Legnakrad. Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Jagi si cu svul tot numai cu a doua mergi. Eu cu toate am mers numai cu a doua. Gumele mai race noi sunt mai ieftine pe 160 e irelevant. Faza cu schimbat rapoarte da, asa e eu ma refeream la rapoarte stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 constatare personala "daca nu ai turatii nu faci nimic ": pe circuitele mici nu conteaza treapa 1,2,3 , dupa parerea mea conteaza rapoartele care aduc turatiile mari pe o anumita treapta cu care mergi sau treapta cu care poti merge cu high rpm chiar si cu rapoartele stoc in mai toate virajele, daca nu ai turatii totul este in slowmotion , cu cat mergi cu high rpm cu atat motocicleta(4L) se comporta mai bine ,se inclina mai rpd ,treci prin viraje blana,ai cuplu mai bun,putere mai mare,am observat asta cu toate motocicletele cu care am mers ale mele sau ale prietenilor,trebuiau tinute constant peste 10000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 constatare personala "daca nu ai turatii nu faci nimic ": pe circuitele mici nu conteaza treapa 1,2,3 , dupa parerea mea conteaza rapoartele care aduc turatiile mari pe o anumita treapta cu care mergi sau treapta cu care poti merge cu high rpm chiar si cu rapoartele stoc in mai toate virajele, daca nu ai turatii totul este in slowmotion , cu cat mergi cu high rpm cu atat motocicleta(4L) se comporta mai bine ,se inclina mai rpd ,treci prin viraje blana,ai cuplu mai bun,putere mai mare,am observat asta cu toate motocicletele cu care am mers ale mele sau ale prietenilor,trebuiau tinute constant peste 10000 vorba unui prieten "daca e nevoie sa tragi mai tare intr-o curba,inseamna ca nu ai intrat destul de tare in ea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Jagi si cu svul tot numai cu a doua mergi. Eu cu toate am mers numai cu a doua. Gumele mai race noi sunt mai ieftine pe 160 e irelevant. Faza cu schimbat rapoarte da, asa e eu ma refeream la rapoarte stock E mai ieftin, noua. Gasesti in schimb gume race second, date saptamina trecuta pe Adancata, se poate merge cu ele lejer 1.35 o zi intreaga. Pe Amck merg mult si bine. Un set second in stare mai mult decit buna costa maxim 140 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Baga careva maine dimineata un amck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Cat mai e intrarea pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 20lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd4n Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 (editat) Salut, Merge cineva pe Amckart? Editat Octombrie 18, 2015 de b0gd4n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 La asta ma gandeam si eu... Nush ce sa fac ca sunt cam amortit.. nu am mai intrat din primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd4n Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 (editat) Eu merg si stau mai multe ture, am vorbit si se poate intra cu moto. Sună bine? Editat Octombrie 18, 2015 de b0gd4n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 In 30 de min plec de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 "cum fu" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Caterinca pe asfalt sau la mese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Au intrat toate motocicletele prezente.(xtx,2 hornet, zx6,cbr,gsxr) Doar ca era timpul de asteptare, ca vara. » Post actualizat in 20 Oct 2015 18:03 Si un er6n parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 cineva azi?as veni la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Este etapa de karting astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 (editat) A cam murit topicul pentru AMCKART. Ma bate un gand sa revin cu un supermoto pe AMCKART. Mai este activitate moto pe acolo? Editat August 28, 2016 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 A murit de tot topicul asta, s-au dus anii de glorie ai Amckartului Las si eu o tura din sesiunea de duminica, poate ii este dor cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 invata creierul sa lase capul cat mai aproape de asfalt fara sa se sperie,nu cum stai tu cu el acum in centrul motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 tradus!incearca sa tii coloana cat mai dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Mersi pentru sfaturi, apreciez ! La asta incerc sa lucrez dar pe o pista mica ca amckartul cu viraje foarte scurte si schimbari rapide, nu-mi permit o consistenta pe viraj si de aici progresul mai greoi. Un alt aspect, pe care l-am remediat saptamana asta a fost ghidonul care a fost schimbat cu unul mai lat, cel stock fiind foarte ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Gata, am spart gheata pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Bravo Metale,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate