DrDre Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Cat de curand trebuie sa ma apuc sa fac inventarul pieselor de care am nevoie ca sa-mi aduc mobra in starea initiala(de dinainte de accident)....printre altele si eu am nevoie de aripa fata . Daca auziti de vre-o dezmembrare de virago,dati-mi de stire va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 poate dau si io o tura pe deal duminica........ Am fost, ne-am dat, ne-am intors... faina plimbare. A invatat Neagra si curba la dreapta. Ieri nu prea a iesit cum trebe, dar e de-nteles dupa cat a stat degeaba... Am stat de pe la 13 pana spre orele 15 pe Meses. Pacat ca nu ne-am intalnit la o poveste. Era un coleg de-al tau din MMC pe terasa, dar nu m-am bagat in seama... nu sunt chiar asa sociabil din fire... Oricum, vara e lunga, este vreme destula sa ne vedem in zona. Si anul asta fac pe dracu'n patru sa ajung la voi la intrunire, ca anul trecut am ratat-o si tare rau mi-a parut. Ne-om vedea cu bine pe drumurile patriei, Nick. Yonick : am aripa originala, dar nu e de vanzare..., e rezerva... Sorry man. Stiam ca ti-ai luat cromata si credeam ca poate, poate... Hai maine la o tura aiurea, mers batraneste, pana-n 300km daca ai vreme. Ieri si azi am umblat numai dupa vitezane si m-am cam saturat sa umblu singur si sa mai si fluture casca-n cap... Si dupa cum am promis, neste poze cu Neagra melancolica pe marginea drumului, dar si in actiune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Frumos, foarte frumos, sa-ti traiasca si motoru si fetita. interesanta saua, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Multumesc. Am primit P.M.-ul de la tine. Miercuri merg la posta. Despre sea da, e interesanta, dar si mai interesant e rezervorul de sus. E de 11 litrii. Si cu ala micu de sub sea, ma apropii bine de 20. Dupa tura de sambata, i-am calculat si consumul, 5,5l/100km, asa ca am o autonomie cel putin satisfacatoare. Consumul de 5,5 este aproximativ. Dar si mersul a fost mai mult decat agresiv in cei cca 200km facuti sambata, asa ca la un mers batranesc, de agrement, pot avea surprize si mai placute. Am ceva poza facuta cu telefonul, de sus, sa se vada rezervorul. Incerc sa o urc si pe aia sa vezi frumusete de rezervor Nu se vede chiar asa bine, dar am sa-i fac o poza numai la rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Tare, merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) @yonick imi pare rau ca n-am putut sa urc pe deal duminica, a trebuit sa fiu sofer pe 4 roti.....soarta on topic: ce rezervor ii ala ? ii tare fain Editat Mai 1, 2012 de prflorin2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) @yonick imi pare rau ca n-am putut sa urc pe deal duminica, a trebuit sa fiu sofer pe 4 roti.....soarta on topic: ce rezervor ii ala ? ii tare fain E un fel de strutocamila... Fundul e luat mulaj dupa rezervorul meu iar restul e luat dupa un alt rezervor (cred ca de Honda Magna, dar nu sunt 100% sigur). E facut din fibra de sticla si lucrat sa dea bine cu restul mobrei, inclusiv cu seaua si ghidonul. Un pret (daca ma intrebi) nu stiu sa-ti spun. Eu am avut alte invarteli cu omul. Cam asa arata de sus. E aproape dublu de lat fata de cel original. Si cum spuneam, are 11 litri Editat Mai 1, 2012 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 o iesit f. fain, am crezut ca-i ceva stock de pe alt motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Excursie la Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Excursie la Siriu Foarte tare, bravo. Frumos motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 (editat) Reclama Coca Cola Editat Mai 3, 2012 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 salutare oameni buni, incercam s afacem si noi o intalnire in Bucuresti cu batranele viroage? ... e cineva interesat? nimeni?...nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salutari oameni buni ! Un prieten cu Virago 535 din 95 are membranele la carburatoare distruse.Unde isi poate comanda cel mai ieftin? La service l-au speriat cu ceva in genu a 100 si ceva de euro perechea... Lonely rider..., soft enduro, etc...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salutari oameni buni ! Un prieten cu Virago 535 din 95 are membranele la carburatoare distruse.Unde isi poate comanda cel mai ieftin? La service l-au speriat cu ceva in genu a 100 si ceva de euro perechea... Lonely rider..., soft enduro, etc...: incearca la http://www.metricmotion.ro/ Eu am colaborat cu ei si am fost foarte multumit. Razvan e un tip de milioane, iti cauta si gaseste orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 incearca la http://www.metricmotion.ro/ Eu am colaborat cu ei si am fost foarte multumit. Razvan e un tip de milioane, iti cauta si gaseste orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 incearca la http://www.metricmotion.ro/ Eu am colaborat cu ei si am fost foarte multumit. Razvan e un tip de milioane, iti cauta si gaseste orice. Merci de info ! I-am transmis mai departe prietenului meu in cauza...Daca voiavea nevoie si eu, am salvat linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Eu am luat membrane de la Dillypoint cu 140 de ron bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 incearca la http://www.metricmotion.ro/ Eu am colaborat cu ei si am fost foarte multumit. Razvan e un tip de milioane, iti cauta si gaseste orice. Merci de info ! I-am transmis mai departe prietenului meu in cauza...Daca voiavea nevoie si eu, am salvat linkul. Salutare tuturor si multumesc de recomandari! M-a contactat amicul cu membranele, dar singura varianta pe care am putut sa i-o dau si eu, au fost cele OEM, care, chiar daca vin sub pretul de la Yamaha Romania, sunt oricum extrem de scumpe. Cel mai bine, intr-adevar, incearca la baietii de la Dilly, poate il rezolva ei cu ceva aftermarket. @judas - cred ca era vorba de o singura bucata, nu de pereche. Numai bine, razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Pai i-s duse membranele de la ambele carburatoare..., deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Vand ghidon Yamaha Virago 535-2YL Pret: 120 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipu08 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 problema: la peste 3-4 mii de ture nu mai trage, adica pur si simplu se plafoneaza pina in turele astea trage de rupe asfaltul caut si eu sa le schimb pe ale mele, dupa ce am incercat aproape totul sa le fac sa mearga,o gramada de mecanici(bani aruncati pe geam),curatate, piese schimbate,adica membrane, jiglere, reglat nivel benzina, sincronizari, garnituri, etc parca ma doare ficatu dupa atita munca si bani sa le schimb, dar nu pot sa vad cum ma depasesc tir'uri la 100-110 km/h pe A1 cu drumul liber in fata daca stie cineva vreo solutie la problema ramin recunoscator si ca sa nu uit... filtru aer nou, filtru benzina nou, bujii noi, carburile curatate, dpdv electric e ok,etc salutare revin si eu cu problema.... am mai vorbit in stinga si'n dreapta, am mai citit prin carte (clymer) sint mari sanse sa fie din aprindere, din TCI acuma intreb si eu ca Pacala...e cineva dispus sa ma ajute, sa punem TCI'ul lui (bunului samaritean) pe'a mea si sa vad daca face la fel sau nu??? ar fi o treaba de 1 ora maxim, macar atunci stiu sigur daca e din el sau nu, sa nu'l cumpar degeaba... bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Salutari oameni buni ! Un prieten cu Virago 535 din 95 are membranele la carburatoare distruse.Unde isi poate comanda cel mai ieftin? La service l-au speriat cu ceva in genu a 100 si ceva de euro perechea... Lonely rider..., soft enduro, etc...: sal' tare am si eu o intrebare. De unde ti-ai luat protectia aia de rezorvor cu buyunar de tel? ca si eu caut de un car de timp si nu am gasit nimic. multam tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Salut ! Protectia de piele de pe rezervot l-am cumparat de la un prieten si este facut handmade, adica manual..., initial era pe un Virago 750... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Excursie la muntele de sare de la Lopatari, jud. Buzau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Salut ! Protectia de piele de pe rezervot l-am cumparat de la un prieten si este facut handmade, adica manual..., initial era pe un Virago 750... faina tare, eu am o 535 dar nu gasesc nicaieri asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate