si cu atat mai mult nu-mi place nici aici. Inteleg, e mult mai usor de demontat numarul si semnalizatoarele pentru pista dar nu au gasit si ei o solutie mai "good looking"? In rest designul e foarte reusit. Sper ca peste ani si ani sa nu vedem motociclete sport a caror sa sa se termine la 2 cm de rezervor si de acolo pana la finalul rotii sa fie montata o "remorca" pe care sa se sprijine numarul si semnalizatoarele...sincer sper ca moda acestor montanti sa nu tina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xr6 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) sincer mie imi place...arata bn...kiar daca e copie dp mvagusta....dar arata bn! Editat Mai 27, 2008 de xr6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 asta arata mai bine mullllt mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 De-a dreptul fascinanta insa oare cum va fi modelul 2009? 3 variante pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 mai bn sa asteptam ceva oficial. Din pozele care le-ati postat parca arata mai urat decat modelul de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 asta arata mai bine mullllt mai bine Seamana cu un ET la fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Da ultimele poze sant cela oficiale si realiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomcatmouse Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 oricum ...arata intr-un mare fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Tot clape si percutii se fac in primul rand la Yamaha. Lista neagra spune totul, R1....decedat...decedat...etc, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 nu stiu ce le place unora sa vb aiurea....dar e criminal modelul....si r1 e cam rege la clasa miarelor(cum probabil e si r6 la clasa lui)(mie-mi place yamaha, nu pot sa spun fan(fanatismul e o boala mintala,copilarie)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 nu stiu ce le place unora sa vb aiurea....dar e criminal modelul....si r1 e cam rege la clasa miarelor(cum probabil e si r6 la clasa lui)(mie-mi place yamaha, nu pot sa spun fan(fanatismul e o boala mintala,copilarie)) Conform caror teste sau articole sunt regine la 1000 sau 600, anul asta Fireblade-ul de 1000 a iesit pe primul loc si R1 abia pe 4. Univers Moto, uita-te si tu...Pe forum chiar proprietarii spun ca e incontrolabila si cam lasa de dorit la manevrabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Conform caror teste sau articole sunt regine la 1000 sau 600, anul asta Fireblade-ul de 1000 a iesit pe primul loc si R1 abia pe 4. Univers Moto, uita-te si tu...Pe forum chiar proprietarii spun ca e incontrolabila si cam lasa de dorit la manevrabilitate. Daca tu zici ca noul Fireblade e mai frumos decat R1.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate