ZIDU' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 deci nu mai are nimeni comuniste cu care sa se incumete la drum lung din Bucuresti ? 211626[/snapback] Io ma incumet la drum lung, dar al dreaq' fier nu vrea cu rezervorul gol acu serios, mergi cu hell biker, ca te tii lejer de papuc si scapi si de bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 hell biker se pare ca mergem fro 3 mai incet maine dim la ora... zidule daca vin maine dimineata la tine imi pui claxonu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 @NAEL Are dreptate Zidu. Numai sa se potriveasca orele de plecare.(ora mea de plecare 6.00-8.00) Io nu merg mai mult de 90-95 km/h. O iau pe Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) Pleaca cineva mai pe dupa amiaza? Sa zicem intre 12 si 16? Mergem pe traseul Buc-Ploiesti-Brasov-Fagaras-Sibiu Ry. 212028[/snapback] Drumul BraÂşov-FăgăraÂş-Sibiu este rău mergeți mai bine pe BraÂşov-SighiÂşoara-Sibiu Editat Iulie 28, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 hell biker se pare ca mergem fro 3 mai incet maine dim la ora... zidule daca vin maine dimineata la tine imi pui claxonu ? 212168[/snapback] da mah, nu dureaza montaju @NAEL Io nu merg mai mult de 90-95 km/h. O iau pe Brasov. 212169[/snapback] da tu cu cat crezi ca merge nae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan George Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Eu voi pleca Vineri in jurul orei 14:30 ~ 15. Voi merge pe Valea Oltului. Vit de croaziera: 100 ~ 120Km/h. Daca mai sunt doritori, sa mergem in grup, sa se anunte aici, si vom stabili un punct de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) dupa ce i-am pus k68 si mi le-a reglat nicu profesoru rupe maine pe la 14 se pleaca tot pe valea oltului de la lujerului - viteza 80-90 p.s. mai am un loc de fro 50kg liber Editat Iulie 28, 2005 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Eu voi pleca Vineri in jurul orei 14:30 ~ 15. Voi merge pe Valea Oltului. Vit de croaziera: 100 ~ 120Km/h. Daca mai sunt doritori, sa mergem in grup, sa se anunte aici, si vom stabili un punct de intalnire. 212263[/snapback] Nu te tenteaza totusi mersul pe DN 1? Am inteles ca pe Buc-Pitesti e prost rau drumul... Pe la 15 plecam noi, 2 motoare. Ne strangem? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan George Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Nu te tenteaza totusi mersul pe DN 1? Am inteles ca pe Buc-Pitesti e prost rau drumul... Pe la 15 plecam noi, 2 motoare. Ne strangem? Ry. 212295[/snapback] Salut Autostrada e proasta doar pana la km35~40, apoi e buna. Pe valea Oltului nu stiu cum e acum drumul. posibil sa exista cateva mici gatuiri, dar nu mai mult. Pe DN1, intre Brasov~Fagaras~Sibiu, drumul e cam plictisitor si nici nu e stralucit. Daca merg prin Sighisoara, ocolim un pic cam mult (mai ales ca plecam cam tarziu). Da-mi un tel la 0722.556.196 sa vorbim. sau msgYahoo: dange0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Mergeti linistiti pe autostrada si Valea Oltului ca e bun drumul......cu mici portiuni pe Valea Oltului unde se circula pe o banda.L-am facut si we-ul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 AMR 1H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 ZX-6R & CBR1000F astazi la ora 17.00 plecam pe pitesti-valcea. sunt 2-3 semafoare pe valea oltului deci nu pierdem mult timp cu ele. auzii ca la intrarea in sibiu pe partea pe unde mergem noi e criblura. dar cu caldura asta sper sa fi intrat in asfalt ... viteza de croaziera mi-e teama sa o spun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 ZX-6R & CBR1000F astazi la ora 17.00 plecam pe pitesti-valcea. sunt 2-3 semafoare pe valea oltului deci nu pierdem mult timp cu ele. auzii ca la intrarea in sibiu pe partea pe unde mergem noi e criblura. dar cu caldura asta sper sa fi intrat in asfalt ... viteza de croaziera mi-e teama sa o spun ... 212597[/snapback] Nu sa pus criplura numai pe benzile de langa bordura si pe cele doua benzi de langa axul drumului nu sa pus nimic. Insa oricum au pus criplura si pe margine au batucit-o cu tasatoarele si nu e nici praf de la ea asa ca se poate merge fara griji. Va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Poze de la Sibiu cine are sa le puna aici. Dam o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Bai super tare intrunirea, una din cele mai misto de pana acum .Felicitari crazy bike! Ne-am simtit fain. Sar'mana Baiazid k m-ai ajutat cu cablu. Ai o bere d la mine, doua, trei,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 pozele sunt aici: /index.php?showtopic=24221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 va astept la sibiu pe weekend.asfalt uscat fratilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 va astept la sibiu pe weekend.asfalt uscat fratilor. E UN TOPIC DIN 2005!!!!!! mai uita-te si la ultima data la care s-a postat !!!!!! Chiar cred ca ar trebui blocate posturile care au depasit 1 an .... macar la intalniri si accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FEAR Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 A fost bine in Italy,.........nu?......................place MIG-ul tau. Oricum e mai bun decat F16 Ghici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Salut Autostrada e proasta doar pana la km35~40, apoi e buna. Pe valea Oltului nu stiu cum e acum drumul. posibil sa exista cateva mici gatuiri, dar nu mai mult. Pe DN1, intre Brasov~Fagaras~Sibiu, drumul e cam plictisitor si nici nu e stralucit. Daca merg prin Sighisoara, ocolim un pic cam mult (mai ales ca plecam cam tarziu). Da-mi un tel la 0722.556.196 sa vorbim. sau msgYahoo: dange0rge ala nu ii DN1... DN 1 ii buc-brasov-tg. mures-cluj-oradea-bors pe acolo e E 60, E 574 si E 68 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 E TOPIC VECHI DE CAND LUMEA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Hai la Sibiu, dar sa ne intoarcem cu doi ani in urma?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate