kebbius Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) salut. sa o stapanesti cu placere, e superba. eu mi-am luat acum 2 luni un k8 de 600 (alb cu negru). poate facem un mic club al posesorilor de k8 . am o intrebare: unde vrei sa iti pui kit de xenon, ca ma bate si pe mine gandul? nu pierzi garantia pe partea electrica? cand am luat motocicleta dealerul mi-a zis ca daca vreau sa pun alarma pierd garantia; mi se pare putin cam absurd; dar baniesc ca ptr xenon situatia e similara. ce chestie. tocmai am observat ca esti din Focsani. si eu tot din Focsani sunt, dar stau in bucuresti. Editat Iunie 10, 2008 de kebbius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara incidente. Grija mare in ture ca e nervoasa. Eu am ales varianta pe negru dar se zgarie si murdareste instant .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littleme Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara incidente.Grija mare in ture ca e nervoasa. Eu am ales varianta pe negru dar se zgarie si murdareste instant .. stai in aparatorii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Bravo, Ray. Sa te poarte cat mai mult si fara incidente. Te admir pentru felul cum ai evoluat de la o motorisca de 50 cmc, ai tot schimbat numai vitezane cat china si la cat esti tu de firav.... sincer cand ma chinui cu gs-ul sa-l scot din parcare ma gandesc la tine...." Ray cum poate" Felicitari inca o data. Editat Iunie 16, 2008 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 ieri am iesit din rodaj definitiv! este intr-adevar super super nervoasa, nu imi vine sa cred inca. toate motoarele care le-am avut (SH) nu se pot compara cu ceva NOU, impecabil ca frane, cutie de viteze, chiar si motor (toti calutii prezenti, nu martoage) ieri de curiozitate am facut testul "suprem", blana maxima in padure la Tartasesti ("autostrada").. la 13000rpm in tr6 m-am uitat cu coada ochiului, aveam 275, si mai urca ea incetisor asa dar s-a terminat padurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Seamana a autostrada dar nu e, si ai grija daca mai mergi pe acolo chiar in prima curba la intrare in Tartasesti pun baietii radar frecvent. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut Ray, felicitari si ai grija cu ea ca asta nu te mai iarta daca gresesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut ... tu esti Ray ? e mai misto ca in poze motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 da da, io eram aaa... nu v-am zis cum a fost cu revizia de 1000. mecanicul elfilor (sorin) pare foarte priceput, miscari rapide si precise, parca-i ceasornicar schimbat ulei+ filtru, strans suruburi, intins lant.. n-a durat mai mult de juma de ora. ce mi s-a parut foarte interesant (nu stiu cate service-uri fac asta la revizie) - omul a terminat, s-a suit pe ea, a dat o tura "pe centura" sa vada ca totul e ok.. si asta nu ca "vrea el sa se dea pe toate mobrele", ci e politica firmei (mi-a explicat), sa fie siguri ca totul e ok cu mobra si nu imi rup EU gatul cu ea. Facand o comparatie, exista un topic pe motoretizm in care unu se plangea ca a luat mobra de la UM si i-au picat placutele fata (sau etrierii cu totul) dupa cativa km,ca aia uitasera sa stranga suruburile, si a cazut cu ea... tot juma de ora a si facturat manopera. in total revizia a costat 280 RON, sunt multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ieri am iesit din rodaj definitiv! este intr-adevar super super nervoasa, nu imi vine sa cred inca. toate motoarele care le-am avut (SH) nu se pot compara cu ceva NOU, impecabil ca frane, cutie de viteze, chiar si motor (toti calutii prezenti, nu martoage) ieri de curiozitate am facut testul "suprem", blana maxima in padure la Tartasesti ("autostrada").. la 13000rpm in tr6 m-am uitat cu coada ochiului, aveam 275, si mai urca ea incetisor asa dar s-a terminat padurea apropo de rodaj... producatorii castiga mai mult din consumabile decat din vanzari: http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) stiam topicul dar nu m-am pus la mintea lui.. intre cateva zeci sau sute de ingineri (de la toate marcile de motoare) si un tip cu un site de pe net, tu ce ai alege? Editat Iunie 20, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Daca numele firmei este Elf,ce ulei folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 undelemn de la bunica.. hehe sunt importatori fuchs/silkolene si de-asta folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 pe bune?? eu n-am auzit de marca asta, eram sceptic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Intr-adevar una din cele mai reusite motociclete in raport putere/manevrabilitate. Sa mergi sanatos cu ea Ray si cu grija maxima . E super ca ai ales motorul asta avand in vedere evolutia ta pe diferite motoare de la 50 cm la 900 cm. Succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ti-a luat super bine. unui prieten (dragos, este si el pe aci pe forum) i'a luat parca 6 mil pt revizie. asta nu ar fi niic o proble,a problema grava este ca cei de la B & S au uitat sa'i puna uleiul. au facturat dar nu i l'au pus. si acum si-a calat motorul de aceea e bine sa stai cu ochii pe ei cand umbla la motoreta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Ladieees aand gentlemen Dati-mi voie sa va prezint astazi l-am luat din showroom-ul elf din Popesti-Leordeni. Am bagat rapid vreo 50km, primul drum fiind spre pozat pentru polita CASCO Este pur si simplu de vis.. inca nu-mi vine sa cred, ca am reusit s-o fac si pe asta. Franele sunt de exceptie, cutia de viteze merge brici (imi place mult afisajul treptei pe ecran), zumzaitul motorasului se imbina perfect cu basul tobei stock in ture mici (<4000rpm), nu vibreaza, nu troncane, nu scoate nici un zgomot in afara de cel normal.. ce sa mai..motor nou. astept cu nerabdare finala Yoshimura (e pe drum) promisa cadou de elfi.. niste baieti de exceptie! recomand!!! si de asemenea abia astept sa scap de rodaj! Let-s rock and roll!!!! Sa-l conduci sanatoaS !!!!!! Multi kilometrii!!!!! PS: este bestial motorul!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 suuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) 2 luni mai incolo, motoreta are pe bord aproape 10.000km ca sa vedeti cat de mult imi place. am fost pana in Nurnberg si inapoi, ~3800km, cu pasager la dus (sa aduca un motor de acolo), la intoarcere am fost si pe Grossglocknerstrasse, mi-am cam rupt fundul si mainile dar.. a meritat Editat August 13, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 De unde ai luat gentile alea laterale si cu cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 am fost si eu odata, peisaj de vis dar la final fiecare schimbare de viteza, imi provoca dureri insuportabile la incheietura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) gentile sunt 29 eur la louis. incluse in setul de produse promotionale pt sarbatorirea 70 de ani de activitate. nu neaparat pe traseul din alpi mi-am rupt mainile si fundul, ci in general atatea ore in sa.. cate 10-12 pe zi.. motorul nu e touring Editat August 13, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 superb, mi se pare alegerea ideala. sa-l stapanesti sanatos si incontinuare km fara limita fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Sa il stapanesti sanatos si sa ramana vesnic "ca nou". In alta ordine de idei ... 10% din DDP la CASCO? Ce aiurea ... din cate stiu eu la masini e doar 5.5%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 consum???as vrea sa fac si eu in curand o calatorie din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate