Purghy Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) Diseara, la Arc! @sisoie: bine ai venit printre noi! Arata super motorul tau! Din ce oras esti? Editat Septembrie 6, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 ne-am strans cativa aseara am fost mai bine reprezentati... s-au mai scos niste suruburi, s-a marit zgomotul a fost mai bine. cum a ramas cu plecarea la targoviste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 ne-am strans cativa aseara am fost mai bine reprezentati... s-au mai scos niste suruburi, s-a marit zgomotul a fost mai bine. cum a ramas cu plecarea la targoviste? sambata dimineata ora 8 zerozero , la arc... eu aduc ness-ul, cine aduce pahare de plastic si cine aduce apa plata? nu e mare diferenta de zgomot, doar ca se aud rateurile sub piciorul drept nu se mai aud in capatul tobelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 eu cred ca am sa plec sambata pe la 10 ! cine mai merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 eu cred ca am sa plec sambata pe la 10 ! cine mai merge? nu mai prinzi parada, sau ajungi pe muchie. de ce nu mergi cu noi? ca de data asta se pare ca ne strangem vreo 5-6 moto: wrongname& amra, purghy, atw, alexxx, allec, zeen... lista mai poate suferi modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) sambata dimineata ora 8 zerozero , la arc... eu aduc ness-ul, cine aduce pahare de plastic si cine aduce apa plata? Eu aduc fierbatorul. Cine aduce generatorul diesel? (e frig la ora aia...) Editat Septembrie 7, 2006 de atw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 bine fie...! nu are sens sa vin pana la arc..locuiesc in Militari.Pe unde iesiti din Bucuresti? Chitila...in cazul asta va astept la intersectia cu drumul de centura ce vine dinspre Militari...sau Militari si va astept la OMV-Petrom ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 A super fain aseara la Arc, traiasca dom' SEMACA!! Ne-a desurubat pe toti ca sa facem prr-prr mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeeN Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 A super fain aseara la Arc, traiasca dom' SEMACA!! Ne-a desurubat pe toti ca sa facem prr-prr mai tare... prr-prr-POOOC Asta nu prea imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 hai ca erati haiosi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 prr-prr-POOOC Asta nu prea imi place... hai ma ca are si "pocul" farmecul lui @hed: da'mi un PM cu nr de tel, sa te sun cand plecam de la arc asta o sa fie traseul? care o sa fie viteza maxima... pt noi, cel mai placut e pe la 80 se poate si 90, hai treaca hai ca erati haiosi !!!! pai, tu care unde erai? ca nu te reperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 trimis PM cand dai un tarr plec si eu de acasa ! ne intalnim la iesirea din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 asta o sa fie traseul? care o sa fie viteza maxima... pt noi, cel mai placut e pe la 80 se poate si 90, hai treaca Eu as prefera un traseu prin CocorăÂştii-Colț - Păstârnacu - BilciureÂşti - Speriețeni - Glâmbocata. Nu de altceva, dar vreau sa-mi fac poze cu placutele de la intrarea in sate. Da, 90 e tocmai bine, in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Eu as prefera un traseu prin CocorăÂştii-Colț - Păstârnacu - BilciureÂşti - Speriețeni - Glâmbocata. Nu de altceva, dar vreau sa-mi fac poze cu placutele de la intrarea in sate. Da, 90 e tocmai bine, in grup. pentru tine, treaca, schimbam traseul, o sa ajungem la intrunirea de la Galati, dar asta nu'i problema cate pauze facem? pentru viciu si dezmortit posterioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) pauzele lungi si dese.....cati km sunt pana la Targoviste? am vazut 80 km... Editat Septembrie 7, 2006 de hed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 care o sa fie viteza maxima... pt noi, cel mai placut e pe la 80 se poate si 90, hai treaca Numai atat??? Si eu care bag 130 cu micuta mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Numai atat??? Si eu care bag 130 cu micuta mea... pai, 130 am bagat si eu, dar singur ... si o sa am fotografa de serviciu, asa ca... mai vedem, daca va "intarziem", mergeti cu cat vreti voi na... vitezomanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Numai atat??? Si eu care bag 130 cu micuta mea... Parca te vad in curand la Vitezane ... Las-o mai moale cu viteza ca moto e mic si n-ai parbriz. 80-90 viteza de "croaziera" ... si ajungem linistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Numai atat??? Si eu care bag 130 cu micuta mea... Pai si eu cand sunt singur sau cu alti vitezomani (si vitezowomane ) o mai scap pe la 130-140, dar adevarul e ca la drum lung e obositor. Trebuie sa ma incordez destul de tare sa nu ma zboare vantul, si nici nu pot sa-mi iau ochii din asfalt sa admir peisajul... In grup, daca stau in spatele cuiva care merge cu 90, nu simt nevoia sa merg mai repede. Totul e sa nu-mi dati drumul in fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Totul e sa nu-mi dati drumul in fata... Nu-i dati drumul in fata ca ajungem la Targoviste inainte sa se trezeasca aia din corturi!!! A! Si sa nu uit, luati-va echipament de ploaie la voi ca o sa ne ploua. Sa speram totusi ca nu, dar sa fim prevazatori! Eu nu prea am nimic de ploaie, mi-am luat niste pantaloni care rezista dar mai incape o persoana in ei. Astept acum pachetul de la Louis cu un costum de ploaie dar vine abia saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 A! Si sa nu uit, luati-va echipament de ploaie la voi ca o sa ne ploua. Sa speram totusi ca nu, dar sa fim prevazatori! NU PLOUA!!! nu mai speria lumea uite prognoza: http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...E|&metric=1 vreme superba de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Foarte tare, mie poate sa-mi arate prognoza si 45 grade eu tot imi iau de ploaie, nu sunt prieten cu hainele ude, mai ales daca sunt inca pe mine By the way, mi-am tras portbagaj, sa nu va speriati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 care din voi se intoarce sambata in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 noi cred ca luam cortul si stam pana duminica dimineata, daca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate