snick08 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Am tot auzit ca o motocicleta se mai poate cobori cat de putin prin schimbarea unor piese la amotizorul spate sau ceva de genu. Din cate am inteles asemenea piese se gasesc pe louis.de Stie cineva mai multe? Mai interesa f mult pt k stau km pe varfuri si mi-ar imbunatati f mult echilibrul dc as putea sa-l mai las 1-2cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 ia legatura cu userul Cavaleru /index.php?showuser=21191 el si-a comandat un kit de coborare pentru motocicleta lui, si cred ca ar putea sa te lamureasca despre ce ai de gand sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 lowering kit pe google sau search pe motociclism sau... sau... sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 lowering kit pe google sau search pe motociclism sau... sau... sau... Sau desumfla rotile pana aproape de jante :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Am tot auzit ca o motocicleta se mai poate cobori cat de putin prin schimbarea unor piese la amotizorul spate sau ceva de genu. Din cate am inteles asemenea piese se gasesc pe louis.de Stie cineva mai multe? Mai interesa f mult pt k stau km pe varfuri si mi-ar imbunatati f mult echilibrul dc as putea sa-l mai las 1-2cm facand chestia asta ii strici ciclistica motorului ... trebui sa te interesezi inainte sa iti cumperi motorul despre chestii de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr600 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Si eu ajung decat cu varfurile jos .........trebuie decat sa te obisnuiesti sa mergi asa.......... Probabil esti incepator si ai o senzatie de nesiguranta cand vezi ca nu ajungi cu toata talpa jos, dar o sa te obisnuiesti. Nu iti recomand montarea unor astfel de kituri de coborare a motocicletei deoarece ii v-a afecta in mod sigur modul in care comporta, mai ales in cazul unei motociclete de viteza cum este Cbr600RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sldster Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ai putea incerca metoda posesorilor de enduro sau alte moto inalte. Cand ajungi la semafor, tine un picior pe scarita si pe celalalt tine-l cu talpa lipita integral de pamant (cel pe care esti mai sigur) - adica sa atarni pe-o parte - si lasa motocicleta un pic inclinata spre piciorul cu care te sprijini. Sper ca m-am facut inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrathfly Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Se poate cobori usor cu alea 2 "oase" ,dar poate ne ajuta cineva care a cuparat cu dimensiunile ca parca sa dau 129 de euro pt 2 bucatele de fier nu e normal,hai se arunca careva cu dimensiuni ,macar pt cbr f3 Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 sau se scoate saua...saptamana trecuta parca am vazut o tipa pe un 125 sport fara sa ca altfel nu ajungea jos...oricum hilara treaba. Acele "oase" sunt si ele facute dintr-un metal care rezista in timp si la umiditate si la forta care este exercitata de codita si bascula la revenire. D-aia costa atat de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) salut. http://www.hyperpro.com/products/heightkits.asp uite aici. ai i o mare lista de modele care sunt disponibile ia legatura cu Tiberiu Troia - 0722370848 (apare la sectiunea contact importator pt romania) la mine a durat cam 3 sapt pana a venit din cauza ca a trebuit sa stranga o comanda mai mare ca sa le cupleze, nu renta sa dea comanda pt 1 produs, e oarecum logic LE: nu e adevarat ca afecteaza ciclistica cel putin nu negativ Editat Iulie 25, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate