koffa Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Azi dimineata in baia mare un tanar de 26 de ani a murit intrun accident devenit deja clasic ,o dacie iese de pe o straduta si ii taie calea motociclistului iar in urma impactului casca sa spart si ia taiat gatul tanarului .In cateva clipe din cauza pierderii masive de sange a murit .Nu am aflat cum il chema ,probabil nu era din oras ,stiu doar ca era pe un suzuki model mai vechi .Pacat.........dumnezeu sal ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Si cand te gandesti ca nemernicul ala va fi gasit vinovat de omor din culpa si I se vor da 5 ani de puscarie cu suspendare te apuca un amestec de ura, frustrare si resemnare. Fie-i tzarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Am auzit si asta. Incredibil. Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Incep sa o iau razna la cate accidente citesc zilnic... D-zeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 R.I.P. Cum naiba de i-a taiat casca gatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 m-am cam intristat azi cand am vazut stirea + ca zicea la tv ca anul acesta au murit in jur de 30 de motociclisti in rom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 cu casca... nu stiu cam cum putea sa ii taie gatul... poate era de foarte proasta calitate; la noi se vand niste casti la preturi incredibil de mari, pe care daca le scapi pe iarba de la 1 m crapa.... pacat .... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ce casca avea?(marca, model, an de fabricatie, stare) In mod sigur e o problema de echipament prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Este strigator la cer!!!! Ce ne facem??? Putem face ceva?? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 E rau, rau de tot, Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 continuam sa stam cu mainile in san????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 mi-e si frica sa mai intru, maine probabil alta victima........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte. Of, inca un baiat. Nu mai suport. CE FACEM? TREBUIE SA LUAM ATITUDINE RAPID SI IN FORTA. VENITZI CU IDEIIIIIIIIII!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 30, 2005 Admin Share Postat Iunie 30, 2005 Continuati discutia aici despre accident, despre mars vorbiti aici: /index.php?showtopic=21958 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 tocmai am citit intrun ziar local ca pe tanar il chema Traian Eugen Pop .Soferul daciei a declarat ca nu la vazut venind .Martorii spun ca motociclistul a franat brusc cand a vazut ca i se taie calea si a fost aruncat de pe motor peste masina inainte de impact iar in cadere casca ia taiat gatul .Soferul criminal mai declara senin ca el a observat doar cand tanarul zbura peste masina .Intrun mod aproape cinic n finalul articolului se scrie "Nu este exclus ca soferul autoturismului sa fie cercetat Dacia sa fie cercetatpentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa " .Oare cu ce se deosebeste ce a facut soferul de o crima cu premeditare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Prea multe accidente shi prea multe victime. R.I.P. Shi prea multzi conservari idiotzi pe shosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Exagerezi. Idiot sau nu, e un simplu accident si o problema de echipament prost. Sint multi de astia care nu vad pe sosele. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Exagerezi. Idiot sau nu, e un simplu accident si o problema de echipament prost. Sint multi de astia care nu vad pe sosele. RIP. Yo nu cred ca-i un simplu accident shi nici o problema de echipament, shi nici nu cred ca exagerez. Yo cred ca este exact vb. despre intalnirea dintre un motociclist shi un idiot pe shosea care s-a lasat din pacate cu urmari nefaste. Condoleantze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 R.I.P. Asta e cu siguranta saptamana cea mai neagra. Parca am fi popice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 cand citesc aici ma intristeaza rau de tot sa ai statut de motociclist! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Yo nu cred ca-i un simplu accident shi nici o problema de echipament, shi nici nu cred ca exagerez. BA E O MARE PROBLEMA IN LEGATURA CU ECHIPAMENTUL TREBUIE SA STIM CE CASCA A AVUT. e EXEMPLU EU, DACA AFLU CA AM CASCA LA FEL SI EA A FOST DE VINA O RUP IN DOUA SI O ARUNC LA GHENA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 @arunescu: mi-e si frica sa mai intru, maine probabil alta victima........ Mie mi-e frica sa mai ies, maine cine stie cine e victima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate