suzukigsx550es Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) daca nu e prea tarziu...) nu inteleg de ce spui ca ai problema cu inaltimea din alta perspectiva crezi ca esti prea inalta sau?...asta e un avantaj din categoria care ti o doresti iti recomand bmw f 650gs,aprilia pegaso(are acelasi motor ca bmw)yamaha xt,honda dominator,suzuki dr 650,kawasaki klr si lista poate continua...ce iti pot spune de moto astea e ca sunt destul de usoare manevrabile placute la drum confortabile mai ales ptr romania consum mic si fiabile...aaa si bune ptr incepatori acum tu stii ce buget ai si ce preferinte nu ai fost prea exacta dar cam asta ar fi in mare...dar nu te ingrijora ca e motorul prea jos atata timp ca nu te incomodeaza pozitia go on...succes Da, da, toate motorete faine! Da hai mai Buggy, de Transalp ai uitat? O sa tii foarte bine Transalpul: prietenos cu incepatorii, chiar batranesc as putea sa spun, foarte manevrabil, te duce de te plictiseste si daca il vrei pe viata e al tau. Eu am cu 12 kg mai putin ca tine si vrei 15 cm minus si ne impacam de minune. Grija mare la motoreta. Nu dupa 2000 daca vrei una facuta cu "simt de raspundere". Cauta una intretinuta pana in '99 ca exista inca. Alege ce vrei. Monocilindrul e ceva mai nervos. Bine aleasa clasa, bravo! Editat August 21, 2012 de suzukigsx550es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Da, da, toate motorete faine! Da hai mai Buggy, de Transalp ai uitat? O sa tii foarte bine Transalpul: prietenos cu incepatorii, chiar batranesc as putea sa spun, foarte manevrabil, te duce de te plictiseste si daca il vrei pe viata e al tau. Eu am cu 12 kg mai putin ca tine si vrei 15 cm minus si ne impacam de minune. Grija mare la motoreta. Nu dupa 2000 daca vrei una facuta cu "simt de raspundere". Cauta un a intretinuta pana in '99 ca exista inca. Alege ce vrei. Monocilindrul e ceva mai nervos. Bine aleasa clasa, bravo! dap nu am uitat insa mam gandit ca e incepatore si poate v ul e putin cam mult dar nu chiar depinde de persoana...intradevar si transalp se inscrie in categorie direct in top...cat despre monocilindru depinde de model asa este unele au cuplu destul de mare dar sunt si altele mai docile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Va multumesc! Si apreciez timpul si sugestiile! Conteaza mult cand esti la inceput. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Am rumegat sfaturile de pe aici, ideea e ca nu prea am gasit ce ma intereseaza pe mine. Asa ca, cer ajutor Problema e aceeasi, inaltimea, insa din alta perspectiva... Incepatoare, 1,82 cm si 63 kg. Am incercat un Bandit 650S, dar mi se pare cam joasa. Oricum, as inclina spre enduro touring. Sugestiile sunt bine venite si apreciate. La un Versys te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deea Piulitza Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Salutare! De cand am luat permisul in 2009 eu am condus o Honda CB 500 S. Nu spun ca este usoara, insa este foarte "iertatoare" la greselile unui incepator si ne-am inteles bine. Eu am 1,72 inaltime si ajung ok cu picioarele jos (totusi cred ca pentru o fata mai mica de 1,68 - 1,70 e mai dificil). Si pentru ca am hotarat sa renunt la strada, vreau sa o vand pe Honditza. Se poate vedea urmand link-ul: /index.php?/topic/683028-vand-honda-cb-500-s/ Asfalt uscat si mult succes in achizitionarea motocicletei potrivite va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Salutare! De cand am luat permisul in 2009 eu am condus o Honda CB 500 S. Nu spun ca este usoara, insa este foarte "iertatoare" la greselile unui incepator si ne-am inteles bine. Eu am 1,72 inaltime si ajung ok cu picioarele jos (totusi cred ca pentru o fata mai mica de 1,68 - 1,70 e mai dificil). Si pentru ca am hotarat sa renunt la strada, vreau sa o vand pe Honditza. Se poate vedea urmand link-ul: http://www.motocicli...honda-cb-500-s/ Asfalt uscat si mult succes in achizitionarea motocicletei potrivite va doresc! la 1,72m trebuie sa ajungi chiar foarte bine cu picioarele jos(genuchii flexati bine si toata talpa jos la ambele picioare), la fel si daca ai 1,70. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deea Piulitza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 la 1,72m trebuie sa ajungi chiar foarte bine cu picioarele jos(genuchii flexati bine si toata talpa jos la ambele picioare), la fel si daca ai 1,70. Asta spuneam si eu, ca ajung bine (nu chiar cu toata talpa ambelor picioare daca stau cu mainile pe ghidon). De aceea am specificat ca pentru o persoana mai mica de 1,68 - 1,70 poate fi mai dificil. Asta nu inseamna imposibil. Sunt fete de 1,65 care conduc KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu am dat unei fete fostul meu cbr 600 si tipa nu avea peste 1,70m dar ajungea cu ambele talpi jos. Acum fiecare e construit diferit si da cu virgula. Daca motorul e mai subtirel atunci poate fi mai inalt ca tot ajungi jos, mai ales daca tu (nu tu personal) cantaresti mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deea Piulitza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu am dat unei fete fostul meu cbr 600 si tipa nu avea peste 1,70m dar ajungea cu ambele talpi jos. Acum fiecare e construit diferit si da cu virgula. Daca motorul e mai subtirel atunci poate fi mai inalt ca tot ajungi jos, mai ales daca tu (nu tu personal) cantaresti mai mult. Ce-i drept, mai conteaza si lungimea picioarelor, nu doar inaltimea. Oricum, toata treaba e orientativa. Doar cand iti iei un motor vezi cum te simti per total, nu doar cum ajungi cu picioarele. Poate nu-ti place pozitia ghidonului sau a scaritelor sau mai stiu eu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Ce-i drept, mai conteaza si lungimea picioarelor, nu doar inaltimea. Oricum, toata treaba e orientativa. Doar cand iti iei un motor vezi cum te simti per total, nu doar cum ajungi cu picioarele. Poate nu-ti place pozitia ghidonului sau a scaritelor sau mai stiu eu ce. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutirips Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salut! Nu sunt fata, dar am cam aceeasi problema cu inaltimea. Am 1.63 inaltime si aproape 60 kg, iar picioarele.... cam scurtute (de aici si inaltimea mica). Ma tot uit de cateva luni dupa un touring suficient de scund si manevrabil, dar undeva intre 250 si 500 cmc. Sunt incepator pe motor, dar am aproape 30.000 km pe scuter atat in oras dar si in afara (drumuri lungi pentru un scuter de 50 cmc, 150-300 km). Scuterul meu are saua lata si cam 80 cm inaltime. Ajung cu ambele varfuri jos. Nu ar fi o problema un motor de touring la maxim 80 cm inaltime, dar nu vreau sa-mi iau ceva si sa-mi fie imposibil sa-l imping cu spatele cu pasager si bagaje. M-am gandit destul de mult la Honda Varadero 125, dar mi se pare cam puturos si chiar daca ma va multumi 2-3 luni din urmatorul sezon, cu siguranta ii voi simti limitarile, mai ales ca sunt genul de om care se urca in sa, se opreste 5 minute pentru plin si pana la destinatie nu lasa motorul sa "respire", deci clar am nevoie de ceva care sa reziste la un plin mers fara oprire. Ce-mi place foarte mult e Transalp, dar e mastodont pentru mine. Voi ce recomandari aveti? Ok, si bugetul ar fi oarecum o problema. Adica undeva la 1500 euro sunt disponibili. Cred ca daca nu gasesc niciun touring... raman la Virago 535 pe care am mers 2-300 metrii, am facut manevre chiar si cu pasager si mi-e foarte confortabil. Din pacate exclud motoarele sport sau cross-urile pentru ca nu mi se potrivesc ca si stil. Sunt obisnuit sa calaresc cu spatele drept si bratele intinse, iar cross-urile mi se par putin... exclusiviste. Le-as calari doar pe munte si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 @mutirips....una din variante ar fi bmw f650 din datele de pe net tot 800mm are inaltimea la sa si nu e f greu dar este manevrabil...poti cauta motrete din categoria lui sa vezi ce inaltimi dau la sa am facut eu o lista micuta pe o pagina sau 2 anterioare sau daca ai cum dute pe la vanzatorii de moto sh si incearca le direct vezi cum te simti asta ar fi cel mai indicat sa iti dai seama ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Salut! Nu sunt fata, dar am cam aceeasi problema cu inaltimea. Am 1.63 inaltime si aproape 60 kg, iar picioarele.... cam scurtute (de aici si inaltimea mica). Ma tot uit de cateva luni dupa un touring suficient de scund si manevrabil, dar undeva intre 250 si 500 cmc. KLE 500, BMW F650GS, Transalp - eu pe astea m-am urcat si am ajuns cu varfurile, suspensiile fiind normale, nu lasate. Deci se poate merge cu ele. Sigur mai sunt si alte enduroaice accesibile. P.S.: Eu am 1.60m... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut! Nu sunt fata, dar am cam aceeasi problema cu inaltimea. Am 1.63 inaltime si aproape 60 kg, iar picioarele.... cam scurtute (de aici si inaltimea mica). Ma tot uit de cateva luni dupa un touring suficient de scund si manevrabil, dar undeva intre 250 si 500 cmc. Sunt incepator pe motor, dar am aproape 30.000 km pe scuter atat in oras dar si in afara (drumuri lungi pentru un scuter de 50 cmc, 150-300 km). Scuterul meu are saua lata si cam 80 cm inaltime. Ajung cu ambele varfuri jos. Nu ar fi o problema un motor de touring la maxim 80 cm inaltime, dar nu vreau sa-mi iau ceva si sa-mi fie imposibil sa-l imping cu spatele cu pasager si bagaje. M-am gandit destul de mult la Honda Varadero 125, dar mi se pare cam puturos si chiar daca ma va multumi 2-3 luni din urmatorul sezon, cu siguranta ii voi simti limitarile, mai ales ca sunt genul de om care se urca in sa, se opreste 5 minute pentru plin si pana la destinatie nu lasa motorul sa "respire", deci clar am nevoie de ceva care sa reziste la un plin mers fara oprire. Ce-mi place foarte mult e Transalp, dar e mastodont pentru mine. Voi ce recomandari aveti? Ok, si bugetul ar fi oarecum o problema. Adica undeva la 1500 euro sunt disponibili. Cred ca daca nu gasesc niciun touring... raman la Virago 535 pe care am mers 2-300 metrii, am facut manevre chiar si cu pasager si mi-e foarte confortabil. Din pacate exclud motoarele sport sau cross-urile pentru ca nu mi se potrivesc ca si stil. Sunt obisnuit sa calaresc cu spatele drept si bratele intinse, iar cross-urile mi se par putin... exclusiviste. Le-as calari doar pe munte si atat. Salut, baga o privire la semnatura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinutze Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 salutare. incepatoare miniona in cautare de bestie care sa fie usor de imblanzit. pana azi aveam creierul pe bigudiuri in a lua o decizie dar am citit de la inceput topicul si cred ca m-am hotarat: Honda vfr. stie cineva cine aduce, unde pot gasi? pe bikeshop sunt putine si cam scumpe pt bugetul mosului..... mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinutze Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 aş prefera o Honda. cbr am înţeles că sunt cam înăltuţe..... ca şi cilindree nu vreau mai mic de 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Sotia mea ajunge bine la sol de pe un Hornet...asta a fost si unul din criteriile dupa care l-a ales... Bafta in decizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) salutare. incepatoare miniona in cautare de bestie care sa fie usor de imblanzit. pana azi aveam creierul pe bigudiuri in a lua o decizie dar am citit de la inceput topicul si cred ca m-am hotarat: Honda vfr. stie cineva cine aduce, unde pot gasi? pe bikeshop sunt putine si cam scumpe pt bugetul mosului..... mersi! paaai...vfr ul e cam in contradictie cu cerintele tale daca vb de 750-800-1200....dacaa teai gandit la cel de 400 care este un SS nu stiu te mai aproprii...da mai multe detalii... aaa si cu cilindreea chiar daca e 400 stai linistita ca iti ajunge si putere si cuplu crede ma...asta ptr incepatoare Editat Decembrie 8, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinutze Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) pai la 400 cmc ma gandeam. imi place si ca aspect, nu-mi prea plac cele prea clasice. am 1.60 m si 53 kg. Editat Decembrie 8, 2012 de adinutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 se vinde motocicleta de fete : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-virago-din-1991-495453.html Pfuai dar ce culoare turbata are! Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Pfuai dar ce culoare turbata are! Bafta la vanzare! mda...culoare de fete Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) joasa, scurta, lunga , mai inalta etc... nu cred ca ajuta pe nici o fata vorbele astea. Siteul acesta calculeaza pozitia pilotului pe motor, poti selecta motorul ( marca, modelul) si lungimea pilotului si a picioarele ( la OPTIONS poti selecta ca omuletul ala sa aibe picioarele jos sau sus), poate e de ajutor pentru cineva totusi este ceva mai ok decat jos, prea jos, inalt, scund. . . . Editat Ianuarie 28, 2013 de C210288A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 joasa, scurta, lunga , mai inalta etc... nu cred ca ajuta pe nici o fata vorbele astea. Siteul acesta calculeaza pozitia pilotului pe motor, poti selecta motorul ( marca, modelul) si lungimea pilotului si a picioarele ( la OPTIONS poti selecta ca omuletul ala sa aibe picioarele jos sau sus), poate e de ajutor pentru cineva totusi este ceva mai ok decat jos, prea jos, inalt, scund. . . . Foarte tare site-ul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 S-o stăpânești sănătoasă ! Eram prin zonă căutând o motocicletă pt o fată de 1.65, mai firavă așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 De vanzare virago XV250 Detalii aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-virago-din-1991-514880.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate