Sari la conținut

Yamaha VIRAGO ZONE

Purghy
 Share

Postări Recomandate

Motorul merge bine, mai bine decat inainte, dupa reparatia la starter clutch dar se aude un sunet ciudat cand ii dau gaz un hamait foarte subtil :

http://www.youtube.com/watch?v=xXod8cuJE7E

Nu-mi aduc aminte daca facea la fel inainte sa-i fac reparatia asta . Ce poate fi?

Oare sa fie asemanator cu asa ceva?

vezi la final ca face comparatie before and after)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oare sa fie asemanator cu asa ceva?

vezi la final ca face comparatie before and after)

Da am ascultat. Nu despre sunetul de batai e vorba la mine. Nu sesizez dpdv asta de vedere nicio diferenta fata de cum era inainte .

La mine se aude un sunet ca un hmmmmm, hmmmm, hamait, humming in engleza imediat dupa ce inchid gazul. Nu bazait, nu bataie.

Editat de adovis77
Link spre comentariu

Esti de "geniu"... nu exista. Altfel o comandam de mult... exista doar instalatia electrica cu tot cu mufa, la un pret exagerat.

Tu ce credeai, ca vreau o mufa "cu 9 pini", oricum ar fi ei? Dezmembram un pc si gaseam una, daca asta era problema...

Si tu esti de ,,coma"...:)) Unde dracu crezi ca poti gasi o mufa noua ...si de ce te-ar deranja alta mufa care face acelasi lucru ...? Totusi mobra are ceva ani ...

Link spre comentariu

pai nu ma deranjeaza daca se potriveste :)) din partea mea poate sa fie facuta din fier-beton sau cascaval :)) totul e sa se potriveasca... si pana acum nu am gasit.

ieri mi-a trimis cineva prin posta o mufa de geamuri electrice de cielo... 98% la fel. dar aia 2% fac diferenta si pur si simplu nu intra. la prima vedere parea la fel si m-am bucurat, dar din pacate nu se infige in releu...

nu tin sa fie noua, sau originala, sau frumoasa, sau sexoasa.... doar sa fie buna, sa se potriveasca.

Link spre comentariu

pai nu ma deranjeaza daca se potriveste :)) din partea mea poate sa fie facuta din fier-beton sau cascaval :)) totul e sa se potriveasca... si pana acum nu am gasit.

ieri mi-a trimis cineva prin posta o mufa de geamuri electrice de cielo... 98% la fel. dar aia 2% fac diferenta si pur si simplu nu intra. la prima vedere parea la fel si m-am bucurat, dar din pacate nu se infige in releu...

nu tin sa fie noua, sau originala, sau frumoasa, sau sexoasa.... doar sa fie buna, sa se potriveasca.

Papuci noi,,individuali " in mufe. Cam greu cu potriveala la japo .

Editat de SERGHEI42
Link spre comentariu

da, stiu... :( iti dai seama ca, in ultima instanta, asta o sa fac. sau, ma gandeam ca mai bine cositoresc firele direct pe pinii releului, sunt mai mici sansele sa faca atingere intre ei.

dar preferam sa fac rost de o mufa...

si o alta problema e ca, pana acum, n-am gasit papuci asa mici. bine, nici n-am cautat f mult pt ca n-am avut timp sa ajung pe la magazine de electronice.

Link spre comentariu

intrebare: a incercat careva sa monteze o roata mai lata(120-130) pe fata la un 535, daca da a schimbat si jugurile iar roata a fost respitata sau adaptata de la alt model. ma intereseaza ceva de genul cum e in poza.

post-28564-0-94705300-1374475321_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salut!

Ma puteti indruma unde sa gasesc mai repede un cablu de soc pentru viroaga mea 250? L-am demontat pe al meu azi si am constatat ca era rupt la mijloc din cauza ca ruginise, camasa e buna dar se pare ca nu am cum sa pun alt cablu si tre sa gasesc unul nou cu tot cu camasa.

Multumesc

Link spre comentariu

Va salut!

Ma puteti indruma unde sa gasesc mai repede un cablu de soc pentru viroaga mea 250? L-am demontat pe al meu azi si am constatat ca era rupt la mijloc din cauza ca ruginise, camasa e buna dar se pare ca nu am cum sa pun alt cablu si tre sa gasesc unul nou cu tot cu camasa.

Multumesc

vezi ca exista chit de reparatie, merge sa pui si de bicicleta.

Link spre comentariu

vezi ca exista chit de reparatie, merge sa pui si de bicicleta.

Multumesc, am reusit sa-l fac :thanks:

Acu mai revin cu o intrebare.

Cand pun carburatorul la loc, cum fac cu mansonul ala de sus, cel de aer? nu mai reusesc sa-l scot cat sa intre pe carburator si sunt blocat in chestia asta :(

Editat de catalindm
Link spre comentariu

Eu am bagat mana pe gaura de la filtrul de aer si am reusit sa-l imping de acolo. A trebuit sa insist putin dar am reusit.

Sau sa incerci sa bagi 2 degete din exterior pe gaura mansonului si sa tragi cumva de el.

Nu stiu cat o sa te ajute ce am scris eu ... :D

Link spre comentariu

Poate te ajuta

Multumesc, il stiu pe de rost filmuletul, ca am tot cautat genul acesta de filmulete inainte sa ma apuc de dat jos carburatorul.

Eu am bagat mana pe gaura de la filtrul de aer si am reusit sa-l imping de acolo. A trebuit sa insist putin dar am reusit.

Sau sa incerci sa bagi 2 degete din exterior pe gaura mansonului si sa tragi cumva de el.

Nu stiu cat o sa te ajute ce am scris eu ... :D

Cam asa am procedat si eu. Intr-un final, l-am tot pilit si modificat ca sa il pot mufa pe carburator cat de cat. E invechit cauciucul si nu mai e asa moale si manevrabil, cum e probabil cand e nou, de m-am chinuit pana l-am pus intr-o pozitie in care sa il tina colierul. Acum pe langa galeria de admisie pe care am comandat-o deja de pe ebay, o sa comand si cauciucul asta, ca sa le schimb pe amandoua in acelasi timp.

Multumesc de sfaturi ;)

Link spre comentariu

Daca il incalzesti se mai inmoaie... pune feonul pe el ;)

:)) am facut si asta, ca am la serviciu un feon mai puternic, special pentru nu stiu ce. asta a fost chiar ultima solutie si asa am reusit sa-l pun cat de cat pe pozitie. ce mi-am mai fript degetele :))

Link spre comentariu

Eh, sacrificii... :D Bine macar ca ai reusit. Nu prea imi dau seama de ce a fost asa greu, la mine e ok, il pot monta si demonta oricand, fara mari probleme.

Link spre comentariu

A fost mai greu pentru ca nu mai e asa moale cauciucul, e chiar tare si nu mufa deloc pe carburator, cat sa-i pun colierul, plus ca m-am chinuit enorm sa-l cobor, pur si simplu nu vroia. Chiar sunt curios cand o sa fie, cum e piesa asta cand e noua, ca asta al meu zici ca ii din plastic, nu cauciuc, asa tare s-o facut in timp.

Editat de catalindm
Link spre comentariu

Vizitator MosRahao

cu vreo suta de euro am luat eu una noua (pt virago de 250), acum vreo 2 ani. de la MyMoto. piesa de origine.

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu

la cat ai gasit galeria de admisie?

18 dolari, made in hong kong, cu livrare gratuita. stiu, nu-i originala, dar nici 100 de euro, chiar nu-mi permit. acu am sa vad cand imi ajunge cat de buna ii :)

link: http://www.ebay.com/itm/151076640994?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Link spre comentariu

Daca saptamana asta m-am bagat sa rezolv cablul de soc, am zis sa curat si carburatorul, ca tot il dau jos.

Vreau doar sa va arat cum arata carburatorul meu inainte si dupa. Nu vreau sa zic nimic de rau despre vechiul proprietar, dar intr-o luna de cand am cumparat motorul, am descoperit ca nu l-a pastrat deloc in conditii acceptabile macar.

Carburatorul l-am desfacut total, curatat piesa cu piesa, cele mari tinute in decarbusolv peste noapte, restul curatate cu spray de carburatoare.

Pot sa zic ca se simte diferenta, motorul mere mai rotund, in mers parca nu se mai chinuie in accelerare si tureaza natural, asta sigur vine de la jiglere care acum sunt curatate. Probabil ca am sa fac asta la fiecare inceput de sezon.

post-59489-0-69627000-1374773050_thumb.jpg

Link spre comentariu