gilerescu_boy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 de mult ma macina intrebarea asta care e regina dintre aceste doua vacute as vrea de la cei care detin asa ceva defecte si plusuri pe care le prezinta si alte detalii . Cu stima edy am vrut sa zic zx6-r ma scuzati deci sa vedeti cum sta treaba am de ales dintre astea ca mi-ar trebui pt facultate sa ma duc cu ea adica drum lung trageti voi concluziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cbr600 nu e vacuta. dar tu esti bou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 deci sa vedeti cum sta treaba am de ales dintre astea ca mi-ar trebui pt facultate sa ma duc cu ea adica drum lung trageti voi concluziile Cat de departe sunt facultatile astea, de obicei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 cbr600 nu e vacuta. dar tu esti bou. Foarte tare @gilerescu: R1 e mai fasneata sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Nu trebuie sa fie prea fasneata, ca baga a doua si trece de facultate. Da' chiar, oare cat de departe o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Da' chiar, oare cat de departe o fi? trebuie doar sa treaca strada , dar pt ca mi-ai facut motocicleta " vacuta " nu meriti. ia-ti o wakasaki. Editat Iunie 3, 2008 de adi.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Mai ciudat este faptul ca baiatu' asta merge la facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Pai merge pana la facultate. Nu intra si in ea. Se da prin curte nitel si se intoarce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Mai ciudat este faptul ca baiatu' asta merge la facultate Pai? Ce-au studentele? Is prea batrane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Ooo, sunt numa bune. Problema e ca sunt mai destepte ca alea "micile" de la licieu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 ce-mi place de pustiulica asta...tot timpul astept sa vad ce mai scoate din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 la naiba!speriati baiatul!chiar asa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 la naiba, r u gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Bah, tu nu faci diferenta intre vaca si caprioara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Caprioara? Viespe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Viespe! Schimba-i toba, sa nu mai bazaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 are gpr, migule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Schimba-i toba, sa nu mai bazaie Ma refeream mai mult video. Audio nu ma plang l.e: ce dracu-i aia gpr? Editat Iunie 3, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 citeste si tu pe toba. GE-PE-RE. the firm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Pe-a mea toba scrie ceva de genu "Yamamoto Race Exhaust" sau ceva japonezot. Nu, nu Yoshimura. Nici GPR Seamana cu GPR in poze, dar nu e. Editat Iunie 3, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Pe-a mea toba scrie ceva de genu "Yamamoto Race Exhaust" sau ceva japonezot. Nu, nu Yoshimura. Nici GPR Seamana cu GPR in poze, dar nu e. nu prea au dealeri in Europa si in general le vezi doar pe motoarele tunate aduse din Japonia spec-A Adi ar fi trebuit sa stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 da mai, asa e, crezusem ca e gpr.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 da mai, asa e, crezusem ca e gpr.. Da motocicleta asta merge invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Da, mergea cu 200/h, dar am avut timpul de expunere mic, de zici ca statea pe loc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Pe mine m-ati pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate