rontz Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 cuvintele sunt de prisos. trist dar adevarat. Personal simt ca incep sa tremur cand aud asemenea grozavii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 cand i-au bagat tub respirator ii iesea sangele pe-acolo: a avut plamanii facuti varza. din spusele politiei a avut undeva intre 140 si 160kmph. Din spusele celor de la ambulanta 200 (cred ca ultima cifra e exagerata). sa-i fie tarana usoara, si aviz celorlalti care tot la fel, si-o fac cu mana lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Dumnezeu sa-l ierte. Sincere condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 R.i.p si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xavi_svn Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Trist....foarte trist Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Imi poate spune cineva de unde era baiatul? Am un amic care cunoaste un baiat Dan cu R1 din Craiova si se teme sa nu fie el Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghost.Dog Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 May he rest in peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Ajung si ce vad??? Iar un om bun s-a dus dintre noi...de abia cand sezonu promitea multe Condoleante tuturor cunoscutilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Doamneee de ce tocmai cei tineri mor asa de rapid !! blestemat motor!!! blestemata curba!! ODIHNEASCA-SE IN PACE!! DUMNEZEU SA-L IERTE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 deja am prins o frica foarte foarte mare ... ma gandesc sa renunt la motocicleta am 17 ani nu vreau sa patesc ceva ! in rest drum uscat VIATA LUNGA !!! VITEAZA UCIDE OAMENI BUNI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortcuttohelllll Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 condoleante.Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomasinio Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 fratilor eu inca nu am motor dar mie tot mai frica sa-mi iau nush de ce gandesc asa pun raul inainte cat despre dan nu stiu ce sa spun odihneasca-se in pace si dupa cum a spus si t3d un prieten de-al meu frate odihnestete in pace oriunde te-ai afla condoleante familiei a fost un om bun...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Astazi se implinesc 40 de zile de cand DAN nu mai este printre noi.Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 condoleante apropiatilor si familiei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Condoleante tuturor cunoscutilor si celor apropiati lui!! Bai fratilor lasa-ti joaca si mergeti incet... ca asa se umple sectiunea Accidente... ma trec toti fiorii, mi se face pielea de gaina cand vad cum se duc dintre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 cat de repede a trecut timpul.. ieri mancam inpreuna in bucuresti in bucatarie.. acum .. NU MAI EJTI ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 R.I.P. Sincere condoleante. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate