Sari la conținut

Accident Snagov 27 05 2008


smok3
 Share

Postări Recomandate

Am citit doar primele 12 pagini... pana au dat-o in discutii penibile, in purul stil romanesc.

 

Totusi, in caz ca a avut sau nu 150km/h (povestea cu acul la 150) oricum am inteles ca era un mare vitezoman... ca avea doar 18 ani si mergea pe un motor puternic de 1000cmc!!!!!!!!!! ... s-a pus in primele pagini un link YouTube care spune tot: viteza foarte mare in aglomeratie/localitate pe DN1, pe drum cu mazga si in blugi...

 

Asadar, imi pare foarte rau ca a murit un tanar... sunt constient ca femeia aia a intors aiurea... de fuga de la locul accidentului nu mai vorbesc dar deja accidentul a fost comis...

 

Dar de ce trebuia sa mearga asa tare in localitate???? Ce cauta pe un motor asa puternic la 18ani???? Tot la stilul romanesc ajungem: teribilism, impresii, inconstienta... si politia care nu face controale la permis/tipul de motor si care nu face nimic pt a ingreuna (cu intentii pozitive) obtinerea permisului.

 

Sunteti atatia care ati iesit din tara: toti vrem drumuri ca afara, sa fim respectati, autostrazi, asfalt bun... dar voi ati vazut afara motociclisti mergand in halul asta, atat de inconstienti? Stiti cat de serioasa e scoala in alte tari, ce amenzi sunt, cat de vigilenti sunt politistii, ce restrictii de putere sunt pt incepatori si culmea ca se respecta? Ati vazut ca nu se strecoara ca dementii in oras sau pe drumuri aglomerate cum se intampla mereu la noi?

Stiti ca afara exista pe unele drmuri restrictii de viteza doar pt motociclete??? daca apareau la noi, se vaicareau toti pe froum...

 

In Romania stiti sa va dati mari ca ati mers cu viteze astronomice, ca nu ati oprit la polistist, ca ati dat cu casca in gura unui sofer sau ca va ascundeti numarul... si apoi dati cu RIP-uri pe forum si dati vina pe conservari...

 

Ganditi-va la viata voastra, la parintii vostri si ca fara civilizatie si respectarea legii nu aveti dreptul sa emiteti doar pretentii!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 685
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

....

 

Z X: si aia era o chioara

Z X: si ala un mare labar

Z X: a vazut-o dar l'a durut in poponeata

Z X: ca el era "cel mai tare biker"

Z X: eu sincer ma mir ca nu mor mult mai multi

 

....

MESNER, esti EMO cumva ?

 

Pe tine te doare in (.......) si de soferita si de motociclist, cred ca te doare in (.........) si de viata ta.....

Cred ca locul tau nu este pe acest forum.

Comentariile tale sunt degeaba si in necunostinta de cauza. Esti insensibil. Nu te supara, aici se plange un om care nici macar nu a fost inmormantat.

Daca politia a spus ca circula regulamentar, cu toate ca era motociclist ,,cel mai tare biker", atunci e destul de clar.

Daca nu cunosti aceste persoane implicate si nu iti pasa de ele, nu da cu noroi, nu pata amintirile care ..... doar ele au ramas.

 

Multumesc pentru intelegere !

 

RIP ALIN!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, RIP!!!!!! In al doilea rand, pt cei care generalizeaza, ciocul mic....nu sunt de vina cei cu "Pejou 407"...Sunt posesorul unuia, dar am si un motor de 1300 cmc si sincer imi pare rau k se ajunge la capat pt unii.... Sincere condoleanta familiei si prietenilor lui...se pare k era iubit!!!! Voi incerca sa ajung la inmormantare!!!

 

 

 

Mihaitza, stai calm, niumeni nu a zis de "V-ul" tau nimic.... daca mergi calm, o sa iesi la pensie calare pe el.....(asa iti doresc)

 

nu conteaza capacitatea cilindrica si nici puterea bruta a motorului; mai important este cum pui puterea mobrei la sosea... ( cutie de viteze) si ciclistica...

 

Masina, "Pejou 407" nu e saracu' de vina cu nimic.

Sa ne vedem sanatosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P......alin..dumnezeu sa te odihneasca in pace........pakt....inka unul....tanar....extrem de tanar..........app....tipa de la volan....este sotia adjunctuul de la rutiera pe BUCURESTI...nu ilfov........cum a spus c :) nva..nu are legatura cu Baicu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

s-a postat destul si incercad sa citesc m-a uimit ceva : foarte multi dintre voi nu sunt deranjati de faptul ca a fost viteza prea mare si neadaptata situatiei.

 

principiul meu, dupa care am ghidez este : degeaba mor cu dreptatea in brate, eu nu vreau sa fiu maritir in trafic, vreau sa ma bucur de viata si nu in ultimul rand prefer sa ma intind in pat langa o femeie frumoasa decat singur pe asfalt.

 

ma uimeste cantitatea de q si k din posturile prietenilor lui alin , ma uimeste atitudinea cercopiteca (de la cercopitec) de analizare a situatiei si ma intreb :

la cati dintre cei care nu constientizeaza viteza si roului ei, si care posteaza in topicul asta, se va da cu "rip" (eu unu nu voi da) sau vom afla ca au avut accidente grave ?

 

au fost cativa care au spus in topciul primului accident ca nu a invatat nimic etc si ca o sa o pateasca mai rau. asta e viata. se numeste selectia naturala. o sa mai moara multi si la fel de indiferent voi fi daca motoristul putea sa evite printr-o conduita preventiva.

 

numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domne, nu mai tot vorbi la pasiv. cica nu se aplica. nu trebuie nimeni sa-ti aplice legea, trebuie sa ti-o aplici tu. singura nu se aplica, nu! atata timp cat scrie acolo clar ce si cum, romanu tot taran ramane spunand ca nu se aplica. eu ma duc cu tramvaiu fara bilet, ca oricum nu vine controloru. impuscati-va mai, generatie de comunisti imputiti ce sunteti. ma vai si sustineti punctul de vedere eronat pana in panzele albe. vai si-amar...

 

 

 

1.ce intelegi tu prin "generatie de comunisti"?

2."eu ma duc cu tramvaiu fara bilet, ca oricum nu vine controloru" mda... poate nu ai tu vina aici, pt ca asa ai fost crescut de parinti, deci vina le apartine (ca te-au facut)

3. "romanu tot taran ramane" sper ca vorbesti in numele tau....

4. te rog sa mergi incet cu Suzuki GSX650F ....

5. bafta si ai mare grija de tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi m-am hotarat sa ma duc pe 2 roti la inmormantare.....

am tras la imprimanta o poza cu Alin....sa o pun pe motor....

Daca vreti...luati poza si puneti-o si voi sa ii ducem un ultim omagiu...

 

R.I.P.....ALIN

Editat de pateutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uite ce am gasit pe un topic despre forumisti morti. asta e postul scris de el acolo. e foarte ciudat. poate daca ar fi stiut sa interpreteze de ce i s a oprit motorul... cititi si voi.

 

"Ma gandesc la un prieten, care s-a dus acum 2 ani, in noaptea de inviere, am mers impreuna la biserica, am luat lumina, si am plecat fiecare spre casa lui, el spre deosebire de noi s-a dus la casa Domnului, la separat sotia si copilul lui care era inca in pantecele mamei. Il admiram nespus de mult, si ma bucuram ca am altfel de prieteni, avea o viata perfecta. acum sper ca acolo unde e ii e mult mai bine. Un lucru bizar mi s-a intamplat insa, la un an diferenta, la locul accidentului, am oprit sa ii duc lumina, motorul sa oprit singur, am zis ca de la frig...pe urma....cand am dat sa plec..nu mai pornea..am inceput sa injur...am luato pe lg el spre casa...la 10 m de la locul accidentului am apasat start..a pornit motorul. Am inghetat mi-am facut cruce si am plecat. Ma gandesc cu groaza la ziua de ieri cand am alergat ca un nebun daca avea rost...daca viitoare o sa merg incet... "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi m-am hotarat sa ma duc pe 2 roti la inmormantare.....

am tras la imprimanta o poza cu Alin....sa o pun pe motor....

Daca vreti...luati poza si puneti-o si voi sa ii ducem un ultim omagiu...

 

R.I.P.....ALIN

 

 

am gasit o poza mai buna e mai mare..... :)

 

trageti si voi mai multe exemplare sa impartim la toti bikeri de la inmormantare

Editat de pateutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baiatul asta s-a facut praf pe mana lui.... daca avea viteza decenta si era constient ca nu are suficienta experienta pt a evita o situatie neplacuta, azi era in viata.

Editat de AndreiC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu avem deunde sa stim daca s-a uitat in oglinzi...

poate ca s-a uitat dar alin era in unghiul mort....(daca stiti ce e ala...)

daca motociclistul avea experienta, ar fi avut grija ca pe tot parcursul depasirii sa stea in oglinda masinii depaste. mai mult decat atat, un motociclist cu experienta nu face depasirea pana nu are "eye contact" in oglinda cu soferul masinii depasite. asta e un caz clasic de "tinerete fara batranete" a motociclistului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca m-am oferit voluntar sa fac un print cu alin, A4, pe care sa-l purtam in "geam"...

Mah oameni buni, veniti la adresa: str Burebista nr2, Bl D14, la parter.... (09:00 - 16 :00)

ca punct de reper, rondul de la alba iulia, la dreapta ( venind de la unirea) ... inca 200m pe dreapta .. firma roel- ricoh....

la parterul blocului.... nu ai cum sa o ratezi. daca o ratezi , 0727300622 Lucian

daca nu sunt eu la firma , secretara o sa va dea afisele...

bine ar fi sa fiti cu moto si cu echipament pe voi.... spuneti ca vreti " invitatie la inmormantare" D-ne fereste ce aiurea suna..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baiatul asta s-a facut praf pe mana lui.... daca avea viteza decenta si era constient ca nu are suficienta experienta (sa nu zic si minte) pt a evita o situatie neplacuta, azi era in viata.

 

Cum te-ai gandit tu asa ca un om mare.

Nu ti se pare ca tragi niste concluzii pripite? Ai fost la locul accidentului? Cunosti tu imprejurarile producerii accidentului? Ai avut tu un aparat de masurat viteza si atrecut Alin pe langa tine inainte de accident? Ai vazut tu carene sparte ( erau doar sarite din suruburi) ?

Vorbesti doar din auzite, toti suntem destepti, pacat ca nu vedem greselile noastre si avem grija sa judecam pe cei din jur.

Ca de obicei, e mai usor, mortul e de vina....

Nu motocicletele ucid oameni, nu a fost un gest sinucigas.

Oamenii ucid oameni, prin imprudente.

Sa te fereasca D-zeu sa iti taie cineva calea cu un automobil, dar sincer din cate imi imaginez nu pari motociclist, mai bine, la cat esti de pripit (superficial) in gandire te-ai face praf in maxim 5000 km rulati. Iti trebuie atitudine MAN.

Sunt convins ca in mintea ta crezi adanc ca daca erai tu la ghidoane nu pateai in veci asa ceva, asa credem toti, pana la un moment dat cand se duce ca valul optimismul....

Esti doar amator. Motociclistii sunt uniti si se respecta, amatorii critica din coltul lasitatii ..

Pacat ca aces post s-a transformat intr-o critica ...

Scuze MAN, nu te supara, suntem indurerati de plecarea lui Alin, cei care l-au cunoscut sufera cand cei ca tine care se plictisesc si nu cunosc evenimentele, intra pe forum si sar cu comentarii de Inspectori la Criminalistica.

Nu mai judeca la suprafata, viata e inselatoare....

Ai grija de tine, protejeaza-te, pentru cei din jur nu esti decat praf in vant....

L-am cunoscut pe Alin, am fost la locul accidentului, am moto, am auto, am vazut accidente la viteze mari, uita-te si tu si compara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca aveti dreptul sa judecati situatia in sine daca nu aveti detalii serioase bazate pe adevar ,asa cu presupusu putem imparti apele in 2 ,mai inati asigurativa ca stiti ce vb si cand sutenti siguri faceti lucrul acesta.....r i p alin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum te-ai gandit tu asa ca un om mare.

Nu ti se pare ca tragi niste concluzii pripite? Ai fost la locul accidentului? Cunosti tu imprejurarile producerii accidentului? Ai avut tu un aparat de masurat viteza si atrecut Alin pe langa tine inainte de accident? Ai vazut tu carene sparte ( erau doar sarite din suruburi) ?

Vorbesti doar din auzite, toti suntem destepti, pacat ca nu vedem greselile noastre si avem grija sa judecam pe cei din jur.

Ca de obicei, e mai usor, mortul e de vina....

Nu motocicletele ucid oameni, nu a fost un gest sinucigas.

Oamenii ucid oameni, prin imprudente.

Sa te fereasca D-zeu sa iti taie cineva calea cu un automobil, dar sincer din cate imi imaginez nu pari motociclist, mai bine, la cat esti de pripit (superficial) in gandire te-ai face praf in maxim 5000 km rulati. Iti trebuie atitudine MAN.

Sunt convins ca in mintea ta crezi adanc ca daca erai tu la ghidoane nu pateai in veci asa ceva, asa credem toti, pana la un moment dat cand se duce ca valul optimismul....

Esti doar amator. Motociclistii sunt uniti si se respecta, amatorii critica din coltul lasitatii ..

Pacat ca aces post s-a transformat intr-o critica ...

Scuze MAN, nu te supara, suntem indurerati de plecarea lui Alin, cei care l-au cunoscut sufera cand cei ca tine care se plictisesc si nu cunosc evenimentele, intra pe forum si sar cu comentarii de Inspectori la Criminalistica.

Nu mai judeca la suprafata, viata e inselatoare....

Ai grija de tine, protejeaza-te, pentru cei din jur nu esti decat praf in vant....

L-am cunoscut pe Alin, am fost la locul accidentului, am moto, am auto, am vazut accidente la viteze mari, uita-te si tu si compara.

- slava Domnului - in primul rand, am mai multi km pe 2 roti decat iti inchipui.

- n-am zis ca avea viteza mare si doar mare pt experienta lui.

- pe acolo merg la niste prieteni destul de des si sunt extrem de prudent, o consider o zona extrem de periculoasa (ca mai toate satele strabatute de sosele din ro).

- pana cand nu sunt convins ca cel din masina m-a vazut, nu trec de el (macar de s-ar invata ceva din ceea s-a intamplat!) - zise si zahei bine. nefericita aia ar fi intors in drum ca proasta daca l-ar fi vazut? sa-l aiba pe constiinta toata viata? ar mai fi pus ea piciorul in masina daca ar fi stiut ca poate provoca asemenea dezastru? ok, era datoria ei sa se asigure dar tu ca motociclist stiindu-te cel mai expus, nu ai grija sa te vada neatentii? la fel biete baiat ar mai fi mers pe motoreta cum a mers daca ar fi stiut ca poate sa o pateasca? a stiut macar cat risca?... eu cred ca nu......

- acest post nu s-a transformat intr-o critica ci fiecare isi expune propriile pareri (avem datoria si putinta sa o facem, nu trebuie nicidecum sa fim la unison (mai ales) daca nu suntem de acord cu ceva). poate fi interpretat critic in sensul bun al cuvantului si anume in sensul de a invata ceva din greselile altora. nu scriu ca ma plictisesc, ci mi-am exprimat opinia.

 

ai zis bine, a fost imprudenta, din partea amandurora.

vina numai D-zeu stie a cui a fost - e bine asa?...........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut pe Alin acum aprox un an cand inca nu avea decat A1. Mi-a povestit despre el un bun amic de-al meu . Intr-una dintre iesirile mele spre Snagov l-am cunoscut personal. Dupa ce am discutat cateva minute, i-am spus ca e o chestiune de timp pana se va termina totul pt el . Era un copil . Credea ca lui nu i se poate intampla . Sincer , copilul pilota foarte bine motocicleta . Tare , poate prea tare , dar bine. O manevra bine , dar conducea deplorabil. Prost , extrem de prost . Nu il judec deloc , ii ziceam in fiecare seara sa mearga incet . Mereu imi cerea sfaturi si mereu confirma ca l-au ajutat . Era un copil foarte bun . A avut pasiunea nebuna dupa viteza si ma asteptam mereu sa primesc un telefon dinspre Snagov .. Speram sa nu fie grav , atat. Dar ma asteptam sa se intample ceva . Prietenii comuni pot confirma de cate ori ii ziceam sa termine cu alergatul pe strazi , ca viata e frumoasa si trebuie traita , sa acumuleze experienta , etc . De motor nu i-am zis niciodata ca e mare , pt ca nu era cazul . Nu era vreo racheta , era un motor destul de decent chiar daca era de 1000. Il controla bine , dar experienta traficului era minora. Nu judecati gresit faptul ca se dadea tare , e o ipocrizie maxima . Copii astia au prin alte vremuri . Unii dintre noi au inceput pe motoare mult mai puturoase , pt ca nu erau rachete ca acum . Nu stiu daca eu de ex , daca aveam motor la 18 ani apucam sa scriu pe forumul asta . Sincer . Mie mi se parea incredibil de sinucigasa manevra de trecere printre 2 masini la 250 km/h , mai ales cu pasager . Totusi , copil fiind , nu gandea asa . Aia era viata lui . Aia ii placea .

Cu toate astea , omul asta nu trebuie condamnat in nici un fel si va explic si dc . In ultimele lui clipe de viata se afla aproape de casa , foarte aproape . Mintea lui nu cred ca mai era la motor , iar atentia nu mai era nici macar la limite minime . Dupa cum stiti cele mai multe accidente se intampla langa casa sau in zone bine cunoscute . Dupa acea curba ,cred ca a vazut o masina cum a vazut mii in viata lui . Experienta lui la momentul lui i-a dictat sa mearga inainte , poate chiar sa accelereze. O manevra total eronata din punctul celor experimentati , a celor cu familii acasa , a celor prudenti . Cu totii stim ca nu ai voie sa depasesti un autovehicul decat cu maxim 20km\h fata de masina ce urmeaza a fi depasita , pt a putea frana in orice moment daca se intampla ceva neprevazut. Cu toate acestea Alin a gresit bazandu-se doar pe el ca de fiecare data . Nu concepea nici in ruptul capului ca masina aia ii va intoarce in fata . Cand masina a virat usor stanga , a incercat sa evite prin stanga . Ca nu a avut viteza mare nu se pune problema . Cei care au fost la locul accidentului au inteles asta . Masina era lovita intr-un unghi destul de mic , nicidecum la 90grade . Femeia nu avea cum sa nu il vada daca se asigura . nu avea cum . Daca avea viteza mare masina aia nu mai vira stanga . Masina aia blestemata si-a continuat traseul ca si cum o musca s-a lovit de ea . Nu i-a schimbat deloc traiectoria. La viteza mare masa motoretei era alta si ar fi modificat directia autoturismului. Au fost cazuri in care o motocicleta a rasturnat un Mercedes . Sa nu uitam . Aici nu s-a miscat . De un lucru sunt convins . Cunoscand modul in care Alin mergea cu motorul , sunt convins ca in momentul in care a vazut ca masina vireaza , a accelerat pt a trece . Nu existau urme de franare ale motoretei .

Am fost acolo deci nu vb din poze ..

Pacat de el . A fost un copil bun , plin de ambitie , un copil care promitea .

 

 

Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca desi a avut pacatele lui, a fost un copil bun la suflet, de curand a incercat sa ajute cum a putut cei trei copii din moldova si era foarte incantat ca vom reusi sa le asiguram o casa a lor. Pacat, iar daca avea intr-adevar o situatie buna ,ar fi putut face si alte fapte bune in viitor, asa cum ar fi dorit el. Dumnezeu l-a vrut acolo sus alaturi de el, dar prea devreme totusi. De ce Doamne ? Vom afla cu totii la momentul potrivit. Dar totusi sa tragem ceva invataminte si din aceasta foarte tragica intamplare. Chiar nu ne invatam minte? Uitati cata durere ramane in urma fiecaruia dintre noi. Duceti-va la inmormantare sa vedeti si apoi bagati mana in gaz si lasati-va viata in mana hazardului. Si inca ceva, dupa fiecare raman ca amintire doar faptele, asa ca bine ar fi sa fie cat mai pozitive.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...