mihaiachi Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Prieteni, eu o sa ma duc (cel mai probabil cu duba) la sfarshitul lui august, in Vama la Stufstock. Mergetzi careva? Anul trecut erau ceva motoare p'acolo.... Daca imi vindetzi careva un cadru shi bloc cu acte de Nipru, vin shi eu cu motoru'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Am cautat cu googlul.... 19-20 august www.stufstock.com Servitzi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 io ma bag... am fost si la prima editzie... cu trenul dar acum tre' sa ajung cu motoru'.... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Si eu am fost anul trecut, nu cu motorul. Anul asta cred ca merg iar, dar mai heheee pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Merge si eu, ca e in concediu Acum serios, vacanta asta nu vreau sa ratez nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Si pe mine ma tenteaza...sa vad daca produc ceva bani pana atunci de benzina si de un pateu si o paine... sper sa ajung...am auzit ca e frumos... Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 pai cred ca vin si eu sa nu se suprapuna numai cu ceva intalnire motosticlistica ai cumva programu concertelor, is curios cine canta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) ai cumva programu concertelor, is curios cine canta 196994[/snapback] Aici: http://www.stufstock.com Editat Iulie 6, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 ... cam slabutz... Cargo? Trooper? Iris? Am incercat sa intru pe miniforumul lor... numa ca nu mi-a mers... Anul trecut am vazut la TV concertul CARGO... a fost super! Shi nightloosers canta pe scena 2... alaturi de Fara zahar! Lame! (shi chiar vroiam sa vin anul asta... probabil ca o sa vin shi asha lol... cu moto shi mai mult pentru moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Nasol,iarasi o sa trebuiasca sa ne impartim, pe 20 august s-a aminat concertul Europe la Brasov, mai ales pentru brasoveni (pentru care Europe a reprezentat ceva in adolescenta, era vremea lor) cred ca va fi grea alegerea. Poate se amina iarasi...ca asa am ajuns la Mamaia la Bikers' party, dar nu s-a meritat, imi pare rau, dar a fost cea mai slaba intilnire la care am fost de 8 ani incoace...asa ca am plecat in Vama. Oricum Stufstock a fost beton anul trecut, a fost o atmosfera speciala, asa ca ma gindesc serios sa vin si anul asta. Pacat ca tocmai atunci e si intilnirea nou-nascutului club de la Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 daca as stau mai aproape as veni sa vad cum e (nu prea imi place rock-ul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Stufstock 3 19-20 august 2005 (Organizatorii isi asuma dreptul modificarii listei in functie de evenimentele de ultima ora.) A.G. Weinberger Ada Milea Aria Urbana Blazzaj Buricul Pamantului Butterflies in my stomach Dance Trauma Domnisoara Pogany E.M.I.L. Ens Cogitans (Rusia) Fara Zahar Florin Chilian Icory Implant Pentru Refuz Kampec Dolores (Ungaria) KUMM Luna Amara Middlefinger Mihai Iordache Nightlosers Nociv Point Blank (Macedonia) Shekybio (Bulgaria) SIMS (Franta) Slang Tapinarii Teamsters Blues Band Timpuri noi Travka Urma Vali Racila Vama Veche Vita de Vie Zdob si Zdub Zebre Zob Zum cam asta e...ma duc doar ca mi-a placut acum 2 ani si ca tot vroiam la mare...dar in rest..zob ar fi dragutz sa ascult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Pe felie.... de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 eu imi aduc cica motorul in Bucuresti dupa 7 august si vreau sa merg un WE la mare dupa aia... numai bine se pupa... cred ca merg... nu vreau sa spun nimic sigur, pentru ca nici eu nu stiu... oricum, daca se face un grupulet, trebuie sa ne adunam aia cu motoare asemenatoare (din cauza vitezei de croaziera, nu de alta). De abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 pai cu un pic de vointa, o sa se formeze un grup de dnepr/ural/ij care sa plece din bucuresti pe langa viteza de croaziera, ar mai fi avantaju pieselor, sculelor, experientei (prietenii stiu de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Ma bag si eu. Sper ca iau plasticu pana atunci. Ma alatur grupului de ijari si dneperi ca nu stiu daca sar de 90-100 ....Motoru poate ....mie mi-e frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihai Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 anu trecut am fost fara motocicleta (nu de alta da se dejghina de vreo 5 ori pana la mare) si o fost super fain (preturile erau saltate cu ocazia festivalului da anu asta stiu si vin cu slana d'acasa), da anu' asta fac pe dreaku in 16 sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 MERITA!!!...............Veniti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) pai cu un pic de vointa, o sa se formeze un grup de dnepr/ural/ij care sa plece din bucuresti pe langa viteza de croaziera, ar mai fi avantaju pieselor, sculelor, experientei (prietenii stiu de ce) 200632[/snapback] mah... ti-am vazut motorul azi la Arc, dar nu stiam ca esti tu... Cica vin si miercurea viitoare la Arc si stam de vorba mai pe indelete, adica asa .. Lasa-mi un mesaj pe mail (adresa o gasesti in profil)cu nr tau de tel si cum te pot contacta si o punem de un drum organizat la mare, OK? Am vb si cu Escu si daca ia permisul, vine si el. Bafta! Editat Iulie 20, 2005 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 itza dil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Eu as merge numaio pt plimbarica, pt ca mi-e drag de voi si s-o cunosc pe btbw ca pare super de comitet.Sper sa am bani de gaz ca de obicei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 vad io ce mama draq fac de bani dar vin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Eu as merge numaio pt plimbarica, pt ca mi-e drag de voi si s-o cunosc pe btbw ca pare super de comitet.Sper sa am bani de gaz ca de obicei! 206975[/snapback] nu stiu de ce am impresia ca aproape ne-am cunoscut...sau am trecut una pe langa alta in vama weekendul trecut....eu din pacate eram fara motor.. inca este in reparatii...oricum la stufstock sper sa va cunosc pe toti...eu sigur voi fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mao_dragon Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 vad io ce mama draq fac de bani dar vin!!! 207031[/snapback] Man, ai firma de montat alarme sau le montezi asa, in timpul liber? Sunt f interesat. Let's have contact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mao_dragon Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Bai motoristi, s-a facut. A dat Domnu' si am devenit si eu motorist in sfartish. Iar daca se pune de croaziera, I'm there dude! Faza cu comuniste in croaziera sper ca nu-i o regula, ca pe mine ma intereseaza ideea de croaziera cu motoarele, nu marca lor. everybody! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate