zahei Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 am fost acum cativa (vreo 7-8 ani) pe la tine, pe vremea BBS-urilor sa ma ajuti cu niste soft (probabil cu Xenia sau Maximus). 197527[/snapback] offtopic: bine ai venit in club, eu aveam McBaud BBS ontopic: Dan se va recupera ca e tanar. o sa traga de el si o sa-si revina complet. cu suferinta de rigoare. ce nu te omoara te face mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Insanatosire fffff rapida! si eu as vrea sa ajut , dar am 17 ani si nu pot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Ma bucur sa aud ca starea lui se imbunatateste, sper sa-si revina cat mai rapid si sa se mai poata sui vreodata pe motor. Curaj, vointa si rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 7, 2005 Admin Share Postat Iulie 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Imi pare foarte bine sa aud ca se va face bine .. Dar sper ca prin suferinta suportata sa si dea seama ce rau facea unui biet animal daca chiar punea in aplicare posturile de la Alte Discutii .. Insanatosire grabnita si mult succes in viata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 ma bucur ca merge spre bine acum ca are atata sange de motociclist in el, in mod sigur se urca la loc pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 (editat) Noutati... Am mai primit 11 donatii de sambata, si acum avem 27. Alex, te-am rugat pe privat sa-mi raspunzi daca a ajuns si bonul cu donatiile de la Iasi, sa pot da in judecata serviciile prioripost romanesti, pentru sangele varsat insanatosire grabnica fratelui! Editat Iulie 7, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Alex am donat si eu azi dimineata, adica vineri 8.07.2005, am bonul respectiv cu dedicatie pt fratele tau pe mama o trimit la donat de luni. Am inteles de la Bianca ca nu poate primi vizite, si ca deocamdata nu mai are nevoie de sange; cand vrei sa-ti dau bonu te rog anunta-ma. Nr meu de mobil este 0722 219 195 Spune-i lui Dan ca sunt alaturi de el, as fi in stare sa-i dau si venele mele daca are nevoie de ele!!! Cred ca multi motociclisti ar face orice pt Dan!!! Sanatate maxima! Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Mai am un bon, al mamei, a donat si ea azi. Alex sa ne mai zici cum se simte Dan, si cand poate sa primeasca vizite. Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Slava Domnului ca e bine. Hai sa se puna pe picioare si sa facem un chef toti. offtopic, cred ca ar fi de interes pentru "multa lume" numele nemernicului din constanta, asa "de curiozitate" ? offtopic2: kaula bbs here, na-i un kit de merlin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Tot off-topic: Prodigy BBS. Imi aduc aminte cu placere de grafica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Eu am tinut alientech BBS (MAXIMUS). mUE la Proboard. PUNCT 100.61 FIDONET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator BadBoyy1988 Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Insanatosire grabnica.... Sper sa revina omu pe motor si sper ca a invatat ceva din accident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Uite, in sfarsit vesti mai bune la sectiunea asta a forumului. Stiu prin ce trece Dan, si eu anul trecut pe vremea asta era sa mor intr-un accident auto din cauza unui c r e t i n care se credea pilot (eram pe locul mortului). Mai am probleme, de care n-o sa scap, cu oasele si inima, dar, macar sunt in viata ! Sanatate si insanatosire grabnica Dane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Uite, in sfarsit vesti mai bune la sectiunea asta a forumului. Stiu prin ce trece Dan, si eu anul trecut pe vremea asta era sa mor intr-un accident auto din cauza unui c r e t i n care se credea pilot (eram pe locul mortului). Mai am probleme, de care n-o sa scap, cu oasele si inima, dar, macar sunt in viata ! Sanatate si insanatosire grabnica Dane ! 212913[/snapback] Ai avut mare noroc ca ai scapat,cum a ajuns masina in halul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Pai, eram in afara localitatii si "soferul" a intrat tare intr-o curba periculoasa la stanga in rampa, a prins o portiune cu putina apa, a derapat, a intrat pe contrasens, masina s-a intors pe partea dreapta si am intrat intr-un camion care cobora... Am avut timp doar sa ridic mana la nivelul ochilor, apoi "s-a intrerupt curentul". Am fost proiectati la vreo 15 metri pe camp, iar norocul nostru a fost ca nu s-a rasturnat masina, ca la 1,92 cat am eu, terci ma faceam ! Intr-adevar, am avut noroc. La fel au zis si cei de la politie cand mi-au luat declaratia. Am fost in coma si dupa ce mi-am revenit mi s-au facut punctii prin plamani si alte operatiuni "distractive" ce tin de chirurgie. Masina avea aprox 130 !! In curba !! Si eu sunt sofer de la 18 ani dar nu am avut niciodata accident. Sper sa nu am nici pe motor de acum incolo. Bineinteles ca toata lumea ma streseaza de cand le-am comunicat ca imi cumpar motor, dar n-au nici o sansa ! Si o sa incerc sa ma feresc sa mai merg cu vreun sofer care se crede pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Slava Domnului ca e bine. Hai sa se puna pe picioare si sa facem un chef toti.offtopic, cred ca ar fi de interes pentru "multa lume" numele nemernicului din constanta, asa "de curiozitate" ? offtopic2: kaula bbs here, na-i un kit de merlin ? 201232[/snapback] am donat si eu. 2:56/128.15 (parca) - eram punct la Privateer Realm BBS pe vremea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Revin cu stiri. Dan e din ce in ce mai bine, i-au pus si pielea la loc (in cea de-a 5-a operatie) asa ca riscul de infectie incepe sa scada. Urmeaza sa-i puna tija in picior (acum are fixator) peste ceva vreme (aprox o luna) dar se pare ca o sa-l trimita acasa pana atunci. Se pare ca o sa mearga din nou fara probleme. Multumesc tuturor care ne-au ajutat; sangele i-a fost de mare folos. Bafta! Alex. 212888[/snapback] cum se mai simte Dan? cum a evoluat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Sigur e bine! Am si eu o intrebare tampita: - voi doi sunteti fratii cu "busa" care va-ti cicnit intre voi in prima zi! Scuze! Dar am intrebat daca mai sunt prosti ca mine! S-a facut bine nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Am si eu o intrebare tampita:- voi doi sunteti fratii cu "busa" care va-ti cicnit intre voi in prima zi! Dar am intrebat daca mai sunt prosti ca mine! 226963[/snapback] Ce afirmație inteligentă..ce poate să-l doară pe om ..întradevăr, tâmpită întrebare. În altă ordine de idei, alte Âştiri despre Dan? (pt. Alex, e interesat de treaba asta Âşi Viorel-a stat în cameră cu Dan). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 In primul rind vreau sa multumesc tuturoura care mi-au donat singe si care au fost alaturi de mine!Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc, bani, fericire si sa nu faceti accident niciodata!!! Am ajuns si eu pt prima oara in 2 luni la un calculator, asa ca pot sa va scriu Situatia mea in momentul de fata este destul de buna. Noutatile sint ca ma voi opera saptamina aceasta din nou, ca sa imi scoata fixatorul extern din picior, iar peste inca vreo 2-3 sapt ma voi opera din nou pt ca imi vor baga o tija si in picioru asta... Cu putin noroc in urmatoarele 6-8 sapt voi putea sa umblu pe picioarele mele, deci totul merge spre bine Imi este totusi destul de dificil sa scriu cu o singura mina (cealalta e in ghips - tot de la accident), asa ca inca o data va multumesc mult pt tot si RIDE SAFE!!! (nu ca mine) PS: nu voi putea raspunde foarte curind, intrucit miine ma internez din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 SA TE FACI SANATOS! Ma bucur ca lucrurile merg inspre bine! Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 Ma bucur sa aud ca lucrurile se indreapta spre bine. Pas cu pas. Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 Multa sanatate si sa te vedem din nou printre noi cat mai curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate