Florin Daniel Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Hello !Astazi vine cineva ? PREZENT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Salutare. Poate se mai uita si pe aici ceva FZ-risti, am vazut ca au mai aparut si prin oras ceva "new entery". Cu unul am vorbit la parada PRO BIKERS si am mai vazut unul pe la RAR Voluntari. EU = PREZENT Editat Septembrie 4, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Salutare. Poate se mai uita si pe aici ceva FZ-risti, am vazut ca au mai aparut si prin oras ceva "new entery". Cu unul am vorbit la parada PRO BIKERS si am mai vazut unul pe la RAR Voluntari. EU = PREZENT SI EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 posibil si eu pe la ce ora va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 posibil si eu pe la ce ora va strangeti? 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 19:00 da, ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 si eu NEW ENTERY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 vine si je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 cred ca visezi.. ce new entry de pe 10 aug pana acum nu cred ca am ratat nici o intalnire.. doar ca nu stii cine sunt aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Pentru cei care au venit prima oara la intalnire in data de 04 sept, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba si sa plecam undeva dar dupa cum bine ati vazut eram prins si cu organizarea excursiei de la Fagaras. Joia viitoare o sa avem timp berechet de vorba,plimbare si poze( dupa cum ati vazut in topic avem de la fiecare intalnire). Vremea cred ca o sa tina cu noi. Asa ca ne vedem joi in acelasi loc si la aceasi ora. Multumesc, FLORIN Ne vedem joia asta 11 sept, da? Editat Septembrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 DA SSSSSSSSSSSSEFU La intalnirea de azi, s-a discutat in mare parte despre plimbarea din 19-21.09.2008. Ne bucuram ca au mai aparut si "new entery" la intilnirea FZ-ristilor si cu siguranta mai sunt, dar ori nu stiu ori nu au putut veni. Si citeva poze: si Ratamahatta cu Bine dar o sa spuneti ca nu sunt numai FZ-uri...nu ne deranjeaza + ca de exemplu Survolaj a zis ca o s-asi puna un F inainte de ZX, si sper sa se tina de cuvint . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_77 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 "new entry" - adica eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 "new entry" - adica eu... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Bine dar o sa spuneti ca nu sunt numai FZ-uri...nu ne deranjeaza + ca de exemplu Survolaj a zis ca o s-asi puna un F inainte de ZX, si sper sa se tina de cuvint :) Iar acum am vazut, Stefan(GingiuMingiu) are un F... mai trebuie sa-si puna un Z . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 sper sa ajung si eu maine seara caci am cam lipsit vreo...luna? ajunge cineva mai devreme de ora 19:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 sper sa ajung si eu maine seara caci am cam lipsit vreo...luna? ajunge cineva mai devreme de ora 19:00? eu pe la 18, 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Florine vi si cu masina ca am citeva beri de bagat la portbagaj ? Si o visinata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Florine vi si cu masina ca am citeva beri de bagat la portbagaj ? Si o visinata . cu moto ne vedem maine, da? Editat Octombrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 am cam lipsit in ultima vreme, deci, ne adunam joi la o barfa de sfarsit de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu, prezent !!!! haide maine la ora 19,00 la academie pentru ultima iesire cu mobra pe anul asta..............ca se anunta vreme naspa de vineri pana in martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ne vedem maine la 19 acolo,ca se anunta vreme rea si eu tot in strada tin mobra.OFFFFF Florine nici un garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Hai ca mai avem putin si o luam de la capat !!!!! (ma plictiseam si am zis sa ne mai aducem aminte putin de anul trecut) Editat Ianuarie 20, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Si eu mi-am amintit... m-am uitat pe poze. Sper ca la inceputul lui martie sa am ce va arata, oricum, "Cerbul" s-a schimbat un pic . Acum avem carene, rimstripes, aripa fata... eheeee, altfel frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate