Barna Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Deci senzorul asta are si funtia de a semnala cata benzina e in rezervor si atunci comanda la pompa, sau cum? Eu asa stiu. Bafta Editat Martie 29, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 sal, baieti am o miniproblema: la ceasul kilometror imi lipseste "surubul" cu care pot da km la zero. ma poate sfatui cineva pe unde gasesc asa ceva? sau macar cum pot improviza unul? ca am incercat vreo 2 variante si nu a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) sasori -> /index.php?showtopic=73601 Editat Martie 30, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) Macar o sa am cu cine schimba cateva pareri, sfaturi, ... In curand o sa incerc sa ajung in SM cu ceva treburi, poate ne intalnim. daka vii, sa dai neaparat un semn de viata cu o zi doua inainte sa nu am alte planuri (sunt mai plimbaret) si stii cum e, tre' sa aratam ospitalitatea satmarenilor usa mea e deschisa... si oricum e mai placut sa stai la un pahar de vorbe, decat pe uscat... Editat Aprilie 4, 2007 de sasori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) Astazi Tzumpilica mea a primit cadoul de inceput de sezon (desi pt ea nu prea s-a terminat ala vechi ) adica : schimb ulei , bujii , placute de frana si membrane carburator. Am iesit cu ea la plimbarica nitel azi si parca se bucura si ea A fost tare fain si chiar ma bucur ca am reusit sa o pun la puct pt noul sezon. Bafta si sa auzim de bine Trebuia sa ma laud si eu ca nu aveam cui sa-i mai spun si asteptam de mult timp sa strang bani sa-mi iau membranele care pana la urma nu erau sparte dar oricum nu maimergeau mult Editat Aprilie 4, 2007 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Salut! am si eu un 535 si de azi am sa intru mai des pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antony Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Vreau sa-mi cumpar un Virago 535 . Daca m-ati putea ajuta sa gasesc ceva bun , vopsea originala , stare tehnica buna pe la 2000 ar fi tare bine Ce parere aveti de asta http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1995-30095.html Merci , fac cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Mesterilor, cumpar arcul ce impinge cablul de soc inapoi!!!!!! Urgent!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Mesterilor, cumpar arcul ce impinge cablul de soc inapoi!!!!!! Urgent!!!! Din ce an ii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 2001. Zi repede daca ma poti ajuta ca e urgent rau si am dat deja o comanda la Yamaha. In cat timp ajunge si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 2001. Zi repede daca ma poti ajuta ca e urgent rau si am dat deja o comanda la Yamaha. In cat timp ajunge si cat costa? Daca este vorba despre pozitia 13 Cod:ya5kr1410a00 Pret cu TVA:78,24Ron Termen de livrare 8-9 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 780 de mii un arc????????? Acum am pus unul de pix. Stai sa-mi intreb mecanicul daca e nr. 13... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 780 de mii un arc????????? Acum am pus unul de pix. Stai sa-mi intreb mecanicul daca e nr. 13... vezi ca pozitia 13 contine 4 piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Mai bine vorbim pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Sarbatori fericite !!! http://www.rebelvirals.com/13875298.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 SARBATORI FERICITE TUTUROR !!! SI ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 de unde gasesc si eu un filtru de ulkei pentru virago de 250 din 95? si cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 9, 2007 Autor Share Postat Aprilie 9, 2007 www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 de unde gasesc si eu un filtru de ulkei pentru virago de 250 din 95? si cam cat costa? contacteaza-l pe Barna, iti aduce el, livrare gratuita... cere-i o oferta de pretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 de unde gasesc si eu un filtru de ulkei pentru virago de 250 din 95? si cam cat costa? Am pe stoc Champion Cod:X302 Pret cu TVA:15,00Ron Termen de livrare 1 zi Daca ai nevoie anuntama prin PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 SARBATORI FERICITE TUTUROR !!! SI ASFALT USCAT !!! P.S. poza asta era k sa stiti si voi cum se fac ouale de pasti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Hai cu Virago pe la Arc diseara, pe la 7 care sunteti din Bucuresti! Loc de intalnire, cum intri, in dreapta, pe alee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 salut, sunt mihai, si in curind posesor de virago de535,- dureaza un pic pina mi-o aduc din germania. intrebare- cat e de lunga si de lata? incape intr-un break sau un monovolum cu furca fata desfacuta? multumesc . pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kklocky Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 si mandea are o virogutza de 250, dar si o intrebare> as vrea sa ii schimb uleiul. Stie careva ce fel de ulei ar trebui? am cautat pe net, dar degeaba myltam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate