adiandrei Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Niste poze aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Niste poze aveti? Salut, eu am viroaga de 250 la 186 inaltime cu 86 kg, nu ma intereseaza cum arat, chiar caraghios nu cred si ma apropii de 2 sezoane. Poze nu am cind o sa fac le postez. pentru a vedea in mare cum arati intra pe link si alegi tipul de moto, inaltimea si greutatea ta. http://cycle-ergo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 da, stiam de siteul asta, dar parca nu imi da o perspectiva reala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 da, ia frate un 750 un 1100 daca esti mare si ai dubii cu 535-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Te deranjez cu ceva? Daca ajung la concluzia ca 535 este mica atunci ma indrept catre un model mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Te deranjez cu ceva? Daca ajung la concluzia ca 535 este mica atunci ma indrept catre un model mai mare. absolut deloc, ma amuz chiar, si la cit de nehotarit esti, chiar vrei sa-ti iei ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Uite o poza cu mine pe ea (xv250 - eu 1,82 si vreo 85-87kg atunci), cand am adus-o acasa iarna trecuta. Eram cu picioarele jos, nu in scarite, dar se poate aproxima pozitia, cam stransa... nu am inca comenzi avansate. p.s: scuzati fata cenzurata, am cativa fani pe aici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Daca ajung la concluzia ca 535 este mica atunci ma indrept catre un model mai mare. Hai ca nu este greu, moto il achizitionezi in primul rand ce iti place, apoi buget. Deci cauta un coleg cu 535 din Brasov si urcate pe ea, nu iti convine mai pune cateva mii de euro si te duci mai sus, un 535 il iei pana in 2000 euro. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) @ moromete dupa ce imi iau te anunt Hai ca nu este greu, moto il achizitionezi in primul rand ce iti place, apoi buget. Deci cauta un coleg cu 535 din Brasov si urcate pe ea, nu iti convine mai pune cateva mii de euro si te duci mai sus, un 535 il iei pana in 2000 euro. Bafta. Da, aveam de gand sa caut un 535 in Bv. Merci Uite o poza cu mine pe ea (xv250 - eu 1,82 si vreo 85-87kg atunci), cand am adus-o acasa iarna trecuta. Eram cu picioarele jos, nu in scarite, dar se poate aproxima pozitia, cam stransa... nu am inca comenzi avansate. p.s: scuzati fata cenzurata, am cativa fani pe aici ) Multumesc de poza, nu da rau deloc. Editat Septembrie 11, 2013 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Cu placere Stateam si eu cam cocosat... bere, sarbatorire, alea, alea ) Cu niste comenzi avansate, pe care sper sa le fac la iarna, cred ca va fi mai ok... Poza e destul de buna si pt comparatia cu 535, dimensiunile generale sunt asemanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Salut! Revin cu o intrebare pe care am mai pus-o in urma cu ceva timp si posturi....Am nevoie de cele 2 capace de plastic de sub sa care acopera rezervorul la un 535....stie cineva pe unde as putea gasi? sau daca are cineva sa-mi faca un pret... Merci! Editat Septembrie 12, 2013 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 parbriz de vanzare?cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Vreau o poza si un pret. Editat Septembrie 13, 2013 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Trec la alta categorie astfel incat am nevoie de pareri strict ale utilizatorilor de viroage.... Urmeaza un VS 1100 ....deci....care sunt bubele specifice ,la ce trebuie sa ma uit cu precadere,cat este consumul ...chestii d-astea.Am rasfoit eu pacilea dar mare lucru n-am aflat...Ah ca era sa uit este modelul 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 parbriz de vanzare?cineva? m-am referit ca vreau sa cumpar ,srry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salutari...am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta ... ce marime are cauciucul fata la virago 250 ....eu am cauciuc dar pe al meu nu scrie nimic... sper ca nu sunt deplasat cu intrebarea ... multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salutari...am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta ... ce marime are cauciucul fata la virago 250 ....eu am cauciuc dar pe al meu nu scrie nimic... sper ca nu sunt deplasat cu intrebarea ... multumesc mult 3.00 - 18 zice pe al meu... virago xv250 route 66 din '91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 multumesc mult ...la fel scrie si la mine dar ma ghandeam ca nu e masura ..adica stiu eu cum am de ex pe spate 140/90/15 ... la asta ma refeream oricum multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Trec la alta categorie astfel incat am nevoie de pareri strict ale utilizatorilor de viroage.... Urmeaza un VS 1100 ....deci....care sunt bubele specifice ,la ce trebuie sa ma uit cu precadere,cat este consumul ...chestii d-astea.Am rasfoit eu pacilea dar mare lucru n-am aflat...Ah ca era sa uit este modelul 1994 Yamaha Virago de 1100,e XV si nu VS.Suzuki Intruder e VS.Yamaha XV1100 Virago din 1994,am eu!Am motocicleta de 2 ani,si nu am avut nici o problema cu ea;inafara de consumabile, nu am schimbat nimic la ea.Motorul are 45 kw,61 cp,consum de 4,5L/100km la drum intins si 5L/100km in oras. Editat Septembrie 14, 2013 de ionut_king Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Chiar 535 cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 i'am facut consum exact,am virago 535 1999,mers 100-110 mi'a iesit un 4,1-4,2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Yamaha Virago de 1100,e XV si nu VS.Suzuki Intruder e VS.Yamaha XV1100 Virago din 1994,am eu!Am motocicleta de 2 ani,si nu am avut nici o problema cu ea;inafara de consumabile, nu am schimbat nimic la ea.Motorul are 45 kw,61 cp,consum de 4,5L/100km la drum intins si 5L/100km in oras. Multam de bunavointa raspunsului..Consumul la cilindreea asta........ inseamna ca nu am pierdut nimic Eu cu CBR -ul merg afara cu 4,8-5 si la oras cu 6.Deci din acest punct de vedere ar fi excelent.Ca viteza de croaziera? Rezerva de putere in depasiri,manevrabilitate in oras....puncte slabe ale modelului..... Sau ,de ce Virago si nu Honda sau Intruder?......zic Editat Septembrie 14, 2013 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 ...Sau ,de ce Virago si nu Honda sau Intruder?......zic Daca pentru tine raportarea se face doar la consum , este greu sa intelegi... Niciodata nu poti compara o sportiva cu un chopper! Motocicleta este bine sa o alegi in functie de destinatie... in primul rand trebuie sa sti ce vrei tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 multumesc mult ...la fel scrie si la mine dar ma ghandeam ca nu e masura ..adica stiu eu cum am de ex pe spate 140/90/15 ... la asta ma refeream oricum multumesc de ajutor Poti sa pui de 100 pe fata, adica mai lat, cum ai si pe spate, 140 nu este dimensiunea standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 De vanzare, comenzi pilot complete Virago 535 /index.php?/topic/702674-vandschimb/&do=findComment&comment=3559268 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate