IceLord Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Parbriz a montat cineva la virago? Este ceva diferenta in timpul mersului, merita sa montez unul?Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor, alaturi de cei dragi! E destul de mare difierenta, te apara mult de gandaci care explodeaza (la unii chiar ai mult lucru sa-i dai jos) , cand ploua iti apara pieptul de vijelia ploii, mai castigi ceva aerodinamica! Mie personal nu-mi place si l-am vandut, l-am avut timp de 1 an si ceva! Editat Decembrie 23, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sydr Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Sal Parbrizul a ajuns la mine nu am facut decat o mica tura cu el inainte sa mi se strice releul la motor, mie personal imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Multumesc! Toate bune si Sarbatori Fericite tuturor! Sarbatori fericite la toata lumea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Assisis13 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Ce parere aveti?Asa arata in 2008 primavara: http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE Asa arata in 2009 iarna: http://www.youtube.com/watch?v=wZdn8sC9C94 dar mai e mult de munca inca ! felicitari, "grohaie" demential pt o Viroaga. cu apehanger-ul am o problema (nu-mi plac in general, prefer clasic sau drag)..dar arata f bine. felicitari in o data sarbatori fericite tututor. Mesaj completat Parbriz a montat cineva la virago? Este ceva diferenta in timpul mersului, merita sa montez unul?Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor, alaturi de cei dragi! salutare 'Nea Cristi. ti-ai luat Viroaga pana la urma ? cand ne-am intalnit ultima data mi-ai spus ca intantionezi sa-ti iei una. in caz afimativ: Felicitari ! alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) ...cand ne-am intalnit ultima data mi-ai spus ca intantionezi sa-ti iei una.in caz afimativ: Felicitari ! alex ...si n-am ramas doar la intentie... M-mesc! Editat Decembrie 24, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Sarbatori Fericite Tuturor! Si multa sanatate voua si celor dragi voua! Heavy XMAS http://www.youtube.com/watch?v=OnG2AAYmDcE Ahoi @Assisis13! Apoi stii cum e, fiecare isi face motorul cum ii place ! Si multumesc de felicitari! Numa bine si sanatate! Editat Decembrie 24, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Super tare Lordule! Am crescut cu TS, dar habar n-aveam ca au un asemenea album. E nou? Sau mi-a scapat mie? Se pare ca prin Ardeal inca mai sunt oameni care asculta heavy metal clasic, nu prostiile care au aparut in ultima vreme. Imi cer scuze, dar eu sunt ancorat in rockul vechi, tatal meu asculta Black Sabbath, Zeppelin, Stones, Judas, Maiden, Metallica etc. asa ca si mie tot astea imi plac. Mii de multumiri pentru link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Super tare Lordule! Am crescut cu TS, dar habar n-aveam ca au un asemenea album. E nou? Sau mi-a scapat mie? Se pare ca prin Ardeal inca mai sunt oameni care asculta heavy metal clasic, nu prostiile care au aparut in ultima vreme. Imi cer scuze, dar eu sunt ancorat in rockul vechi, tatal meu asculta Black Sabbath, Zeppelin, Stones, Judas, Maiden, Metallica etc. asa ca si mie tot astea imi plac. Mii de multumiri pentru link. Da e un album cat de cat nou, scos anul trecut de Craciun ! Apoi sunt informat ca mai citesc cate un Heavy Metal Magazine si mai primesc cate un mail cu noutati de ale trupelor vechi! In general eu sunt fan al tupelor din ani '80 care mai canta si in ziua de azi, iar in ziua de azi sunt putine trupe noi care merita sa fie ascultate! Scuze de Off Topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Parbriz a montat cineva la virago? Este ceva diferenta in timpul mersului, merita sa montez unul? Am avut si eu parbriz primii 600Km (pana am intins-o pe jos si parbrizului nu i-a placut ). Cum spuneau si antevorbitorii, tine bine la vant. Eu insa am un costum prin care nu trece vantul asa ca nu ma deranjeaza -- iar cu senzatia "prinde-te cu catusa de ghidon ca sa nu zbori" m-am obisnuit deja. Mai este util si cand trece TIR-ul cu 120Km/h pe langa tine din sens opus: te ghemuiesti in spatele parbrizului si nu mai simti nimic "ciudat". Fara parbriz merge mai tare si consuma mai putin. Eu am o casca si costum nu din categoria "pret egal cu motorul" -- banuiesc ca daca as avea cel putin casca din categoria aia, efectul vantului s-ar diminua si mai mult si lipsa parbrizului s-ar simti si mai putin. La motoare mai mari (ca cilindree si deci ca putere), povestea e cu totul alta. Uite, razvanescu de exemplu are un Midnight Star de 900 si are un parbriz mare cat un scut de scutier (no joke!) -- dar motorul lui poate sa fuga 140Km/h si cu asa ceva contra vantului ) Cam asta e, @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Caut juguri pentru Virago xv 535 2yl '94, are cineva pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Sarbatori fericite tuturor bikerilor ! Eu sunt adeptul parbrizelor, am chiar 2 , care le folosesc in functie de distanta si anotimp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Am avut si eu parbriz primii 600Km ...Fara parbriz merge mai tare si consuma mai putin....Cam asta e,@Dexter OK, fara am mers, o sa incerc si cu parbriz... astept sa treaca sezonul vinului fiert! M-mesc de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 OK, fara am mers, o sa incerc si cu parbriz... astept sa treaca sezonul vinului fiert!M-mesc de informatie. ....si al palincei, tuicii, votkai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ...am chiar 2 , care le folosesc in functie de distanta si anotimp..... Aha... si nu ne spui si noua, ce si cum? Ce-i cu primul, dar cu al doilea? Cum adica: "distanta si anotimp"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor Viragistilor! Un an nou fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor Viragistilor! Un an nou fara evenimente! La fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani , oameni buni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani , oameni buni ! La Multi Ani, An Nou Fericit cu multa sanatate voua si celor dragi voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Are cineva o scarita fata dreapta pentru virago XV535? Eu nu am gasit decat set complet: http://cgi.ebay.de/verchromte-Fussrasten-Y...=item3ca8196748 Sau scarita din stanga, tot pe ebay.de. Aparent scarita dreapta si in special cele pe fata sunt o raritate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Nu mi se pare exagerat pretul pentru to setul de scarite. Dar tu stii mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Nu mi se pare exagerat pretul pentru to setul de scarite. Dar tu stii mai bine. De acord, doar ca eu am nevoie doar de scarita dreapta si atunci sa iau un set intreg doar pentru asta si sa dau banii aia... mai ales ca mai comand si alte piese in valoare de vreo 20 mil. Daca vreti va arat lista. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 N-am stiut ca mai ai de cumparat. Si mai uitasem ceva: costul transportului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ...nu este uleiul recomandat......atasez o lista cu dimensiunile lamelelor de frictiune noi... M-mesc d-le pt informatie! Ma simt dator sa-ti spun ca patinarea se datora uleiului. Initial am desfacut si verificat dimensiunile placilor si a arcurilor, totul ok! Apoi am intins putin arcurile(cca 3mm), am remontat totul la loc si am facut o proba. Patina in continuare. Am inlocuit uleiul cu 10W40, asta a fost, acum totul este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 M-mesc d-le pt informatie! Ma simt dator sa-ti spun ca patinarea se datora uleiului. Initial am desfacut si verificat dimensiunile placilor si a arcurilor, totul ok! Apoi am intins putin arcurile(cca 3mm), am remontat totul la loc si am facut o proba. Patina in continuare. Am inlocuit uleiul cu 10W40, asta a fost, acum totul este ok. Asa Poti sa folosesti uleiul 10W40 lejer, eu personal am folosit 4 ani de zile la viraga mea fara probleme sau uzura ulei BOBIL1 (10W40), dupa 4 ani am pus pe tester de diagnoza marca "GUTMAN" si am primit un rezultat pozitiv. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Salutam si La multi ani tuturor... Am si eu o problema , daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...motorul pe care tocmai l-am luat , are pedala de frana foarte aproape de scarita ( ridicata si indoita in sus ) , cred ca a luat o lovitura in bordura , din fata , ca altfel nu se explica...cum o pot da mai in fata s-o mai indrept ? se poate da jos si daca da , cum ? ca banuiesc ca trebuie indreptata la cald cu nisip , nu ? sau merge si asa la rece ? Multumesc mult si numai bine... P.S. este primul meu moto , imi puteti spune si mie ce ulei de motor sa-i dau , ce filtre si ce bujii sa-i pun si la cat timp se face schimbul la toate , ca sa nu am probleme cu ea...cum intretin lantul ? motorul este o yamaha virago xv 250 din '93 si are cam 17.000km. Sunt bune cele de pe louis.de , sau gasesc la fel de bune si la noi in comert si la un pret mai bun...multumesc mult Editat Ianuarie 8, 2010 de iceflo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate