pirvulescu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 salutMi-am cumprat coburi,sunt de la firma hepco&becker.Mi se pare ciudat ca vanzatorul de la magazin a zis ca nu am nevoie de suport la ele.Se prind sub saua pasagerului.Ele asa par ok .Insa vreau sa va intreb daca ati mai auzit de coburi care s anu necesite suport?(e drept nu sunt foarte mari) Sunt coburi care pot merge si asa atarnate, dar recomandat este sa-ti iei niste "suporti" care de fapt sunt doar niste distantiere ca ca nu loveasca roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 La motoarele care au 2 suspensii laterale pe spate, coburii se pot rezema foarte bine de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Stie cineva cat ulei intra intr-o virago125? daca te uiti atent sigur scrie pe motor,pe unde e rezervorul de ulei.la virago 535 intra 2600 ml parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icecrio Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) daca te uiti atent sigur scrie pe motor,pe unde e rezervorul de ulei.la virago 535 intra 2600 ml parca. Ps valorile mai mici pentru XV125S an 2000 Editat Septembrie 26, 2008 de icecrio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
llucianf Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Mersi mult. Aveti cumva manuale pt xv125, nu am reusit sa gasesc decat pt 250 urmand un link gasit pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Mersi mult. Aveti cumva manuale pt xv125, nu am reusit sa gasesc decat pt 250 urmand un link gasit pe acest forum. salut.eu m-am tot chinuit sa gasesc manualul pt 250,imi poti da si mie linkul te rog. trebuie sa imi modific legatura dintre coburi,cea care intra sub sa ,vreau sa o fac dintr-o singura bucata,in momentul asta legaturile dintre coburi trebuie suprapuse si legate cu un snur de piele.M-am gandit ca e mai ok sa le fac dintr-o sg bucata.Stie cineva pe cineva care lucreaza bine in piele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Mersi mult. Aveti cumva manuale pt xv125, nu am reusit sa gasesc decat pt 250 urmand un link gasit pe acest forum. salut.eu m-am tot chinuit sa gasesc manualul pt 250,imi poti da si mie linkul te rog.trebuie sa imi modific legatura dintre coburi,cea care intra sub sa ,vreau sa o fac dintr-o singura bucata,in momentul asta legaturile dintre coburi trebuie suprapuse si legate cu un snur de piele.M-am gandit ca e mai ok sa le fac dintr-o sg bucata.Stie cineva pe cineva care lucreaza bine in piele???? OWNER MANUAL - pentru Yamaha XVS 250 - 2001 si Yamaha XVS 125 - 2001 ... Yamaha XV 535 Virago . Manuale de reparatie am pentru Yamaha YZF R6 1999-2002 si XV 535 - 1100 Virago 1987 - 2003 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 salut.eu m-am tot chinuit sa gasesc manualul pt 250,imi poti da si mie linkul te rog.trebuie sa imi modific legatura dintre coburi,cea care intra sub sa ,vreau sa o fac dintr-o singura bucata,in momentul asta legaturile dintre coburi trebuie suprapuse si legate cu un snur de piele.M-am gandit ca e mai ok sa le fac dintr-o sg bucata.Stie cineva pe cineva care lucreaza bine in piele???? ai reusit sa schimbi becul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 inca nu,astept sa imi dea cineva niste detalii,am motocicleta de 3 sapt,imi e teama sa nu fac vreo tampenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 inca nu,astept sa imi dea cineva niste detalii,am motocicleta de 3 sapt,imi e teama sa nu fac vreo tampenie poi dai jos tot incepand de la far si terminand cu vitezometrul. gasesti suruburile...tot se desface..nu e greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 poi dai jos tot incepand de la far si terminand cu vitezometrul. gasesti suruburile...tot se desface..nu e greu exact asta am facut,am demontat tot,am scos becul ars,si amine ma duc sa cumpar altu si sa ii montez la loc,farul si vitezometrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 exact asta am facut,am demontat tot,am scos becul ars,si amine ma duc sa cumpar altu si sa ii montez la loc,farul si vitezometrul ai vazut ca te-ai descurcat. nu e greu, numai e mai complicat prima data pana gasesti toate suruburile si ai grija cu toate cablurile. totusi e destul de complicata treaba pt un beculet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 deabea am gasit bec,la magazinele moto nici vb de asa ceva,am gasit la un magazin cu piese auto,un bec asemantor,adica e aproape la fel,numai ca mie mi se pare ca e ceva mai ingust la baza,oricum o sa incerc sa il montez sa vad daca e bun.e bec de 12 w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sydr Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cine cunoaste partea electrica la un virago 535 datzi un pm cu un nr de telefon am niste intrebarii mai dificile. Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Cine cunoaste partea electrica la un virago 535 datzi un pm cu un nr de telefon am niste intrebarii mai dificile. Multam anticipat am eu ceva carte SERVICE • REPAIR • MAINTENANCE in format pdf despre virago 535. daca te ajuta scrie si da un id de mess sau un mail si ti-o trimit.salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotice Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Virago_XV535_owners_manual.pdf: http://www.filebox.ro/download.php?key=gtyq86oim2bx50xg Yamaha_XV535_Virago_87-03,XV700-1100_Virago_81-99_Clymer_Service_Manual_ENG_.pdf: http://www.filebox.ro/download.php?key=zsyfxc8lw90z9ki7 Editat Septembrie 30, 2008 de hotice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 i-am dat eu clymer yamaha virago ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Cine cunoaste partea electrica la un virago 535 datzi un pm cu un nr de telefon am niste intrebarii mai dificile. Multam anticipat probleme gogule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sydr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 E o mica problema n paradis + ca vreau sa invatz sa am singur grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut! Am nevoie de un cot de oglinda (vezi poza atasata), cu sau fara surubul din interior, nu conteaza, e foarte urgent....daca aveti pe-acasa dati un PM sa vorbim de pret! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_popa_ Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Domnilor (si doamnelor), am si eu o intrebare: am un xv750 si cateodata nu-mi iese pe liber. Nu stiu ce naiba, tre' sa schimb de jdemii de ori in sus si-n jos ca sa aduc mobra pe liber. Am eu o problema sau asa sunt toate? Mentionez ca asta se intampla cand reduc de la viteza mare (treapata a V-a), cu ambreiaj si frana si schimb succesiv in jos tinand bineinteles ambreiajul la maxim. E o problema la cutia mea sau se intampla asa ceva la toate virago-urile? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinflorinflorin Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salutare Nesfarsitele probleme cu releul de incarcare.... Am cumparat releu nou , l am instalat, am verificat incarcarea si se pare ca nu merge. Am mers vreo 20 de minute cu motoru si s a incalzit destul de tare. Mentionez ca releul l am instalat sub sa, ferit de orice sursa de caldura. Imi puteti spune ce valori trebuie sa aiba curentul ce intra in releu la relantiv si turat. Ceva idei ...unde e problema? ( am verificat si in releu intra curent). Si inca ceva.....vechea problema......stie cineva vreun mecanic in Tg Mures care sa se priceapa la partea elctrica la Virago? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotice Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Aoleo deja urasc releul ala. Uite un test sa vezi exact de unde e problema: http://www.filebox.ro/download.php?key=x1xw1mk1fovi6cks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Domnilor (si doamnelor), am si eu o intrebare: am un xv750 si cateodata nu-mi iese pe liber. Nu stiu ce naiba, tre' sa schimb de jdemii de ori in sus si-n jos ca sa aduc mobra pe liber. Am eu o problema sau asa sunt toate? Mentionez ca asta se intampla cand reduc de la viteza mare (treapata a V-a), cu ambreiaj si frana si schimb succesiv in jos tinand bineinteles ambreiajul la maxim. E o problema la cutia mea sau se intampla asa ceva la toate virago-urile? Multumesc anticipat! incearca sa accelerezi usor inainte sa o scoti pe liber .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 baga poze sati vedem si noi frumusica si poate iti dai yo sisy-u meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate