calu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) O SA PARASC UN MOTORIST CRED EU DROGAT SAU RUPT DE BEAT SAU KAMIKAZE CARE A INTARIT REGULA CA ''ASTIA E INCONSTIENTI'' DIN MINTEA SOFERILOR DE CONSERVE DECI ERAM IERI SU STULEWA INTR UN TAXIU VENEAM DINSPRE NERVA TRAIAN SPRE UNIRII . IN FATA NOASTRA SE BAGA DINSPRE BANCA TIRIAC UN MOTORIST CU UN FIRST BIKE DE ALA CHOPPER CU SEMNALIZAREA STANGA PUSA . SOFERU ASTEPTA SA FACA MOTOCICLISTU STANGA SI MERGEA DESTUL DE INCET IN SPATELE LUI.NOI ERAM PE BANDA A TREIA SI MOBRISTU PE MIJLOCUL EI. LA UN MOMENT DAT SOFERUL A VRUT SA L DEPASEASCA PRIN DREAPTA CA ASTA TOT SEMNALIZA STANGA MOMENT IN CARE DOBITOCU DE MOTOCICLIST FARA SA SE UITE IN SPATE SAU IN OGLINZI O TAIE SCURT DREAPTA PRIN FATA MASINILOR DIRECT PE O ALEE INTRE BLOCURI. CU SEMNALIZAREA PUSA PE STANGA. NOROCUL LUI A FOST CA AU FRANAT TOTI CARE ERAU IN TRAFIC IAR LA UN RENAULT EFECTIV I A STERS FARURILE. PE URMA ALERGA ZAPACIT SI AIUREA PE ALEILE DIN FATA BLOCURILOR. BAH DACA SE OPREA IL RUPEAM IN BATAIE CU STULEWA . EFECTIV A FACUT DREAPTA CU SEMNALIZAREA STANGA DE PE BANDA 3 PANA IN FATA BLOCURILOR FARA SA SE ASIGURE PRIN FATA MASINILOR IN VITEZA. Editat Iulie 6, 2005 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 probabil incepator inconstient. inteleg ca a uitat ca lasase semnalizare pe stanga (desi first-bike-urile astea au zeci de indicatoare pe bord) dar de ce nu a semnalizat dreapta ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 O dovada ca nu motorul e de vina (asta apropos de conceptia ca doar cei cu vitezane sunt inconstienti ) ci motociclistul. Rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) frate inconstienta mai mare ca asta n a m vazut niciodata.pai daca se stia incepator nu putea sa se asigure macar?si sa nu puna atatia oameni in pericol?PROBLEMA A FOST CA A FACUT O DREAPTA DIRECT CU SEMNALIZARE STANGA! PESTE 3 BENZI!!!!!!!!!!!! Editat Iulie 6, 2005 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Un nr. de imatriculare? PS: ce idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 cei care l-au vazut si-au schimbat parerea despre motociclisti...in rau offff...o sa faca asa pana il pocneste unu si ajunger la accidente(sper sa nu se intample asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 NU ITI DAU DREPTATE! (pe deplin) ASA CUM SUNT, SUNT AI NOSTRI! Bine ca l-am evitat CONSERVARII! Se intempla des sa uiti demnalul pus! Asta e! A gresit facnd brusc dreapta, sunt de acord, si eu cred ca era un incepator, dar E INCEPATORUL NOSTRU! NU "ii rupeam nu-stiu-ce daca il prindeam"! TOTI GRESIM, DAR SUNTEM MOTOCICLISTI! RESPECTUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Nu-i vorba de semnal, e vorba c-a facut dreapta de pe banda 3. Asta nu e greseala de incepator, e prostie crasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Eu vad problema destul de simplu...daca e in pana sau are nevoie de ajutor opresti si il ajuti-asta este respectul Dar in cazul de fata cred ca cea mai buna pedeapsa este una similara cu cea din state pentru wreckless driving. O noapte la mititica, carnet suspendat(daca avea) si o amenda cat salariul pe un an intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 lol inteleg foarte bine!! eu am avut moped de anul trecut!! placebo ce nr de inmatriculare vrei sa aiba daca e moped first bike? offtopic : no ofense ! , in + astea de la first bike sunt vai de mama lor poate or fi pus aia contactele gresit! mie cel putin cand am cumparat-o eu nu avem semnale dar, in primii kilometrii mi-au czt 5 suruburi de pe ea, amortizoarele stateau sa cada,, era jalnica cand am adus-o acasa, am strans tot ce s-a putut! ca sa numai zic ca a 2-a zi cand am venit de la scoala am vrut sa ma plimb cu ea si mi-a cazut un cablu de benzina ... era gros cat un pai de la McDonald's VB FOARTE SERIOS!! ORICUM vb lui URSU e de-al "vostru" eu inca nu am motor fac scoala inca! BAFTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 bunicule degraba scriitoriu fara sa citesti cu atentie (sa presupunem ca e din cauza varstei, desi asta nu e o scuza): era vorba de un chopperas first-bike (d-ala de 125, care se inmatriculeaza), si nu moped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Astia or vazut de prea multe ori Ghost Rider si dupa aia ne miram cate accidente sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Nu va mai ofiliti atata. Toti am facut lucruri tampite ca incepatori,din nestiinta, din neatentie... Eu si acuma ma minunez cand imi aduc aminte , cum de am scapat cu atatea greseli. Sper sa invete rapid riscurile fara sa si-o fure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Nu va mai ofiliti atata. Toti am facut lucruri tampite ca incepatori,din nestiinta, din neatentie... Eu si acuma ma minunez cand imi aduc aminte , cum de am scapat cu atatea greseli. Sper sa invete rapid riscurile fara sa si-o fure 197734[/snapback] SUNTEM OAMENI SI DACA NU AVEM PUTEREA SA INTELEGEM PE ALTII CARE GRESEC..... BRAVO. FRUMOASA ATITUDINE. ASA MI-SE PARE CIVILIZAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Eu cred ca tot varianta cu bataia e mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 nu e varianta cu bataia ma..ce dracu..voi n-ati gresit niciodata? varianta cu bataia se aplica daca pers respectiva obisnuieste "sa greseasca" off-topic: mersai azi cu un amic cu un scuter da zisai bodaproste cand ma dadui jos...io eram mai mult cu capu-ntors sa vad ce vine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 si mie mi se mai intampla sa uit semnalul pus...sunt obisnuit ca la masina, sa tacane sau sa piuie. daca nu esti cu ochii pe bord ai sanse sa faci km asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Eu am si martor luminos, si tacane. Din pacate nu prea aud tacanitul prin casca. Dar martorul luminos e foarte util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Dar martorul luminos e foarte util. 205798[/snapback] e util daca te uiti pe bord...eu in oras nu prea ma uit pe bord, sunt cu ochii pe "killerii" cu conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Hehe ... imi fac timp sa ma uit si pe bord. Sa vad ce mai face temperatura lichidului de racire, benzina prin rezervor, presiunea de ulei ... d-astea. Trebuie, daca tii la ea. Ca sa nu mai zic ca indicatoarele luminoase sint chiar puternice, sar in ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 lasa vrajeala si recunoaste ca si pozitia pe motoru tau (zx9r) te cam tine cu fata si ochii in bord. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Recunosc. Dupa multa vreme de mers pe bicicleta (cursiera) in aceeasi pozitie mi se pare foarte comoda, mai ales la gropile din capitala. Dar tot e bine sa mai arunci un ochi pe bord, zau asa. Ca altfel nu-l mai puneau acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Daca era un conservar care facea chestia asta (viraj dreapta de pe banda 3 cu semnal stanga) il injuratzi de-i sareau capacele. Motociclistul a fost b.ou! A avut noroc. P.S. Incercati sa fiti corecti sau nu mai comentati cand va taie calea vre-o masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator koma Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Motociclistu a gresit 100% la faza asta... Ata ete! probabil un incepator,... BOU!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Un motociclist iresponsabil care ar trebui trimes din nou la scoala de carnet. Si-a pus viata lui in pericol si sanatatea si bunurile celor din jur. Ar trebui identificat ca fara retributie greu sa invata responsabilitatea. Asta venind de la unul cu carnetul suspendat de 2 ori. Cred ca doar 2 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate