NaeL Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 vreau sa ajung calare la sighisoara anu` asta cica vor sa il faca mai curat, mai medieval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 vreau sa ajung calare la sighisoara anu` asta cica vor sa il faca mai curat, mai medieval 202820[/snapback] In perioada aia e festivalul? Ca eu vreau sa ajung la Sibiu, dar as trece si pe acolo daca e festivalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 tot la sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 [da e festivalul de arta medievala eu sunt din sighisoara daca treceti pe acolo poate mergem impreuna l asibiu sambata dimineatza ok astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Eu o sa vin sigur la Sighisoara, iar de acolo as vrea sa merg si pana la Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Mda, festival de "facut ceva" la cal Am fost anul trecut si mi-a ajuns... Ala nu e festival e o rusine! Sibiul sa traiasca, ne vedem acolo P.S. Sighisoara e un loc frumos si placut, dar NU in perioada festivalului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 [axa cu scama iti dau dreptate dar totsi e un oras frumos sighisoara si sa nu uitam ca si festivalul de arta medievala era frumos in trecut acum au ramas doar bautorii de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 anul trecut au fost tigani cu chestii cu beculete si alte goange ca la balciul din alexandria. Anul asta vreau sa merg, dar nu in perioada festivalului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 (editat) Avand in vedere ca Festivalul Medieval de la Sighisoara este in aceiasi perioada cu Intrunirea de la Sibiu ma gandeam sa dau o fuga si pana la Sighisoara. Poate din cei care vin la Sibiu sunt si unii care vor sa merga intr-o scuta excursie la Sighisoara. Eu as vrea sa plec la Sighisoara sambata dimineata, iar pana seara sa fiu inapoi in Sibiu. Daca sunt doritori trebuie sa discutam si sa luam legatura odata ajunsi in Sibiu sau poate chiar inainte de a ajunge la Sibiu. Astept PM-uri de la cei intesati ca sa mergem intr-un grup mai mare la Sigisoara. Numa' bine! Editat Iulie 15, 2005 de Phoenix_Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 anul trecut au fost tigani cu chestii cu beculete si alte goange ca la balciul din alexandria. Anul asta vreau sa merg, dar nu in perioada festivalului. 203385[/snapback] Sighisoara a murit de mult (de vreo 4-5 ani)! La fel ca si Vama Veche! Ce-i care ati prins vremurile bune, nu va duceti acum pt ca va faceti sange rau. Asta e... Romania descoperia "cultura"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Sighisoara a murit de mult (de vreo 4-5 ani)!La fel ca si Vama Veche! Ce-i care ati prins vremurile bune, nu va duceti acum pt ca va faceti sange rau. Asta e... Romania descoperia "cultura"! 203518[/snapback] Pesimistule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Nu stiu daca este sau nu pesimist... s-ar putea totusi sa aiba dreptatea. Eu am ajuns defestival laSighisoara si nu am fost foarte incantat...m-am multumit doar cu plimbarea si cu faptul ca Mobrasaki nu mi-a facut probleme la drum.... Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate